Cola!

För ett tag sedan spöregnade det utanför fönstrena. Jag var hos en väninna och kollade på en film som handlade om två autistiska personer som möts och blir förälskade i varandra. De kämpar med att hålla ihop och kunna leva tillsammans även fast det alltid inte är så lätt då de inte är "normala" men det slutar i alla fall lyckligt.

Jahapp nu vill "Bosse" åka å köpa cola klockan 22.33 på shell som då är enda möjligheten. Å jag har ju körkort plus blev lite cola sugen så det ska väl gå.

Hejhopp!

@

You Always Know What To Say... Can't stand IT!

Bubbla

Jag känner mig nere, deppig o.s.v. Jag tar åt mig för mycket av sådant jag egentligen inte har en aning om varför. Men jag kan bara få för mig att människor gör saker som är mot mig fast det verkligen inte är så, det handlar oftast om en dålig timing, tex om någon loggar ut när jag går online på msn så kan jag ta det som att det är på grund av mig som den drar/ eller blockar mig.. Jag vet! sjukt att jag tänker så och jag gillar det inte heller för jag borde veta bättre eller känna bättre att jag inte ens ska ha sånt i tankarna. Men som jag tjatat om rätt mycket så tänker jag för mycket på allt skit som händer. Det är nog på grund av att jag suttit och inte gjort något. Det är då allt bubblar upp till ytan (alla undangömda tankar och känslor) sen kan det bero på att jag är i en bergodalbana som sitter fast i en loop, som är ett annat sätt uttrycka det på.

Nej uscha, jag ogillar att vara nere, trött och samtidigt lyssna på väldigt smöriga låtar som trycker ner en mera. men dem är oerhärt fina så jag måste helt enkelt lyssna ändå:)


Nyss fick jag lite respons av en god vän, hon gav mig ett litet svar på mina känslor som jag inte kunde få fram själv. Jag måste sakna något, att jag därför känner tomhet och den tomheten sprider sig till huvudet när jag inte har något annat i tankarna.

 Så... Tomheten lockar inte. BTW läs på baksidan av ditt mjölkpaket där det kasnske står om det jag läste som tog tag i mig: det handlade om Lycka=)

'so when I'm lying in my bed
thoughts running through my head
and I feel that love is dead
I'm loving angels instead'

Dagens.

Jag är sjuuuukt trött idag! Jobbar mån-fre mellan 0700 till 15.30 i Ösmo och i två dagar nu så har jag varit i stallet och ridit så jag har inte kommit i säng förens vid 22.30 och 23.30. Som tur är ska jag inte rida eller ens vistas i stallet idag, utan ta det jäkliiiigt lugnt. Men det är roligt att jobba och då står man ut(att man får massa pengar är även ett STORT plus).

Dagens från Jobbet idag:
En grabb frågar Emma, som jobbar med mig, om mig;
- Hur gammal är hon i blont hår?
- För gammal för dig.

Haha, sen frågade han mig och då svarade jag samma som emma. Det roliga avr att det redan hade varit en kille som frågat mig om min ålder men då efter att jag svarat så kom jag ju på att jag skulle ha sagt "för gammal för dig" -frasen, och berättade det för Emma då hon tog den när den andra grabben kom fram till henne och frågade om mig.

Detta är njutbart=)

ska kolla tv å möjligtvis sova lite?

"håll käften"

Gårdagens travaller började hemma hos Marika "Hobbyturken" Jederud (smeknamnet fick hon igår för hennes liknande gångstil/klädstil) Och hon kunde enbart säga "håll käften" när hon inte vill vara med. Jessica, Emelie, Malin, Amanda, Marrikas bästis Matilda(vääldigt trevlig! plus till dig=), goa Lina och dessutom Linas bror Kalle, som var den ende killen och därför "pimpen" i gänget, var med och förfestade. Amanda bjöd på Tysk snaps som jag gärna kunde varit utan då det var en pytteliten flaska med innehållande en volym av 18 procentig alkoholhalt. Uscha! 
Runt tolvslaget kom vi till "TG" som var lika med Telegrafen och fortsatte kvällen/natten med att dansa till "marmeladorkestern" vilket var riktigt svängigt.

Idag var jag med Lina och Kalle i Ishallen där A-laget mötte Sudret(gotland). Det blev 9-2 till oss! Därefter åkte vi och nåfra till för att äta Pizza med Bearnaise-sås =P, yummi!. Sen skjutsade Lina mig till skotten där jag gick till A för att umgås lite.

För att avsluta dagen lyssnar jag just nu på lite Smör musik och ska välla ta och lägga mig snart, jag ska ju faktiskt upp tidigt imorrn.

Skumbanan!


Utgång imorrn

Idag är det mindre än en dag kvar tills Lördag och jag längtar till fullo för då har jag att se fram emot när ssk möter Dif i hockey på Hovet. Det blir Jag, Jessica, Emelie, Matilda och såklart Marika som är den största hockeyfjollan i den lyckliga skaran brudar. But i Can't blame her, It's fun. Efter hockeyn blir det btw förfest med samtliga, plus Rebecka, och sedan Utgång! Ses vi på TG eller? ;)

Blev lite sugen på sötsaker så jag var och köpte lite godis för kvällen när jag åkte hem från stallet. Ja, ikväll blir det till att kolla på någon film på tv. Såg att "min bäste väns bröllop" ska gå i ettans kanal klockan 21.00 och den är hyfsat bra så det blir nog till attt se den.

Jag tackar för mig// J

Så Många Tårar.

Jag kan knappt beskriva med ord hur allt just nu känns.
Tårarna rinner oavbrutet nedför min kind &
Det enda varma inom mig är det hjärta som bränns.
Varför kan du inte förstå hur dåligt jag mår?
Varför måste jag behöva leva såhär?
Jag vill inte genomlida flera av dessa år.
Så många tårar som jag fällt när ni till varandra skällt.
När ni gråter, gråter jag.
Smärtan vill inte försvinna så länge Det finns hat.
Min rädsla för det oundkomliga ligger över mig varenda dag.
En gång var Jag lycklig, vi var lyckliga!
Kan inte nånting bra hända så att min olycka kan vända?

Utåt ser ni att jag ler men inombords finns bara sorg.


image13
Ge mig leendet tillbaka!


Prata & lyssna är guld värt

Havent we met?
Youre some kind of beautiful stranger
You could be good for me
I have a taste for danger
If Im smart then Ill run away
But Im not so I guess Ill stay
Heaven forbid
I take my chance on a beautiful stranger..


Igår var en sjukt skön söndag. Jag var som sagt hos min bästa vän och åt lite tårta och hade väldigt trevligt. Hennes lille kusin var där och busade hejvilt med oss, jag hade nästan glömt hur roligt det är att "bara vara barn" för några timmar. Sedan när han åkte hem så gick vi upp och låg i sängen för att bara lyssna på musik och snacka. Och om vi snackade, jag var skit hes när vi avslutade kvällen med att jag gick hem helt själv för att på vägen ringa till Dolfen och be honom att prata med mig tills jag var hemma eftersom det var riktigt läskigt i mörkret. Stackarn höll på att somna när jag ringde men en liten stund fick jag allt honom att stanna kvar i luren. Han sa dock att han skulle ringa idag och prata lite. Vi får se hur det blir med den saken, hihi.

Jag kanske borde fördjupa mig i vad som sas i rummet hos A. Jag fick verkligen fram allt som jag bara hållt inom mig dem senaste veckorna/månaderna. Ibland behöver man verkligen bara få säga allt som pågår inombords och att få ut allt till en person som kan hälpa till att tackla bort vissa tankar med stöd och  feedback är guld värt. Vi kom fram till att vi två verkligen är smarta när det väl kommer till att tänka klokt om ex. Familjen, förhållande, vänner ja väldigt mycket mer, men tror inte att jag vill gå in på några detaljer.

A kommer och hämtar mig om en ca halvtimme och jag måste hinna käka lite innan. Det blir ner till centrum för att shoppa upp hennes presentkort på LIndex. 
<3
 






Ingen vanlig söndag

Idag är det definitivt en regnruskmysainomhus-dag men även Min bästa väns födelsedag! =) Så nu ska jag alldeles starx kila ner och äta lite tårta och kolla in födelsedags presenterna och prata,prata,prata som bara den. Jag känner verkligen ett stort behov att att få prata ut lite just nu när jag precis läst något som fick mig att må lite dåligt då jag försöker komma över allt annat som kretsar runt i hjärtat och huvudet på mig...

Gjorde världens godaste omelett till lunch och nu tog jag mig en bit kladdkaka och en kopp kaffe med mycket mjölk till efterrätt(hade jag vetat att jag skulle få tårta så hade jag nog skippat efterätten).

Jag har faktiskt inte så mycket att berätta för er idag, så jag ska nog avsluta det hela och bege mig upp till rummet å byta om.

- Hejhopp!

Allt eller inget?

Är det så att antingen får man allt eller så står man där med ingenting? Vraför ska livet vara så orättvisst enbart för att allt ska bli så pass rättvist?  Kände mig så pass filosofisk att jag var tvungen att skriva ner vad jag just i detta ögonblick kom att tänka på.


Idag är det VM-kval mellan Sverige och Liechtenstein. Senast jag såg en fotbollsmatch var på Rhodos mellan Danmark och Sverige, det kallar jag match eftersom nästan alla på hotellet var danskar och vi hade blivit vänner med dem så vi satt och kollade nere i baren på den stora teven som fanns. Det var läckert!

Kanske skulle ta mig en bit nygjord chokladkaka och sätta mig vid teven å kolla fotbollen? Hörde att Sverige ledde =D


JAAAAAAA


Prison Break är snart tillbaka på Tv3! =D Fasiken vad jag längtar <3





Sådär, nu fick jag ut att jag är ett nästan galet fan av PB. Man kan egentligen inte säga att jag är ett fan eftersom jag kan leva utan det och att jag är galen stämmer inte heller om man skulle slå upp ordet i en ordbok och sen jämföra mig med det. Okej lite galen men nu snackar vi inte sinnestokig, rubbad, tokig eller något sådant galet men lite "vild och  galen" är väl alla på ett och annat sätt.
Nej nu får jag ta och byta konversation till något lite mer behagligare innan allt spårar ut och jag blir galen på riktigt, det kanske går att bli galen ju mer man pratar om galenskaper? 
I alla fall, idag satt jag och zappade runt på teve kanalerna i brist på något roligt att kolla på. Då på kanal 2 stannade jag upp och såg till min stora glädje att en jätte fin film ,som jag alltid släpper stora krokodiltårar för varje gång jag sett den, precis skulle börja. Vid din sida heter denna underbart fina film med Susan Sarandon och Julia Roberts som är huvudrollsinnehavarna i filmen vars namn är "Vid Din Sida". Till och med när jag zappade bort till en annan kanal för att sedan hoppa tillbaka till slutet av filmen så kunde jag inte hålla tårarna inne.

Nu, nu är jag trött på detta hemma- och sjuk livet som pågått sen i början av lördagen. Det bara förstör allt som jag njuter av. Jag lever när jag alltid har något att göra. Nu är jag död, det är hårda ord men det är så allting känns just nu. Att sitta hemma är deprimerande då jag oftast alltid har något på gång och alltid är påväg nånstans och inget är njutbart eftersom jag inte känner någon rätt att sitta här och inte göra något märkvärdigt då jag redan suttit här idag flera omgångar och haft lika tråkigt som alltid. Plus att det just nu bor en röd och gigantisk  finne mitt i pannan som ömmar och enbart är i vägen, Detta är garanterat den största finne jag någonsin haft btw...! Det är nästan så att jag börjar tro att jag kommit in lite väl sent i utvecklingen av att vara tonåring eftersom jag just nu börjar komma allt närmre stadiet "vuxen". ...?

[Nu lät det antagligen lite ytligt men då kan jag meddela er att jag var helt enkelt tvungen att få ur mig detta på något vis och det viset var att skriva av mig här i MIN BLOGG. Jag skiter i om folk ser den, problemet är att den är irriterande att ha och gör ont. Bläää]

Ska ta mig en varm kopp te med massa honung och mjölk nu för att kurera min hals på bästa sätt.
 

 












ÖHh

Where shall i begin.. I Morse när jag ,sjuk som jag är, var och jobbade morgonstallet fick jag mig ett litet skratt. Klockan var runt 08.00 och stalltelefonen ringde, vem ringer såhär tidigt? tänkte jag lite funderande. Det var en "äldre herre" ,vad det lät som, och han ringde för att boka om ett tandläkarbesök. Innan jag förstod att han hade ringt fel och att det inte handlade om en tandhygienist för hästarna så stod jag som ett så kallat "frågetecken" och visste inte vad jag skulle säga. Men när jag väl fick fram att han nog hade kommit "lite"  fel så stannade han upp och ursäktade sig. Efter att ha lagt på var jag tvungen att skratta lite åt händelsen som enligt mig var lite smårolig.

Under början av morgonen mådde jag inte så bra då jag bara sovit i högst 3 timmar under natten på grund av min förkylning. Att jobba och slita i stallet är inte direkt som att glida fram på ett bananskal när man är sjuk. Snarare om jag varit frisk hade det varit helt okej, men fortfarande ett slit. Vid 09.00 tog jag en paus och åt frulle, snackade lite med Louise på Msn, Ja det finns en gammal men fungerande data och ja vi har faktiskt nymodigheter som data och bredband och lever inte på stenåldern.. 




>Det bor en sorg i dina ögon som jag inte når
Det bor en sorg i ditt hjärta som är svår att förstå
Hur kom den dit hur kom den dit
Den är svart som svart granit<




 Att 2 And a half men kan vara så klockrent bra förstod jag inte förens jag såg två skitroliga avsnitt igår kväll innan jag skulle bege mig till sängs. Det är nog den bästa komedi serien hittils tror jag.
- Spana in den!

image12



>Om du bara vill så säg till
Jag kan vara din vän när natten faller
Om du bara vill öppna din dörr
Och bara våga släppa någon in<


// J

!

There are 6,6 billions of people in the world. But sometimes you only need 1.

image11


What to do?

Jag vet inte vart jag ska börja.. Mitt huvud är inte helt ok än. Det är ssvårt att förklara vad man är för sjuk men jag vet inte, jag har någon slags förkylning helt klart men det är inte så att jag är snorig, utan jag har bara ont i halsen och känner mig lite väck i huvudet just nu. Feber?! Jag vet inte vad det är men det vill inte försvinna och idag ska jag rida. Funderar fram och tillbaka på mina två alternativ: Att stanna hemma och tro att det ska vara det bästa för mig eller att åka till stallet ikväll och rida samt få ett förhör om framdelsvändning som jag inte läst om så mycket, men som jag borde kunna vid det här laget....!
Imorrn vid 07.00 ska jag även till stallet (som vanligt på tisdagar) och slita häcken av mig, vilket jag inte har något emot i vanliga fall då jag mår bra/bättre/bäst/är på top m.m. Det är några timmar kvar som jag kan tänka över alternativen det som återstår att se är vad jag väljer att göra. Just nu känner jag för att komma härifrån men vad är bäst?
Ibland är livet som en regnig dag, så trist. När kommer solen tillbaka?....

Så olikt lika och tvärtom.

Att kvinnor kommer bättre överens med det motatta könet tycker jag stämmer bättre än att kvinnor och kvinnor kommer bättre överens. Jag tror att vi av samma kön känner oss mer hotade av varandra då vi oftast pratar mer skit om allt och alla. Men nu är det inte meningen att dra alla över samma kam då jag själv vet att alla inte är på det sättet. Just nu berättar jag bara hur jag uppfattar det hela och vad jag fått ut av mina antal gånger jag alltid upptäckt mig själv omringad och umgåtts med flest män/killar när jag varit ute på Galei. Jag är en person som är öppen, social och framåt så länge du visar att du är det tillbaka. Det brukar oftast vara så att jag tar lite avstånd i början för att få mig en överblick av personerna som jag träffar och sedan avgör om dem är framåt och pratglada(sociala) innan jag visar tillbaka min sociala sida. 
Att även män snackar skit och kan beté sig illa mot varandra och kvinnor kan jag inte förneka eftersom dem även finns och kommer i olika varianter. Att killar kan göra en väldigt besviken är en av nackdelarna. Det är ju oftast så att man får bättre kontakt med en kille på grund av att han är intresserad och kanske för tillfället enbart tänker med "det tredje benet" vilket skulle kunna förklara varför vi alltid blir sårade när vi kvinnor/tjejer tror för mycket gott om männen/killarna. Men nu tänker jag avsluta det hela och fundera vidare i drömmarnas land..
Natti




P.s, Nynäs 3-2 Salem ..!! =D och Marika såg sin "kärlek" bland förlorar laget, shiat! d.s


Mästerkocken.

Jag lagar mat, just det! Det finns inget i kylskåpet så jag lagar faktiskt mat. För dem som inte vet om det så är jag inte den första med att laga min egna mat. Men nu har jag tagit till och lagar faktiskt makaroner och falukorv med tomatsås inblandat med falukorven. Det är för invecklat för vad jag annars brukar göra när jag är tvungen att laga egen mat. Jag är faktiskt stolt över mig själv och väldigt hungrig. det är det jobbigaste med att göra mat eftersom man borde laga maten innan man blir hungrig men det gör man ju aldrig så nu får man ta tag och göra vad som måste göras fast man bara vill äta på silvertallrik.

Nej måste gå och kollla till maten nu=)
Ciao!


Orientering till häst?

Att jag jobbar i stallet varje tisdagmorgon är en sak som är säker. Började 07.00 och jobbade till 10.30 circus... Jag och Emelie red ut runt fjätten där Gymnasiet hade orientering just idag. Man kan säga att även vi orienterade fast på häst då vi hittade två kontroller där vi red i skogen. Att vi sen red lite vilse men sedan hittade tillbaka är en annan femma. Nu är jag skittrött och funderar på att gå upp en sväng för å kolla på Tv. SKÖNT utan läxor och sådant tjaffs!

"tack och hej en vilsen tjej" - fuck vad jag gillar Bert avslutningarna=D


Lör, Sön, Mån and i'm out!

Min helg... Super! Träffade min gamla barndomsvän Jed med co när jag var ute i lördags. Klockan var efter 3 på morgonkvisten och Telegrafen skulle då stänga så alla var ute och påväg till olika ställen. Vissa skulle väl hem å sova för att jobba senare på söndagen och andra hade säkert efterfest någonstans men för de flesta så var det fyrkanten och en fet "hamburgare Utan senap och med en cola" som gällde. För att fortsätta med historien. SÅ när jag väl var utanför och minglade lite för att sedan släppa det och påbörja en promenad framåt med alla andra så kommer plötsligt Jed bakom och hejar, och jag självklart blir lite överasskad, men på ett bra sätt, och vi gör sedan sälskap bort till fyrkanten där hamburgaren utan senap kommer in i bilden(jag var rätt jobbig med det, really sorry). Sedan följer jag i alla fall med Jed och grabbarna till J's hus och har väl lite "efterfest" eller vad man ska kalla det. Slocknar runt 7 i hans mammas säng(ops! som tur är finns ingen mer familjemedlem hemma) och vaknar runt 10 rätt så trött och bakis. Hade väldigt trevligt och det tjändes nice attt vara "pimp" för en kväll, hihi.

Igår fick jag ett sms från Armando som jag träffade på Rhodos, väldigt trevligt det med :) Jag och KIne hade en liten diskution om honom där vi kom fram till att han är en känslig grabb. Man måste vara försiktig med vad man säger och hur man säger det när det gäller honom, han kan lätt bli sur. Det var i alla fall kul att han hörde av sig då vi inte pratade hej vilt när vi sågs. Vi var ett bra biljard team dock då vi vanna nästan alla gångerna=D

Idag har jag jobbat, köpt ett större minne till mobilen och haft lärlingsmöte i stallet. Nu måste jag sleepa för att sedan orka upp vid 6 imorrn, uscha... =/

Natti natti!

RSS 2.0