Snabba puckar

Goodmorning Sunshines!!!

Började denna ljuvliga morgon med mensvärk, skoj va? inte värst... Alla kvinnor vet hur det är just den tiden i månaden (som enligt mig är den värsta tiden) så ja, just imorse kände jag mig inte speciellt sugen på att festa ikväll men efter två alvedon och lite hög musik med röjj låtarna och fest snacket så har mitt sug ändrats till det bättre.

Kom nyss från stallet, var där i ca en timme innan jag fick åka hem, ja, inte hann jag rida, putsa sadel och träns och allt under den timmen ninte för jag red ju aldrig(!) Hon som äger min lilla älsklings häst hade glömt att berätta för mig att hon skulle åka och träna idag så det blev istället till att jag hjälpte  till att borsta och göra älsklings Switchen klar för avfärd.


Nu MAT! 



Okej maten är nere i magen och nu har jag även hunnit med lite kaffe hära. Snart ska man duscha och utse kvällens outfit vilket kommer bli grymt svårt val bland mina olika "gamla trasor" för det är ju så det ligger till, man köper något, har på sig det en kväll och sen vågar man inte ha det igen för att man tror folk kommer ihåg att man haft det förrut (EN gång alltså...) Det är så jäkla knäppt hur alla inklusive jag själv ska tänka för seriöst, man blir ju inte rikare av att tänka så.. Men men jag har mina funderingar och det blir nog ändå en klänning ikväll.

Okej nu fan ger jag mig, duschen nästa! 

Let it rock

Har nyss vart hos farmor som fyllde 75 år igår så idag hade hon öppet hus för alla som ville komma och gratulera henne. Jag jobbade såklart till 18 så efter det kom pappa och hämtade upp mig och vi åkte över en sväng där man blev glatt bemött av både de närmsta släktingarna men även de släktingar som jag aldrig träffat förr, skoj skoj.



Hade först tänkt visa er den här sketa bra music videon(för låtens skull) men det gick inte.. Men! ni kan ju alltid klicka här nere å länka till videon =) wiihaa! (väldigt värd att lyssna på)

*Kevin Rudolph feat lil wayne - Let it rock



Någon som vet hur man rockar järnet är den här fräsiga katten, right?
Längar till lördag kväll tjejer!

det kan bara bli bättre.

Dagen började inte bra på jobbet, ska bli kul att uppleva vad chefen säger om alla mina kvitton som honm hittar i kassan fullt med anulleringar bara för att jag var/är sjukt förvirrad i skallen idag, men bättre blev det faktiskt efter lunchen och kafferasten. Efter jobbet drog jag till Sara och lämnade mina gamla jobbarskor från förra jobbet, snackade lite och sedan fortsatte till skotten nära där jag bor för att handla mjölk åt mor. Sedan begav jag mig uppför en jobbig jäkla backe till Anne och bebben för att lämna hennes vöcker som jag köpte åt henne på rean(då jag får personalrabatt även på rea böcker) låter rätt bra va? det är grymt bra! istället för att hon skulle få betala 200 spänn så behövde hon bara betala 80 spänn och sådant är ju inte helt fel. Efter det snabba besöket drog jag äntligen hem till mammas hemlagade ost/skink och broccoli paj som alltid sitter fint i kistan. Till efterrätt drog jag till med en dubbelsnickers och lite teh (snickersen var ingen bra idé då jag känner mig äckligt mätt/uppstoppad) ska kanske schejka lite till några låtar innan jag hoppar till sängs just för att få bort den äckliga "ätit liite för mycket" -känslan..?


Can't help falling in love with you...

När allting rullar på som om inget hänt...

Känner att mitt bloggande lider lite av en svacka för tillfället och tänker därför inte skriva så långt eller mycket.

Kör på lite "hissa & Dissa" från Rix morron Zoo (som på senaste tiden gått och blivit mitt favorit radia program nu på morgon kvisten).

Hissar:
- Att Bokrean börjat idag
- Det nya programmet "the mentalist" på TV3 går ikväll 21.00.
- Träningsvärken i ben och fötter från jobbet dvs bokrean.
- Ska byta lakan i sängen, det är världs bäst att sova i en nybäddad säng.
- Rix Morron ZOO med Roger, Titti och gert fylking som garanterar toppar allt!
- Mina böcker som jag köpte idag (Tyskungen av camilla läckberg och Anne Franks dagbok)

Dissar:

- Vinterparadiset som börjar gå över sakta till slask och halka.
- Att jag lät mamma köpa böcker på rean för att sedan få veta att jag kunde fått personal rabatt på självaste rean! blä.
- Lugna favoriter, skönt att vakan upp till men hallå, byt upp de gamla trista låtarna till nya och bra sådana!
- Att det bara är tisdag idag...(längtar till helgen)

Sådär... vad har ni gjort idag? Ätit fettisbulle? det har jag då jag blev bjuden av en liten sådan godsak av min chef =) och igår blev jag bjuden på Lunch vilket även var en trevlig grej då vi hade stängt för att kunna i lugn och ro fixa iordning allt inför rean idag. 

Dags att fika med tre fjärdedelar av familjen (bortsett från far min). tjingeling!  

ROOM SERVICE

I min lilla ort så kallad Nynäshamn såg jag för bara ett tag sedan (när Viktor skjutsade hem mig från stallet) två room service bilar på väg mot centrum. Nyfikna som vi var åkte vi efter dem för att se vart de skulle ta vägen, de stannade på parkeringen vid  stormogården (för er som inte vet så är det ett hus i centrala nynäshamn bredvid konsum där man kan äta husmanskost-mat) där de gick in. Jag tror jag såg mattias, for the record.. Hehe.. Det känns lite stort att se dem live då jag och mamma brukar se deras program men var ej rädda, jag är icke en fanatiker på det viset som ni kanske fått för er av min skrivning nu, det känns bara så stort att några "kändisar" är just av alla ställen de kunnat vara så är dem här i Nynäs!

Undrar vart de håller till och gör om? Någon som sett, härt eller vart där?

If i ever leave this world alive

If I ever leave this world alive
I`ll thank ya for the things you did in my life
If I ever leave this world alive
I`ll come back down and sit beside your feet tonight
Where ever I am you`ll always be
More than just a memory
If I ever leave this world alive




Jag har ett jäkla sug för shopping igen... Ja, IGEN. "gode gud" men det här kan inte hjälpas för nu börjas det ju bli vår/sommar kollektion i affärerna och är man inte snabb nog så ryker alla snygga kläder i den storleken man har. Och jag som verkligen behöver nya vår- och sommarkläder! en massa toppar och shorts står högst på listan, men även jeans och annat som kan tänkas behövas i garderoben då jag för inte så länge sedan rensade ur en del oanvända kläder ( inga "nya" oanvända kläder, utan använda oanvända kläder.. hmm.. get it??!)  aja läs inte nu, det kan inte bli bättre än såhär idag gott folk.

En fråga bara? Något som jag funderat över bara för skojs skull, Om någon skulle gå ut med att man "är kär" låt oss säga på facebook, skulle du då kommentera det och skriva ett "grattis" på det då? Låter inte det lite fel? eller är det bara jag som inbillar mig att det känns lite konstigt att gratulera någon som gått och blivit kär? Jag menar, det är ju logiskt att säga grattis till någon som förlovat sig, eller på någons födelsedag, men att bli kär är väl inte hela världen? människor blir ju kära hela tiden.
I en anann vinkel kan jag i och för sig förstå om någon säger "grattis, du är äntligen kär!" om det nu är så att personen i fråga har det väldigt svårt att få riktiga och starka känslor för en annan person. Då är det kanske rätt logiskt att gratulera men ändå, Grattis hör inte dit enligt mig. Någon som har en invändning av det jag just funderat över? (by the way, att tänka så här ingående kommer bli min död så småningom, no kidding!)

En tanke nu. Jag har bestämmt mig för att ge Irland en chans, sen jag såg på "ps ilove you" i lördags natt så känns det lovande med charmiga irländska män och ett vackert irländskt landskap. Sara har även givit grabbsen creds och charmskalan enligt henne är hög, sånt gillas. Satan i gatan vad alla hjärtans dag har satt sina spår, jag kommer ju aldrig ur detta pratande om killar och romans (vilket dock inte innebär att jag behöver eller ens vill ha det) men nu är jag färdig med detta snack och ser fram emot att krypa ner under täcket i min sköna lagom stora säng som för til fället är bäddat i satin, aoow.

(hade den här bloggen vart lika stor som ex, Kenzas så hade jag vart körd när det gäller att hålla sig inom "ramarna" på det privata planet.. Måste öva mig att inte blotta ut heal mitt inre för allmänheten men eftersom jag ändå skaffat blogg för att kunna skriva av mig mina tankar och känslor så är det väl okej för stunden?)


If I ever leave this world alive
I`ll take on all the sadness
That I left behind
If I ever leave this world alive
The madness that you feel will soon subside
So in a word don`t shed a tear
I`ll be here when it all gets weird

If I ever leave this world alive

Söndag

I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end




Gårdagen ja.. Jag berättade ju lite av vad som hände under kvällen och där fick ni väl veta allt som faktiskt hände då.. Tidigare på dagen hade jag varit en sväng in till stan (stockholm) och träffat min lilla kusin och shoppat lite kläder som jag tänkte visa upp för er idag.  Drog hem med 2 tåget och kom hem runt 3 för att så gott som bara vända i dörren och gå till far med en liten alla hjärtans dag present som bestod av choklad(vilket han blev super glad för!) Han har tackat mig flera gånger både igår och idag för mitt lilla påhitt och uppskattade väldigt mycket att jag kom förbi, tänk att man kan ge någon så mycket för så lite. Jätte kul tycker jag!

Man fick t-shirten inslagen, 
 
snygg som f*n tyckte jag!















"I Love Sweeden!"

Hej hopp! Sitter just nu i soffan med Sara och Lotta, vi har käkat hemgjord pizza och kollat på melodifestivalen vilket gick bättre och var roligare att se på än förra helgen(lite alkohol gör saker och ting liite roligare och med rätt folk också för den delen)... Neheppnu blev man pikad av tjejerna att man kanske är lite osocial. Får berätta om dagen later dvs imorrn!

Pussy!

Fredag den trettonde..

.. Är det en turdag eller otursdag? För många är det en absolut oturs artad dag då man ska göra allt från att undvika stegar till svarta katter som korsar gatorna medans andra inte har något problem alls och ser den dagen som en helt vanlig dag.
När jag var liten var det mycket skrock om just den dagen, och även alla andra dagar också för den delen, man lärde sig att A- brunnar var otursbrunnar som man inte fick gå på och bra brunnar var förstås K -och V-brunnar (som självklart stod för Kärlek och vänskap). Såg man en svart katt korsa en väg så var man tvungen att spotta tre gånger bakom ryggen och råkade man cykla över en A.brunn så var det tre knackningar på ryggen. Att ta sönder en spegel gav 7 års olycka(alltså vara borta från speglar den dagen) och att lägga nycklar på bordet skulle ge otur för livet, vilket jag gjorde så gott som alltid i gymnasiet när jag helt enkelt växt ifrån myterna. Hade man dock en klöver så gav det tur.
Idag bryr jag mig inte alls om all skrock som var väldigt vanlig på yngre dar och idag fredag den 13 har jag inte haft en tanke på att akta mig för att något särskilt ska hända. Enligt min mor så är det en bra dag och det kan jag hålla med om för det är ju faktiskt dagen innan helgdag!


Det sägs ju även att idag är skräckens dag..

Americas next top model!

Waking up to find another day
The moon got lost again last night
But now the sun has finally had its say
I guess I feel alright



Jag har alltid varit lite av en "Americas next top model" fanatiker, tror det kan bero på att jag alltid gillat Tyra Banks för hur hon är som modell/människa, hennes jordnära personlighet och hennes kvinnliga styrka. 
Vad som är roligt och bra med top model är garanterat de olika fantasifulla bilderna som tas, jag själv har alltid varit intresserad av unika bilder och att själv få till några snygga bilder, har inte haft några direkta kvinnliga eller manliga modeller som poserar utan har istället kört på bilder av föremål, naturbilder osv..
Det andra som fått mig att fastna är alla dessa sköna tjejer och deras olika personligheter, den största personligheten som jag blev ärligt talat riktigt fascinerad av(och än idag är då just de avsnitten med henne råkar gå i repris på Tv3 09.40 den här veckan) är Första säsongens finalist Adrienne Curry. För mig är hon helig för hon har verkligen allt! en skön personlighet, charmig röst och ser så jäkla bra ut med och utan smink! Hon har helt klart fastnat i mitt minne och på alla snygga/coola bilder från den säsongen. Första säsongen av alla ANTM säsonger som gjorts sen dess med alla medverkande har inte kunnat göras bättre enligt moi.
Att hon sen har lagt ut sig i PLayboy där det inte finns någon som helst klass i bilderna tycker jag är  sorgligt dock.. Men men jag får se henne för den hon var,, när hon var med i top model.


Gillas!



Dagens inlägg samt tisdagens.. Bara för att internet laggar!

I tried my best to feed her appetite
Keep her coming every night
So hard to keep her satisfied
Kept playing love like it was just a game
Pretending to feel the same
Then turn around and leave again


Tisdag idag och när jag vaknade imorse så sken solen så jäkla vackert så jag blev riktigt lycklig för en stund.. Tills jag kollade ut och såg att det hade snöat. Stor suckning då jag förstod att våren inte riktigt än skulle anlända med värmen som jag så mycket saknar och inte blev det bättre när solen försvann bakom molnen och aldrig återvände.. Å andra sidan, vad gör det egentligen när man jobbar inomhus där ordet "fönster" inte existerar?

Drog till min kära vän Sara direkt efter jobbet som jag inte "hängt" med på länge så vi pratade om allt ,samtidigt som vi kollade på 'sex and the city', '2 and ½ men' och 'top model'som gick på teven, och det sista ämnet i vår konversation var dejting och hur den "rätte" ska vara. Både jag och Sara Kom  fram till att han helst ska var "ruff edge guy" -typen(ingen jäkla sturemalms fjolla med bakåtslickat hår här inte!) som betalar på första dejten och gör små gentlemanna saker som öppnar dörren åt en men som ändå har "glimten i ögat". Så är du den vi söker, tveka inte att ringa 076... Haha skämt åsido men ja nu har ni fått veta lite om tjejsnack.

Men seriöst alla borde vara lite av en gentleman och behandla en kvinna/tjej på "rätt sätt". Det behöver inte vara stort eller dyrt bara något som visar att man bryr sig och menar allvar. Att leka med andras känslor är inte okej! Det snackas ju myxcket om det här med att kvinnan och mannnen ska vara jämnställda och till en viss del så ska det också vara så men när det gäller att dejta så tycker jag att mannen bör stå för lite mer än vad kvinnan ska, lite uppvaktning är alltid trevligt.

Shit, nu kom jag in på en massa dejtingtips och grejer som egentligen inte var min mening, men sådant som inte heller bör undvikas så jag får väl lägga till och säga att detta får bli min ALLA HJÄRTANS DAG predikning för er turturduvor därute. ;) 



Okej igår var inlägget katastrof då jag inte ens fick upp det på bloggen, cp internet... Sitter och käkar "kulglass" med smak av ischoklad, Yummy! Idag har jag inte alls mycket att säga, tror att gårdagens inlägg får räcka.
Pusskalas!


"High heels is my passion"

Kan tillägga att jag inte överhuvudtaget är så inne på high heels alls, men igår när jag berättade att jag köpt ett par skor så blev det faktiskt så att kag köpte mina första Pumps med hög klack. Så sjukt snygga om jag får säga det själv så nu måste jag bara lära mig att gå i dem för att fixa "the whole package" så att säga. Om jag lyckas återstår att se, pinsamt annars..

 
DS_245294_B.tifDS_245294_A.tif

 

Revolutionary Road

Vill börja med att säga att melodifestivalen(deltävling 1) fortfarande suger. Dels för att låtarna alltid ska vara så grymt dåliga och dels för att sveriges befolkning har sån jäkla dålig musiksmak och igår bevisades det rätt hårt när de som (enligt mig) var bästa artisterna med de bästa låtarna INTE kom vidare medans Caroline Af Ugglas uppträdande och låt kom chockerande nog kom vidare?! Kom igen säger jag bara, Jag förstår att det finns dem som gillar soulmusik och vet ni vad? det är inget fel med Soul musik så länge man sjunger och att texten låter lika bra som muskien men vart sjutton var det egentligen för en text hon stod och skrek om?? Tyvärr men jag förstår inte hur hon av alla de andra bättre låtarna som inte kom vidare fick så många röster... Jag blir så besviken men jag lär mig aldrig att det alltid kommer komma besvikelse från detta program för innerst inne hoppas jag på att något bra ska hända eftersom jag ändå gillar att kolla in artisterna och låtarna för spänningens  skull att det ska komma någon låt som är värd att vara med i EuroVision Song Contest. 
 Nu ska jag ge ett stort cred till Petra Mede som gjorde programmet till något roligt värt att se och säga fy till alla tidningar som gav henne dåliga rescensioner då dem verkligen inte vet vad som ger publik. Min kompis Lollo kan intyga att det var Petra som gav glöd i hela showen med sina vassa repliker och hade det inte vart för någon som Petra så hade inte hon tyckt det var så roligt att se på det hela!

Som sagt var så kollade jag, Lollo och mamma på melodifestivalen del1, käkade nygjord kladdkaka och drack teh (ovanligt att jag dricker det va? haha) sedan drog mor till nedre våningen så då passade vi på att kolla på klassikern Pretty woman som jag inte sett på år tror jag men fortfarande superbra. Vid 12 när filmen var slut kände vi båda att det var dags att sova och vi tog en lagom lång sovmorgon imorse, skönt! Därefter var det dags att klä sig, säga hejdå till Lollo som drog vidare till Catti medans jag kilade ner till min kära vän A.B för en planerad dag till stockkholm med Bio högst upp på listan. Filmen blev "revolutionary road" med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet och det enda jag tänker säga till er ,med respekt för de som inte sett filmen ännu, är att det var en rätt omvänd förvandling av de båda då alla som sett Titanic kanske förstår vad jag syftar på. Nej nu ska jag sluta skriva om detta, ni får helt enkelt ta och se två lysande skådespelare som möts igen efter 12 år i en film där kärlek, sorg och dramatik är nyckelorden och kan hända en liten gnutta långdragen i vissa scener men över allt en bra film.

..Tänk er 12 år sedan Titanic kom ut på bioduken! inte illa, inte illa..

På tal om annat, hittade ett par skor på "din sko" innan filmen som blev mina mina mina! nu måste jag bara lära mig gå i dem med.. Hmm kan bli klurigt men måste ju öva för att få skills på det hela.  Höhö

Time to say goodnight gott folk!

Grinpelle

Bottenhumör idag och just på en fredag också, bättre kan det inte bli hörrni!(Ironi är kul).. Bråkade precis med mamma och lite är det mitt eget fel att det blev så men jag kan inte rå för att hon sänder ut så jäkla idiotiska vibbar som gör mig irriterad. Antingen så har jag något fel, eller så är det pga separationen och allt som kom med där.

Hungrig är ordet, dags att äta. Undrar om det går att äta sig på bra humör igen? Oftast brukar det ju vara det som är problemet då man är grinig som jag är nu..


Längtar som mest nu till ljusare och vackrare väder!



Klockan är nu ca 10 på kvällen och vi kan nu konstatera att det icke funkade med att äta. Jag var fortfarande grinig efter maten men dock inte längre hungrig vilket är ett steg åt rätt riktning. Är dessutom "dödstrött" och känner mig verkligen inte på topp. Kan detta vara en början på en förkylning? Hoppas inte det för jag är så jäkla trött på att ligga hemma och må piss. Som en liten försäkring så blir det till att kurrera mig med lite "orala" droppar som tydligen ska vara bra att ta flera gånger om dagen när man börjar känna av tex en förkylning.
 
...Jahapp dropparna var det..

Med snigelfart kommer man inte långt.

Min lugg håller på att växa ut över ögonen, dags att ringa frisören och få komma förbi för trimning? =D yey



Igår fick jag nattligt besök av min lilla tös Louise. Hon kom ner till Nynäs och väntade på mig så fint när jag slutat jobba, sedan gick vi hem och åt väldens godaste broccoli, fetaost och skink paj à la mammas verk. Pappa kom förbi (och släppte av bror min som nu är i fjällen och åker skidor med flickvännen, och hans kompis A och hans mor) och då passade jag och L på att åka med upp till Viktor för att sola lite solarium i hans hus, varför inte när det är gratis? Jag kan ju tala om att lite färg fick man allt så detta måste göras om även fast det inte är så himla bra för ens hud... Nån gång skadar ju inte...
Efter solningen drog vi förbi Kvantum och köpte lite godis innan vi tog bussen hem för en filmkväll framför "A walk to remember" som jag tycker är så himla fin så jag gråter varenda gång jag ser den även fast jag sett den minst 10 gånger. När filmen var slut drog vi till kojs, Lollo aka mitt "nattliga besök" fick ett eget rum med egen säng där hon tydligen drömde om mig, hedrad till tusen, hehe. 

Idag har vart en låååång dag med början runt åtta imorse. Havregryns gröt med äggmacka blev det för min del eftersom Lollo ville ha ägg(hennes lilla diet att ägg ska vara kalorifria och bra til frukost) vilket är väldans smarrigt så jag klagade inte. Kanske lite på att vi inte hade tillräckligt med kaviar som är ett måste på äggmackor! 
Vid nio blev det en lugn promenad till pappas jobb där jag skulle hämta bilen som jag sedan behövde efter jobbet då det är Torsdag vilket betyder ridning för min del, men det kommer vi till snart ändå.
Halv tio började jag jobba och sen dess har jag stått i kassan och så gott som hela tiden sett hundratusentals siffror virra omkring i huvudet på mig. Jag höll största delen på med att skriva in nya priser på de böcker som ska säljas ut på den stora bokrean som börjar om ca två veckor och det är inte lite papper heller!
Nu när det är så segt på dagarna då alla människor inte har pengar eller köpbehov så känns allting så drygt långsamt.
En glad nyhet dock är att man är leeeeedig imorrn, ursäkta språket, så in i helvete skönt! En annan glad nyhet är att det gick riktigt bra på ridningen också, jag red på moon som är en rätt harig liten vit pålle med lätta steg och mycket tryck i. Hon var superduktig idag och vi fick bäst kontakt i slutet av timmen men sånt är bara att fortsätta kämpa på för att få från början. 
 
Dags att sova, klockan är mycket och jag är super trött i kroppen nu. Night night sleep tight!


Äta bör man, annars dör man...bokstavligt talat!

Nu är man hos "lille" Viktor, som jag inte träffat på väldigt länge nu, och lagar middag. Det ska bli potatisgratäng och färsbiffar. Ja, middagen blir lite sen men det får bannemej skyllas på köttfärsen som tinas upp i snigelfart bara för att vissa inte lärt sig att det går snabbare att tina upp något med micron än i varmt vatten.. SUCK. Men som Viktor själv sa, "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". HAH!


Idag fyller även min vän ANgelica 21 bast så då säger vi Grattis på födelsedagen stumpan! =D


Har inget mer att tillägga ikväll.. Ska gå in till köket och försöka snabba upp tempot lite annars kanske man aldrig får mat idag.


RATM

Någon som vet när Rage against the machine kommer till sverige på turné? Kanske att någon vet not om deras nya album? har det släppts ännu? allt info är bra info hörrni! =)


All the best women are married and all the handsome men are gay.

En trött Jenny som garanterat haft en konstig utekväll igår. Det känns att man inte vart på telegrafen på länge då det nuförtiden är mindre, tråkigare och för mycket småungar som kör sin grej där. Det verkar som om man växt ifrån stället där man i somras hade skitkul på med alla vännerna fast det är väl på gott och ont. Träffade några kända ansikten som man haft/har kul med ändå =)


Nu är man trött men måste först bädda sängen och då har jag inte ens gjort mig själv redo för att sova än.. Kom hem från en liten promenad med lollo för en stund sedan. Hon kom förbi lite tidigare på kvällen och mös i soffan framför en film innan vi promenerade mot centrum och mot micke där hon skulle spendera natten hos. Lite jobbigt att åka till älvsjö nu kanske..

Nej dags att göra lite nytta! - Over and out.

RSS 2.0