Why me?!

Har en förjäkla dålig dag idag. Kortfattat. Jobbet kan ta sig nån annanstans, jag gör den här grejen fast jag vet hur det kommer sluta och gör mig själv olycklig för ingenting och på det är jag otrevlig i telefon till en av mina bästa vänner vilket inte var meningen (sa förlåt) så nu är hon sur på mig. Kan livet suga mer?

Min tillflykt fick bli Ringvägen och musiken, INGET kan slå det!


England Baby!

Idag bestämdes det, jag och Angelica åker till Manchester, storbritannien i sommar 25 juni(dagen innan min födelsedag) och åker hem den 28 juni igen, en weekend för att även nu vara exakt. Flygbiljetterna är beställda och det är även det enda som behövs betalaas för vi kommer bo hemma hos en kompis som flyttat och jobbar i självaste Manchester, därav att vi åker just dit. Fan va kul det ska bli att åka med dig favorit Angelica älsk! Det känns nästan som om jag startat en tradition att åka bort med kompisar just över min födelsedag. Förra födelsedagen var jag ju i Malmö/götet med Louise och Marthina då vi hade lite roadtripp genom södra Sverige vilket var grymt kul och nu ska jag åka lite längre på min 21 års dag. Jag gillar min nya tradition!


I spegelhuset på Liseberg.

F&S

Jag har ju provat på Friskis & Svettis förrut och då var det inte riktigt min grej men tänkte försöka ikväll ändå bara för att träna lite. Då jag säkerligen lagt på mig några extra kilon efter påsk och varit sjuk samtidigt så har motionen fått lite bakslag kan jag lugnt konstatera och det är mindre skoj. 

Ikväll ger jag gärnet och offrar "The Mentalist" för en gångs skull.. Förhoppningsvis första och sista gången. Hehe.

Tjingeling!


Hihihoho

Var ju ute å promenixade i rask takt, Med Musik, och det var super skönt ska ni veta. Ibland tog jag till och med några höga toner när ingen var i närheten. På väg hemmåt cyklade det förbi en kille med en hund i släp. Enligt mig såg det jätte lustigt ut då han sedan åkte in på en grusplan och lät hunden springa lös och "jaga" cykeln. Tänk er en kille i 23-29 års åldern som säkert var ute med morsans hund och egentligen inte orkade men var tvungen. Jag tänkte direkt på en kompis(P-son) då. Haha! Jag antar att det är en smart plan när man ska rasta en vovve. Ska testa det nångång på kusinernas jycke för hon är fan hyperaktiv.


Innan läggdags ska jag bränna en skiva, om jag kan få upp den jäkla plasten runt fodralet vill säga... buhä..





Promenix.

~I've been roaming around, I was looking down too all i see.
Painted facees fill the places I can't reach.
You know i could use somebody~



Jag känner för att gå på en promenad och få ruska av mig lite jobbiga tankar som virrar omkring i huvudet för tillfället. Innan man kan gå så är det ett måste att lägga in lite nya och gamla sköna låtar på mobilen sen är jag redo att ta en sväng ute i det fina ljusa kvälls vädret!

Här kommer några bilder från i lördags då jag fick vara en snygg brud för ca 2 timmar. Hon gjorde både håret och sminket. Jag tyckte Arre gjorde ett bra jobb för att jobba under deadline på en timme för det som tog mest tid var håret mmen otur nog glömde jag min kamera så jag fick ta med mobilen istället och det vet ju alla inte är lika bra kvalité på det, men men.



Nu ska jag kila ! ha en skön kväll.

Bilder säger mer än ord.


I
Den här urläckra bilden skickade min vän Marie(på bilden med hästen Lasstrelli) till mig från idag då vi var i Solna och hon tävlade i hoppning, eller tävla och tävla det var clearround för unghästar och hon var tvungen att hoppa banan och bli felfri för att bli kvalificerad (vilket hon blev) till att få tävla i fälttävlan d.v.s. terräng, dressyr och hoppning i ett. "Lasse" var så jäkla fin! Helt underbart fin...

På väg hem somnade jag i bilen och nu är jag ganska trött då man gick upp vid 5 imorse och sedan både lekt med Anne och Arre.. Jag och Anne letade Weekends att ta när jag fyller år, medans jag och Arre tog en lååång promenad och hade sådär roligt som man bara kan ha ibland när allt bara flyter på, 'Lena Handén' och 'Jörgens godis' var det som diskuterades och skrattades flitigt åt. Ibland får man bara till det, Enligt Arre var det länge sedan som hon skrattade "såhär mycket". Jag skjuter in att det var länge sedan vi hade så kul som vi hade idag på promenaden.

Allt för idag. tack och hej oslagbara grej!

Fredagens Horoskop

Gick nyss in på "Aftonhoran.se", japp skriver du in det så kommer man faktiskt till aftonbladet, no shit, för att kolla läget lite just for fun. 

"Kräftan 22/6-22/7

- En sällskaplig och trevlig fredag väntar. Förmodligen blir det en del romantiska inslag dessutom."

Okej, nu undrar lite smått. Jag är singel och lever så gott som i celibat för tillfället så nu är min fråga... Vart kommer det romantiska inslaget fram idag? Vem blir my shiny amor today? Vad vet Aftonbladet som inte jag vet?!


NU: Anne och Millwa.
SEN: Jobbet
SIST: ?


Den som väntar på något gott...

Ett snabbt info till "Anonym" ; Jag tog hjälp av www.designadinblogg.se vilket jag tyckte var till stor hjälp. HÄR har jag länkat direkt till "bilder och bakgrunder"  där det finns kategorier som säkert kommer hjälpa dig med din Header och hur man får upp sin egen bild. Enjoy! (är det något som fortfarande är oklart med vad jag skrev så är det bara att fråga, don't be shy!)


Jahapps, Idag var det torsdag och jag  drog då upp till stallet för att inte missa ännu en ridgång. Nu får det banne mej vara nog med sjukheten! Först innan ridningen kändes det lite avigt om jag verkligen var frisk nog att träna då halsen min började göra lite ont, men efter ridningen kändes allt förträffligt bra, wiiehoo! Tog även ut min älskade Switch på en tur runt Våtmarken. Hon var så jäkla lydig idag när vi galopperade(Hon brukar annars vara helt vild när hon vet att vi ska galoppera för just den ökända "galoppbacken") och allt var bara perfekt med en fin solnedgång det fattades bara lite löv på träden och att det skulle varit lite varmare i luften.

Imorrn är det lite slapp innan jag ska jobba. Skönt att man inte jobbar heldag utan börjar klockan 2. Innan dess ska jag nog leka lite med Anne å Millwa som vill att jag nog ska vara lite social igen, hihi..
Och på lördag ska jag vara Hårmodell för min andra vän Aydan som ska ha prov i bruduppsättning på frisörskolan på Östermalm där hon går. Spännande värre vad hon ska göra och hur resultatet blir. Hon har provat lite olika frisyrer på mig redan för att testa sig fram lite innan stora dagen då hon ska både sätta upp en snygg frisyr, som ska vara så stram att inte ens ett hårstrå får titta fram, och sedan sminka en snygg naturell look och detta på en timme vardera.  Hon har att göra den damen! Men som med alla bra vänner så är jag inte sämre att säga att hon säkert kommer göra ett toppenjobb och med det förväntar jag mig bilder efteråt(som kan hända kommer visas här).

Innnan det är dags för mig att knoppa så kan jag väl visa de där party bilderna från de två senaste helgerna som jag faktiskt lovat för.. Ja, flera veckor sedan!

Så här är godheterna!






Utgång 21/3
Bild 1: Jag (till vänster) och födelsedagsbarnet riktigt njuter av Kalastårtan. Choklad, Mmm...
Bild 2: Jag (fortfarande till vänster) och Lollo min vapendragare och en av mina bästaste vänner =) (Kan ju säga att den härbilden var en av de "normalaste" som vi tog när kameran var i vårt våld. Haha, fan vad vi skrattade åt de andra fotona.
Bild 3: På väg till "Tellen" med party hattarna på och några fler brudar.

Utgång 4/4
Bild 4: Marthina (vänster), Jag (mitten) oxh Lollo (Höger) de små prinsessorna för kvällen då Elin fyllde 21 år!
Bild 5: Elin hade gjort ett läckert bord med en massa plockmat.. Imponerande värre!
Bild 6: Sist men icke minst! Mickis här med kvällens ena höjdpunkt/ födelsedags present. Ett glasögon sugrör som var helfestlig!

Time for Bed!

När man har tiden på sin sida...

.... Kan man ju alltid göra en makeover på sin blogg. Som ni kan se är det precis vad jag har gjort (ni som hänger med i svängarna) och det börjar urarta sig preetty good för att vara jag. Någon som kan svara på hur man byter färg där det står "kommentarer" osv..?? som ni märkt är det en ful gul nästan osynlig färg och det är inte riktigt vad jag vill ha. Nej nu ska jag visa mor vad jag åstadkommit.

See ya!

Sex and the City

Inget går upp emot lite SATC när man inget har å göra annars och synd dock att det bara varar en halvtimme, har inte boxen med alla avsnitt and it sucks.Sitter i soffan och har precis käkat lite yoghurt och Müsli därmed har jag lånat brorsans laptop för att smidigt kunna lattja här emellan kollandet på teven, mohahaa. Borde kanske köpa mig min egna personliga? Jaja, tillbaka till teven och min personliga favorit, Samantha, för även då hon inte är den typen av kvinna jag skulle vilja vara så gillar jag hennes styrka och att hon vet vad hon vill. "I love you, but I love me more". Det är så det ska vara. eller i alla fall borde vara. 



Det gick fort.


En känsla jag har säger mig att jag kanske fått tillbaka lunginflammationen som jag hade i början januari .. Om jag nu har det så vill jag inte vara med längre!


(Bara så ni vet)


You can't win if you think you're gonna lose

Hej hej och återigen hej, här kommer ett litet inlägg från en som fortfarande inte är frisk som en nötkärna( men gärna vill bli det snarast!) I och med detta har jag varit hemma från jobbet idag och kollat på MTV och sett "brooke knows best" -maraton hela förmiddagen. Har någon hört talas om boxaren Keith Darby? Det hade inte jag förens jag såg honom på Teven och blev självklart lite småförtjust i grabben.. Japp i Did it again! Detta är ett typiskt Jenny beteende att gå och falla för någon man ser på teven elelr hör på radion utan att ens träffat personen i fråga på riktigt. Jag kan rabbla upp flera stycken som blivit mina dagdrömmars män efter att jag sett/hört dem. En av "mina alla" män är Simon Baker som jag om en dryga halvtimme ska se på tv3 i "The Mentalist" men för att inte tappa tråden här så är det ju Keith som nu står först på "listan" och jag har gjort något som jag säkerligen kommer ångra imorgon när jag går in på FaceBook med hög förväntan. Som sagt, man kan inte vinna om man tror man ska förlora och jag kan inte förlora något jag aldrig haft men lite pirrigt är det i alla fall!




Att vara sjuk och inte få träffa min bästa vän är fan super jobbigt! Jag vill bli frisk så attt jag kan åka till stallet, rida och pyssla med SWITCH! .. Det konstaterade jag precis och har även kontsterat att mitt program började för 5 minuter sedan!
BYE!

Vår väder

Snörvel, snörvel... Har varit dålig sen i måndags fast med enbart alla symptomen för en förkylning, feber, trött i kropp och tung i huvudet och sketa ont i halsen men har ändå gått och jobbat. Började ta såna där "orala droppar" eller echinatex som det heter(?) plus strepsils halstabletter från apoteket som gjorde susen och jag mådde faktiskt bättre och bättre.. Tills igår eftermiddag då jag kände mig skum i knoppen för att sedanåka på den jobbiga förkylningen som bröt sig loss under lördags natten. Mindre lyckat.  Påskfirandet har i alla fall gått vägen och jag har haft det väldigt mysigt utöver den trista förkylningen jag nu fått på mig, vi har ju faktiskt haft sol och riktigt fint vårväder här i Danderyd där jag för tillfället befinner mig(hos mina kära kusiner). Har ätit godis, kakor och tårta i massor så nu känner jag mig som en gummiboll med handtag, kind of. Imorrn när jag ska hem kan jag alltid rulla hem?

Hoppas er helg har varit bra. Nu är det bäst att avlsluta för kvällen och vara lite social.

Stockholm Calling

Påskhelgen närmar sig men för mig har helgen redan börjat, och det med start idag. I morgon beger jag mig(och bror) till moster och kusinerna för att ses, på lördag blev pappa, jag och bror bjudna på påsklunch hos faster i täby och hennes familj, därefter åker vi tillbaka till moster där mamma kommer vara. Hos moster känns det mest som hemma, eller bättre skulle jag kunna lägga till, eftersom jag praktiskt taget är uppvuxen med moster och hennes barn. Vi delade sommarställe, har träffats så gott som varje födelsedag och under alla lov och stora helger så det känns rätt close up och jag älskar att komma dit och bara leva lite under andra omständigheter för min moster, hennes man och mina kusiner är de bästa människor i hela världen! 


Titta vilket sött påskägg jag hittade! Uppskattar dock att man får godis i sitt och inte en riktig kyckling. Och ja.. Jag är snart 21 och tycker fortfarande om att leta påskägg, men vet ni vad? Man ska ha kvar sitt barnasinne och ta fram det lite då och då som till påsken till exempel! 

GLAD PÅSK!


Pånyttfödd.

Kom att tänka på en rolig lite mer happier feeling nu. Igår när man var lite smått trött efter en kväll ute så passade jag på att kolla på film. Ni kan nog aldrig gissa vilken film jag såg. Nej precis, Bernard & Bianca i Australien! Herregud så länge sedan man såg på en gammal Disney film (då menar jag gammal) och tänk så många skämt som man aldrig fattade som liten men som man garvar åt nu. När det kommer till Disney filmer så är jag världens största nörd, men någon måste ju vara det också. Heh...

Kommer ihåg när man var en liten parvel som levde för ALLA Disney filmer och tecknade serier som kom under the 80'is och varje gång jag var sjuk så hjälpte det alltid att sätta på Walt Disney cartoons som pappa spelat in åt brorsan och mig, Ja jag blev överlycklig och glömde bort att jag var sjuk. Vilka underbara minnen, ujuj, men det var då det...




Vad skulle man gjort utan Disney filmerna? måste tacka Walt Disney för hans påhitt, TACK!

Bad day.

Ta dagen som den kommer.. Måste jag? Idag har jag inte haft det lätt kan jag säga er, inte nog med att jag har jäkligt ont i halsen och skum i huvudet utan man har även blivit ledsen på jobbet (av skäl som jag inte gärna vill ta upp här). Ingen bra dag alltså.. 

Mitt andra drag jag måste ta mig igenom (helst nu) är att välja ut nya glasögon vilket jag inte direkt jublar över. Har aldrig varit ett fan av att bära dessa numer "trendiga" saker... Och helgen ska vi inte tala om.. Eller jo det kan vi väl, Den var hyfsad rolig, gillade förfesten med alla mina sköna bönor, tack för det!

Lollo, jag vill ha alla bilderna från förra och denna utgång!


Ska nu ta mig en Ipren och ännu mera teh med honung och slänga mig på sängen framför teven, bannemej!


Varför inte?

Nu sitter man här mitt i natten och tänker "vafan?! why??" Jo jag satt och kollade på troja(tills nu då) som går på teven och förutom att Troja är en grymt bra film så finns där även väldigt väldigt skickliga skådespelare i filmen och framförallt snygga hunkar. Mitt motto lyder oftast som så att är det snygga personer i filmen så är filmen värd att se,med ett fåtal undantag då. Lite ytligheter är bara mänskiligt gott folk! men seriöst, hur många av er ser en film där alal är skitfula och äckliga? Om det inte är en komedi eller skräckfilm så att tillägga...



Nattens val:



 

Eric Bana, Brad Pitt,  Eller Orlando Bloom?

 Mitt val är självklart.. Då jag verkar ha en liten känslig häl för Australlliensare så tar jag lätt Eric  även då Brad även han är rätt oemotståndlig i denna filmen!
Vad är erat val?

Onsdag.

Super fint väder idag hörrni! nu måste det bara fortsätta i samma takt så är det snart sommar och sol. Jag sitter för tillfället hos Sara där vi nyss har rensat kylskåpet, fil och flingor, mackor och juice, och sitter nu och spanar Grey's anatomy.

Grattis till Nynäshamns Hockey som firade vinstmatchen, och att de nu är uppe i division ett, i söndags by the way! Även fast man inte själv är ett hockey freak utan mer gillar att kolla på det lite då och då så måste jag erkänna att jag ändå blir grymt stolt över att Nynäshamn gör bra ifrån sig inom sporten och allt annat som pågår i vår lilla stad.


Nej nu kan jag inte prata mer, Sara och jag har allt för mycket att snacka om öga mot öga, hehe. Ciao!

RSS 2.0