?!"#(¤ TELIA!

Mitt Internet laggar och att jag kom in på bloggen nu var bara ren tur. Internet har laggat som sjutton på sistonde och inte har det blivit någon förbättring. Kanske dags att ringa Telias supporter och klaga lite? Problemet med att ringa är när de ställer massa svåra frågor. Jag som verkligen inte föddes till datasnille. Visst har jag lärt mig mycket under dessa år man använt dator men min dataanvändarkapacitet sträcker sig inte längre än att jag vet vad internet är, hur man använder det, vad MSN är och hur man använder det, att lägga in bilder och få hem musik att lyssna på och ja det är väl det enda jag gör på datorn när jag inte skriver i word dårå(vilket händer yttterst sällan). Som ni förstår ska det bli väldigt intressant att ringa och fråga vad som är fel för om inte jag ringer så lär det inte bli av och om det inte blir av så lär jag få damp i höst(om ingen förändring sker vill säga)!

Värdelöst att sitta här och försöka få något att fungera så, Ciao!

Gah?!

Ååh! bloggtorkan fortsätter. Jag har inget att skriva.. Inget alls som verkar roligt att ens ta upp för mig själv eller mina otroligt få läsare just nu. Har på G att ta en jäkligt lång promenad med min älskade musik i öronen. På något vis försvinner all min ilska, frustration och jag känner mig som en renad, ny person.. För ett tag.


Nej, Promenad är nog botemedlet och musiken min drog. (Hur det går ihop förstår inte ens jag)





Lovely.. Nu drog mami ut  på promenad.. I de skorna jag hade tänkt sno av henne!


& en vecka senare...

Ja, jag vet! dålig uppdatering härifrån. Kan inte hjälpas när jag faktiskt har ett liv utanför bloggen(beror även på skrivtorka och internetfel) men nu tänkte jag visa att jag fortfarande lever och frodas.

Vart ska man börja? Jag jobbar och står i om dagarna, och har gjort det de senaste två veckorna som sagt i tidigare inlägg, vilket går väldigt bra förutom incidenten med bilen idag då. "Jegen" (bilen alltså) ville inte starta imorse när jag skulle åka till jobbet för hans batteri hade blivit sur och urladdat så det var bara att ringa far som snäll som han är fick komma över och ta en titt, men såklart hade bror bilen och han var naturligtvis inte hemma så det fick bli till grannen att gå och fråga om hjälp åtta på morgonen(!). Självklart har vi så underbara grannar som alltid är glada och hjälpsamma så snart hade grannen och "jegen" fått på sig startkablarna som skulle ladda upp batteriet och särefter var det bara att tacka och köra! Tacksam som jag var köpte jag en blomma efter jobbet till grannarna för det var dem värda!


Nu är det början på ännu en skön helg utan jobb, wohoo! imorrn blir det Herrö och alla käraste! Nu blir det film med mami. Vi såg även en hyrfilm igår som hette "ghost" med Patrik Swayze och Demi Moore, riktigt bra gjord även fast den är från 1990, hehe.


Bara jag klockan tre på natten..

Jag visar inte alltid mina känslor så lätt, men ibland (oftast när jag börjar nyktra till) blir jag jäkligt känlsosam och ska lyssna på massor av sorgsna låtar och tänker så hjärnan bränns vid. Det är inte alltid lätt att vara jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Titanic. Celine Dions låt my heart will go on och får en och annan tår i ögonen. Buhu..


Nu ska jag dricka upp mitt teh och sova. Har iaf haft tur med vädret och ätit god mat med familjen på båten Freja i Nynäshamn. Supermysigt var det och kvällen avslutades med att mor och far drog hem och Viktor, Oscar och Matilda hoppade in i deras ställe. Super nice!

Puss!

Kilbarry Switch.


Det finns ingen annan som får mig att må så bra som du får mig att må. Du kommer aldrig såra, svika eller bedra mig. Who needs a guy when I got you?

Yes, jag red idag på denna ståtliga varelse. Hon som får mitt hjärta att slå ett extra slag. Jag hoppas på att hennes ägare ska ge henne (och mig) ett litet föl snart. :) Tänk er att jag och Switch har nio-tio år bakom oss. Hon föddes någonstans på Irland och kom sedan till Sverige som femåring så hennes bakgrund är okänd mer än att hon är av irländsk härstamning. Jag önskar att jag visste mer om henne, vart hon föddes och växte upp, vilka som födde upp henne och vem hennes föräldrar var. Kanske några kort på henne som föl?

Någon som vet något om "släktforskning av hästar?

I'm not over

Först svar till Angelica angående "overseas": Jag snackade ju om att åka utomlands då till Storbritannien/ london på språkresa och sedan få hjälp med jobb och så. Nu har jag kommit till ett beslut om resan. Jag tänker fösrt jobba ett halvår(till dec) för att tjäna in lite pengar nu när man slösat en del under juni månaden och fördelen med att åka efter december är ju att vi då går mot ljusare tider, true.

... And for the record, Jag trivs bra på jobbet även fast det är slit och släp men tacka gud för körkort och bil!


What would you do?



Egen företagare och bilägare...

.... För fyra veckor i alle fall!

Ni läste rätt men jag får nog ta och förklara mig lite bättre. Det är nämligen så att jag börjar mitt sommarjobb imorgon hos en egenföretagare som drar på semester först två veckor framöver och sedan två veckor till en vecka senare, get it? När han och hans familj(som även jobbar inom företaget) har semester så har jag hela ansvaret att fixa fint i de olika bostädernas trappgångar som står på jobblistan. Först var det sagt att vi skulle cykla runt med moppgarn, hinkar och allt som behövs men för några dagar sedan ringde chiefen och berättade att han köpt en bil till oss som jag kommer ha äran att köra under de veckorna jag ska jobba, bilden är gigantisk och gammal men rullar som den ska och det är ju huvudsaken. Så nu är man både chef och bilägare! superbra för mig som inte har tillgång till en bil annars. Jag behöver verkligen köra mer och nu har jag chansen, wihoo!
Under de närmsta dagarna måste jag och Hanna, min co-worker, komma på ett bra namn till gamla skrället. 



Jag var ute på sommarstället i helgen och hade det så jäkla underbart mysigt med moster, Erik och två av deras fyra barn. Man glömmer bort hur bra det är med sommarställen dit man kan fly undan allt och bara njuta fullt ut av friheten utan teve och andra bekvämligheter. Det charmiga med vårt sommarställe är ju att det inte existerar något annat än en telefon, kyl och frys, eluttag till kaffebryggare och laddare samt spis. Annat är det att koka upp kallvatten till varmt, duscha/bada i havet och gå på toa på utedasset, vid skogsbrynet, bakom gäststugan på berget. Det man underhåller sig med är antingen utomhus aktiviteter, spela kort, lyssna på radio, läsa tidningar eller en bra bok på stranden. Ni som har det just som jag, vet vad jag talar om. Andra så kallade "sommarstugor" som har allt ett vanligt hus har, dvs ett riktigt badrum och varmvatten m.m vet inte vad en riktig sommarstuga verkligen är!

Mysigt värre ska det bli att sova i min alldeles egna nybäddade säng. Har bäddat med mitt nyinköpta jordgubbs bäddset som jag önskade mig så enormt mycket, och tänka sig, önskningar kan bli sanning. Hihi.

. . .







~Under construction as you can see.~

Kort inlägg

Idag mår jag faktiskt jäkligt bra även fast rethostan fortfarande sitter i.. Den jäkla hostan höll mig vaken rätt länge inatt, jag hostade så mycket att brorsan kom upp och undrade om han kunde göra något. Jag kunde knappt svara.

Har jobbat från 8.15 till 11.00 idag, lite extraknäck sådär, vilket gick rätt bra faktiskt. snart börjar den riktiga hårdträningen också. Nej tiden går fort och det jag egentligen ville tala om var att jag nu ska iväg till tåget mot stockholm för en liten träff med lollo (och kasnke lite mer reashopping?)


Shit tåget väntar nog inte på mig.. Herrå!


Självkritisk

Jag erkänner. Jag är en av många människor som går runt och aldrig blir/är nöjd med mig själv både på foton och utanför kameran. Det är verkligen inte bara jag som är självkritisk och oftast ogillar vad jag ser i spegeln men jag försöker och har faktiskt blivit bättre på att gilla mig själv och börjar smått inse att jag faktiskt inte är så dum, alla kan ju faktiskt inte tycka att jag är bra som jag är vilket jag måste acceptera. Vad som hänt i yngre dagar har en viss påminnelse i mitt psykiska och även alal dessa skönhets ideal och all reklam med vackra modeller och sånt skit har även haft en påverkan i varför jag är som jag är eller var som jag var. Som sagt så har jag smått börjat känna mig bra som jag är och starkare än vad jag var förrut. Med starkare menar jag psykiskt och alla som någon gång gjort mig illa har jag nu insett vara svagare än jag någonsin varit.

Att jag tog upp detta nu är för att jag nyss pratat med en kompis som berättade att hon inte var nöjd med ett enda kort vi tagit tillsammans och det gör mig lite ledsen då, enligt mig, hon alltid blir bra på kort och alltid bättre än vad jag blir vilket jag beundrar henne för. DU är en av de vackraste människorna jag känner! kom ihåg det.

Åter till nuet och från lite mindre djupa tankar. Jag trodde jag mådde bättre, vilket jag i och för sig gör, men idag vaknade jag och kände mig så trött i huvudet även fast jag har fått sova ut och inte gjort något ansträngande. Det värsta är att min hosta ännu inte försvunnit. Har man otur eller har man? Min föredetta ridlärare, som jag stötte på i fredags när jag var tvungen att gå till jobbet och få en liten introduktion, gav ett förslag om att jag skulle testa de där naturläkemedelspillren som ska göra immunförsvaret starkare och tåligare för sjukdomar. Får nästan ta och testa och se om det fungerar.

Njae, nu ska jag bli frisk för imorgon har jag lovat att jobba några timmar och det är ju inte helt fel om jag ska kunna åka "over-sea" i höst!

It's ain't over til it's over



Ja jag ska väl kila till sängs snart men ni vet ju hur det är med det, eller hur?

Grymt bra sång btw...

Vad är meningen med att ha körkort om man inte får köra?

Som sagt, Jag har ju nu haft körkortet i lite mer än två år. Första året kunde jag faktiskt få låna bilen rätt mycket, och det mina vänner är ovanligt för att vara i min familj där far min praktiskt taget lever i bilen annars, med alla sina jobb han tar för sig hit och dit. Men nu när han inte ens bor under samma tak längre så är den möjöigheten till att kunna låna bilen rätt liten och jag vet inte hur länge sedan sen det var som jag körde vår bil. Flera månader kan jag i alla fall meddela. Just idag, nu faktiskt, behöver jag den satans bilen för att kunna ta mig till Kvantum utan att bli dyngsur eller mer sjuk än vad jag för tillfället är. Men som sagt var så bor farsgubben en bra bit bort från mamma och hur bra låter det att ringa och  säga "Hej pappa! hur mår du? kan du hämta mig hos mamma som bor på ena sidan stan och skjutsa mig till kvantum som ligger på andra sidan? Tack! Hejdå!" . Tro mig jag har tänkt tanken men jag skulle aldrig fråga honom om en sådan lam fråga bara för att jag är sugen på att kolla film för att kanalerna ALDRIG visar några (bra) filmer över huvudtaget ens på helgerna längre.. Hade jag mått bättre hade det bästa alternativet vore att cykla eller åka buss men det är inte så lockande just nu.. Någon frivillig med bil som är  villig att hyra film om jag bjuder på frakten?  RING MIG!
 

Jaja.. Snart middag och det blir lite mat från gårdagen då jag gjorde min goda skinkstroganoff, Sushi och thaimat. Mums.
Föresten innan jag kilar igen så kommer lite bilder på det jag fick i födelsedags present och det jag köpte i Manchester, har inte lagt in bilderna förens nu. Men bättre sent än aldrig, right?




Ja må du leva!

Det efterlängtadeThe Sims 3, presentkort och fyra fina tallriksunderlägg med jordgubbar på. (Alltså inte den på bilden!))


Och från England har vi...



Klänningen/tunikan från "Jane Norman"(ni ser här baksidan)



Den här super söta toppen från deras egna märke(tror jag) "Next"



For last det här ap coola linnet från "All Saints". Kärlek vid första ögonkastet!

Cause we only got one night to dance forever.

När jag hörde denna låt på Angelicas laptop i Manchester visste ingen vem det var som gjorde covern av Chris Browns låt "forever" men nu har jag hittat dem! Grymt bättre  som acoustic än originalet tycker jag men originalet är även den bra.

Enjoy!



Grabbarna kallar sig Boyce Avenue, lite gayigt men hey, så länge deras musik funkar så är jag nöjd!

Min skinka är av bästa kvalitét...

Jag och F snackade om att laga mat och jag berättade för honom att jag gjort hans goda skinkstroganoff (helt klart kryddigare och godare, hehe) till lunch.



Jenny | säger:

har precis lagat din skinkstroganoff (fast med mer kryddor och goare  )

B säger:

Goddammit

B säger:

Vad för skinka

Jenny | säger:

vi hade nån birkaskinka i frysen..

B säger:

Det är en välputsad skinka av bästa kvalité med unik rökning

Jenny | säger:

haha nu har du tagit fram info om skinkan oxå

B säger:

Frågan är varför Man gör en skinka på gris.. sen tillsätter man proteiner av gris.. mkt märkligt


B ger mig en länk till en sida med birkaskinkan.


Jenny | säger:

vad kul, sådär såg min skinka ut!



Ja så kul hade jag. Och detta är typiskt en Jenny Kommentar! haha fan vad jag garvade när han påpekade att det inte var rätt ordval. För det tänkte jag faktiskt inte på när jag skrev det. HAHA


så sugen...

Jag fick verkligen mersmak av att hälsa på Angelica "B2" i manchester och har funderat ett bra tag på att åka utomlands för att plugga engelska. Vad är inte ännu bättre än att åka till ett engelsk talande land och samtidigt få lära sig söka jobb och kunna bo där också?  Jag tror jag har hittat en bra hemsida där allt jag skulle behöva kan finnas just för mig och mina mål!

Eftersom jag kommer vara arbetslös efter sommaren så verkar det som en bra idé att åka till London (för det var dit den här möjligheten fanns) och uppleva ett annat liv, ett läskigt och i början svårt liv men med så mycket lärdom.

Gå in på hemsidan som jag länkat häruppe och berätta era åsikter, jag kan behöva lite support!



~Cause we only got one night to dance forever~

Min röst blir hörd!

Haha!  Jag vara bara tvungen att lägga till det här som jag nu ska tala om för er!

Min bror kom just in genom dörren och det första han säger (med ironisk stämma) är "ja du hostar ju inte lite du". Han hade hört mig utifrån och genom det öppna fönstret på övervåningen, jag sitter på undervåningen, hur illa är inte det då? haha 

Som B2 sa "DÅ är man hostig" och jag håller med! ;)


Ellen DeGeneres

No! 

Sen jag kom hem från the Lovely Manchester i söndags kväll, har jag gått och blivit sjuk. Fy, Usch och blä vad trist det är nu när solen tittar fram och man verkligen kan känna av sommar värmen och hur svårt det är att sova på natten. I och med detta håller färgen på att försvinna oxå och jag har inte kunnat motionera som jag känner att jag skulle behöva göra för att må bra. Men jag antar att efter sol kommer regn och därefter kommer solen igen, jag har haft min amoments nu under juni månaden med att leva fullt ut och inte behöva tänka på annat än att njuta av sol, god mat och shopping.

Har fortfarande inte fått bilderna från Manchester heller men de kommer förhoppningsvis snart.

Men ja för att tala om annat. Idag har jag mest legat i sängen och vilat och hostat, drog mig vidare från sängen till vardagsrummet för där var det svalare och fortsatte att slappa och kolla på teve(det finns ju inte så mycket att göra när man är uttråkad och inte orkar umgås med vänner när man inte mår bra). Nu såg jag nyss på "the Bachelorette" som faktiskt är helt okej, det får jag tycka och jag är faktiskt värd att tycka som jag vill för JAG ÄR SJUK OCH HÖR SEN, och vem var inte med i detta avsnittet om Ellen degeneres! Hon har sån grym humor och jag gillar verkligen att hon är så snabb i munnen och får till den ena roliga kommentaren efter den andra. Men det bästa är att hon är en enda stor Idéspruta och har de skönaste sketcherna och lekarna som kändisar får ta del av i varannan episod(av de jag sett).

Host HOST! kanske dags att hoppa till sängs? Jag har kommit in i fel dygnsrytm nu efter helgen så jag har svårt för att somna på kvällen och lätt för att sova för länge på morgonen(eller ska jag säga förmiddagen för adet har faktiskt hänt att jag sovit till tolv och halv ett) och jag som har predikat om att "jag aldrig sover längre än halv 10" Jo tjena! det har vi ju märkt va, hehe...

 

                                               

(bild lånad från:
 
http://www.glamboulevard.com/wp-content/uploads/2008/09/ellen-degeneres-s01.jpg)

RSS 2.0