GRATTIS AYDAN!

Idag tog min älskade vän A sitt körkort! :D GRATTIS och välkommen in i den lyckliga skaran av körkortsfreak! <3

För första gången...

...På tre veckor har jag idag fått en riktig sovmorgon då jag gått upp när jag själv velat och inte för att min väckarklocka ringt vid 05.30. Just den här morgonen vaknade jag då även upp riktigt avslappnad och utav det härliga ljudet av regn som knastrade mot fönstret, vilket var toppen mysigt! Om ett tag ska jag bege mig ner till centrum och göra lite ärenden och förhoppningsvis kan jag ta bilen ner ifall vädret får för sig att släppa en till regnbomb, nu verkar det ha slutat.
Den andra september ska jag till rodhos med familjen i två veckor, det är det enda jag kan tänka på just nu och jag ser verkligen fram emot att få komma bort från det svenska sommarslutet och från nynäs framförallt. Jag ska bli negerboll! (för det behöver jag en lyckospark om det ska kunna hända, men brunare ska jag i alla fall bli).

Kan det inte börja regna igen nu när man sitter inne och väntar på bättre tider? Det är en typisk tråkig dag att inte göra någonting fast det är något man vill göra...


Klant!

En självklarhet när man är runt mig är att det kan hända olyckor. Det är inte fruktansvärda sådana för nån annan än mig själv, utan skadeglädjande för alla andra som finns i närheten. Jag är allmänt klantig och idag har Sara fått sig några skadeglädjande skrattanfall av mig. Första gången, som även var den värsta gången, gick jag rätt in med huvudet i traktordörren som stod öppen. Jag såg såklart inte att den var öppen då jag gick runt och samlade ihop grenar på marken från svandammsskolans amerikanska hagtornbuske som växer vid trafikljuset. Smärtan går inte att förklara och jag har riktigt ont i huvudet nu, imorrn kommer det antagligen vara ett stort blåmärke i pannan på mig, vääldigt snyggt! 
Andra gången olyckan var framme, satt  jag och Sara och slappade lite under lekhuset i svandammsskolan på en minibänk när jag bestämde mig för att gå och höra om det fanns något jag kunde hjälpa till med. Jag reste mig och gick duckandes ut men missade på något otroligt sätt att det fortfarande fanns "tak" kvar över mig, då jag sträckte på mig och bang! slog huvudet trätunneln på lekhuset. Det gjorde inte ont som första gången men såklart kändes det och Sara hade roligt för andra gången. Jag vet inte hur resten av veckan kommer sluta, kanske att jag kommer se ut som ett enda stort blåmärke..? Den som väntar får se ..

Nej nu behöver jag sova och vila blåmärket, ska upp samma tid och kanal och förhoppningsvis piggare och mer alertare huvud än idag, hehe..


Jag är chockad!

Ja, jag är riktigt chockad över att komma hem en sen fredag natt efter en hård dag på jobbet och upptäcka att jag är SJÄLV hemma! Ingen Pappa som sover eller mamma som precis ska gå och lägga sig, its unbelievable, äntligen på flera år så har dem gått ut för att roa sig (tror jag). Nu kan jag till och med sitta och lyssna på musik vilket jag annars inte brukar göra.

Jaha, nu kom Pappa hem i alla fall. Han berättade att de hade varit på telegrafen där det inte var en enda kotte och blivit bjudna på drinkar av vakterna och dansat  själva på dansgolvet, haha! jag dööör! Det roligaste är att nu har mamma kommit hem och hon är "salongsberusad" om inte lite mer, haha!

Nej nu tänker jag hoppa in i duschen, känner mig som en friterad kyckling hur nu det känns ;P

Najt najt!

Easy going

Hej hopp! det var länge sen sist jag skrev något här eftersom jag inte orkat. Nu har jag halkat in som på ett bananskal och jobbar på arkförvaltningen med Sara-Lager. Vi har otroligt roligt tillsammans! idag var vi och klippte gräset på svandammsskolan och testade deras "karusell" jag har ingen aning om vad den heter egentligen men det var ett gympass att åka på den eftersom man tog i för kung och fosterland för att få snurr på den genom att trycka benen mot marken och samtidigt trycka mot sidan för att få snurr på den.
Som sagt så har Sara och jag klippt gräs, inte bara på ett ställe utan över hela Nynäs vilket vi har gjort varje dag från att vi började jobba för en vecka sen ungefär. Att jag har körkort är ett stort P L U S då jag och Sara  åker runt självständigt med "vår" Opel, Lätt det bästa jobbet jämfört med grabbarna som sommarjobbar genom skolan och får ha en "barnvakt" ..Mohahaha..

image3
Sara @Work =P


RSS 2.0