roadtrip

Hej hej! hemma igen från en vecka som barnvakt hos mina små kusiner i Täby. Allt har gått bra men jag har fått för lite motion, om man bortser från att jag nu har en riktig träningsvärk i rumpmusklerna av studsmattan som jag hoppat på varje dag, och för mycket godsaker. 
Firade midsommar med släkten på pappas sida och då jag passade pappas systers barn så åkte jag med dem till farmor, där vi skulle fira midsommar vilket var trevligt och roligt eftersom släkten min är så grymt sköna människor speciellt gillar jag när pappa och hans syskon retas med varandra genom att munhuggas med sköna kommentarer, haha.. Jaja, jag och far min stannade tills 19 för att sedan åka hem, jag fick köra så pappa kunde dricka lite öl och vin och det kändes hur bra som helst då jag inte kört på ett tag nu.  Min midsommarkväll blev till att jag tog det lugnt hemma i soffan famför teven och bara njöt av att vara hemma, På lördagen tog jag bilen, plockade upp brorsan och hans kompis som vi skjutsade hem innan vi begav oss mot Herrö och sommarstället där mammas syster och hennes barn var. Bror sov kvar där medan jag åkte hem igen för att lämna bilen till pappa då han behövde den idag.

Idag gott folk är dagen innan resan genom Södra delen av Sverige börjar! Jag, Louise och Marthina ska nämligen åka till Linköping- höganäs- (över till danmark)- malmö och träffa Matilda H och sedan avsluta med att åka till Göteborg! Det ska bli så jäkla roligt så! jag är extremt exhalterad nu och kommer verkligen ine kunna sova inatt för jag kommer bara ligga och tänka på morgondagen då vi ska upp 05.00. Eftersom vi åker ner med Louises pappa som ska lämna in bilen 07.30 på verkstaden i Linköping så måste vi åka så pass tidigt därefter får vi tre brudar gå runt i Linköping och fördriva tiden så gott det går medan vi väntar på att lollos pappa ska jobba klart. Därefter åker vi vidare ner till Höganäs till lollos släkt och sedan på tisdag så tar vi tåg/båt? över till Danmark och handlar lite billiga drycker, moha. På Onsdag åker vi över igen och tar oss med tåg till Malmö där Matilda just nu bor och jobbar, vi slaggar över hos henne och sedan på tosdag fyller jag 20 år!!! och då beger vi oss till "Götet" där vi ska bo hos Lollos farmor tills på söndag och så får vi se vad vi hittar på där. Liseberg lockar rätt bra =)

Det här var en kort sammanfattning av resan men visst låter det rätt bra ändå? det tycker jag i alla fall och det är det som räknas. Men nu så måste jag verkligen börja packa och fixa med pengar och allt sådant jag måste kolla upp hur mycket pengar jag lär behöva ta med mig och så vidare... Jobbigt det här med att inte veta hur mycket som kommer att behövas till den här "lilla" utflykten.

Men ni, ha det nu så bra så syns vi om en vecka! och då kommer bilder ;)

köttplanka

Heeeeeeeeeeej!

Har precis kommit hem från familj Högberg, jag var där och hjälpte till att förbereda inför Viktors stora dag imorgon för han fyller nämligen 20 år imorgon. Min vän. Så jag och hans storasyster Matilda skalade 9 kilo småpotatis, mina händer såg ut som russin efter det vilket jag hatar, och drack vin utblandat med sprite för att annars så smakade det blä. Innan dess var jag nere vid rotundan och åt världens godaste köttplanka och drack ett mindre gott rött vin med min kära mor vilket var mysigt men lite småkallt sådär, det är inte direkt varmt ute när solen försvinner.  Och innan dess var jag med Lollo och Marthina nere i hamnen vid de små hamnbodarna där vi åt glass(jag) och drack latte(Marthina) vilket var absolut supermys! Vi diskuterade att åka till Göteborg, och gå på liseberg samt festa, på torsdag den 26 juni vilket är samma dag som jag fyller 20 år(!!) så hoppas att vi får bo hos Lollos farmor så vi kommer iväg.


Rotundan, ett mysigt tillhåll med minigolfbana.

RATM hade tydligen fått fem tummar upp för sitt uppträdande igår på festivalen vilket känns lite surt då jag jätte super gärna hade velat se dem.. Snyft.. Men vad ska man göra?


Nej lite sent för mig, om jag ska upp imorgon och partaja med alla hela dagen för att sedan gå upp på söndag och åka till mina små kusiner i täby och vara barnvakt hela vecka 25(nästan), så bäst att gå till sängs i min sköna 1:20 säng nu..

Sov gott allesammans så ses vi! =)

RATM

Om 2 timmar, 20 minuter och några få hundradelssekunder så uppträder Rage against the machine på Hultsfredsfestivalen.. Och jag är inte där... *en tår i ögat eller två* Jag måste ta och fixa mig en biljett till närmsta uppträdande med det bästa bandet ever!

Annars har det varit en bra dag och jag har inte hunnit tänka på det alls! Jag och Lollo hade stört mysigt igår kväll då vi låg i hennes säng med en massa täcken och kuddar omkring oss och kollade på "the heartbreak kid" som var helt okej och man fick sig en del skrattattacker. Ett plus i kanten var att en av huvudpersonerna i filmen var svensk(!)
Imorse gick vi upp runt 8 för att Lollo skulle åka in till stockholm och shoppa loss lite med en annan av hennes vänner så jag tog bussen hem, drack lite teh, kollade lite på teven och käkade lunch innan jag tog cykeln till stallet. I stallet red jag switch(världens bästa häst) och red min lektion samt hann med lärlingsmöte och körnings kursen som vi lärlingar håller för de som vill lära sig köra häst och vagn.
På tal om stockholm så diskuterade jag och Angelica om hur gott det skulle vara med en pepparkaksmuffin och en varm Jullatte som vi åt och drack förra Julen. Hoppas verkligen att det finns nästa jul med för annars blir jag riktigt besviken! Men nu för tillfället nöjer jag mig med kaffe med Kardemummamjölk, supergott kan jag bara meddela er alla att det är!


..Hehe brorsan står och mannekängar för mig, jag är hans betygsättare på vad han ska ha för kläder imorgon när han tydligen ska åka till Skåne med en kompis och se en tös ta studenten så nu är det upp till mig att han ser bra ut ;) vi får se hur det blir men nu ska jag kila och dricka teh,  kolla på teven och ta ur hårinpackningen.
bye



Kort inlägg..

Hejhopp fadderittanrej, vilket dåligt väder det är today.. Men vad gör det när man ändå var inne i estocolmo och shoppade loss med min wunderbara Angelica (ja ni, nu blandas det språk hejvilt!). Köpte en hel del BRA grejer ska ni veta, enbart genomplanerade köp och en födelsedags present till bror min som fyller den 29 juni, stora grabben blir 18 bast! Vad jag köpte? nej lite för reskabelt att berätta det här inte för att jag tror att han läser men i alla fall.

Hade i alla fall en bra dag även fast det dåliga vädret men som man säger "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Ska dra med bussen till Lollo nu så måste kila fort som bara den!

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha.. Med Louise! =)


You may win or lose

Livet. Livet är en djup diskussion att ta. Jag tänker inte börja diskutera det med er men bara tala om att det är många frågor om livet som jag gärna skulle vilja få svar på. Kom hem för en stund sedan efter att ha jobbat och sedan tagit en promenad i solskenet med Angelica, vi tog en tur till Kvantum där hon skulle köpa lite hårprodukter som är nödvändigt att ha när man inget har men behöver. Hon och hennes pojkvän ska åka till Malta om några dagar(på torsdag för att vara exakt). Söta hon bjöd på glass och jag lovade att bjuda nästa gång som blir på onsdag då vi ska in till stockholm för att shoppa. När vi var på väg hem så tog jag upp snacket om att resa och kanske vara aui pair för ett år eller så, skönt att komma bort lite och sedan diskuterade vi namn till hennes bebis som hon går runt med i magen. Bebis pratet blev till att hon talade om att hon inom ett år ska flytta till Storbrittannien med hennes nya familj så nu är jag lite deppig eftersom Aydan även har åkt bort i en hel månad till Turkiet. Ja, jag vet att hon bara är där och hälsar på släkten men en HEL månad är inte lite LÅNGT. För att vara ärlig så är jag och Angelica inte så nära varandra som jag och Aydan är, vi är rätt upptagna båda två med vårat. Hon med Pojkvännen och snart en bebis och jobb förrut skolan och jag med jobb, ridning och så har jag umgåtts en del med Aydan ett tag eftersom vi alltid har varit extra nära varandra. Det är väldigt synd att Anne och jag inte har bättre kontakt för jag skulle verkligen vilja ha det men det verkar inte asom om vi någonsin kommer ha det och det gör mig ledsen för hon är en så bra person, snäll och skärpt, "Man vet inte vad man har förens det är borta" -känslan kan jag  beskriva allt med för jag kommer sakna henne i vilket fall som helst. 

 




















Nu när vi ändå pratar lite "deep feelings", Jag har en hel del och ett bra tag gått runt och grublat över att göra en tatuering. Först tänkte jag mig mitt stjärntecken, sedan har jag funderat på ett kinesiskt tecken men visste inte vad tecknet skulle betyda och om man ska göra ett kinesiskt tecken så bör man nästan åka till kina för att verkligen få rätt betydelse så du inte går runt och heter "jag gillar korvar" eller "skithuvud" när du egentligen tror att det står "kärlek". Att göra en tatuering medför att man måste fundera långt in i själen för att kunna bestämma vad det ska vara, hur den ska se ut och varför man vill göra just den för att inte efter en vecka, en månad eller ett år ångra att jag ens gjorde just DEN tatueringen.
Det är så jäkla svårt att bestämma sig för vad i livet(som jag tog upp ovan) är värt att ha inprintat på min kropp, som alla eller vissa kommer att få se, för resten av just mitt liv. Mycket snack om livet här... Livet livet tevil...
MEN för att komma till saken, jag tror mig kommit fram till en tatuering jag skulle kunna tänka mig att bära. "Be yourself" eller på svenska "Var dig själv" har satt sig i mina tankar som klister då jag fått det från "the one and only" - Audioslave som jag lyssnar på konstant. Det är så sant som det är sagt, att vara sig själv är det enda du kan göra!

...Vad tycker ni?


Inför deras stora dag!

Imorgon gott folk så ska ju mina kära vänner Aydan & Angelica ta sin "ett år efter alla andra 88:ors" student. Självklart har jag ,som bästa vän, köpt presenter och rosor. A&A är lika "gamla" som jag är, alltså 20 år i år men de bytte linje i gymnasiet från samhälle till handel så därför går de ut i år istället för förra året med mig vilket jag tyckte var lite trist men det är helt okej ändå. =)

Vad tycker ni? är de inte riktigt snygga i dess underbart vackra rosaröda färg? 

 

Jag måste bara säga att kattvasen är så jäkla söt... och den ingår inte i studentpresenterna. Moha!

Ska sätta mina kamera batterier på laddning inför imorgon så jag får några fräcka bilder som jag sedan kan lägga upp här.

hej på er!

Update!

Har inte updaterat på ett tag men det kan ju bero på att jag gör så mycket annat, men just nu är jag hemma och tillfriskrnar från min magsjuka =( ja, tisdags natt spydde jag som aldrig förr och igår låg jag baar i sängen och orkade knappt ta mig till toan(som ändå ligger vägg i vägg med mitt rum). Men idag är jag på bättrningsvägen men självklart måste det vara så jäkla fint väder ute och sketa varmt! Jag känner mig blek och äcklig!!!!!!!!!!

Jag har dock betämt mig för att vara helt frisk tills imorgon då mina kära vänner tar studenten Aydan och Angelica =) det är sådant som livar upp stämmningen. Jag minns själv hur glad och spänd jag var när det var min student! hoppas de får en lika bra dag som jag hade.



Min student 2007!

Blir det dusch och byta lakan i sängen nu eller kolla lite mer på tv och se ut genom fönstret där solen skiner och värmen är på högsta grad medan jag pimplar i mig Cola utan kolsyra med sked(som ska vara bra för sjuka magar) ?

Hat!

Ni får ha det så jäkla fint där ute i sommarvärmen! I'll be back!


RSS 2.0