I Uppsala...

.... Cyklar så gott som varenda kotte i stan så nu har även jag testat på det, alltså att cykla i storstadstrafiken. Det första som hände när jag cyklade med Lollo på packethållaren var att det just då åkte förbi en polisbil som gav oss en min och viftade "ajabaja" med fingret i luften. Det var ju lite typiskt men ingen fara, han stannade inte, hihi.

Som jag inte nämnt är att jag nu är framme i Uppsala hos Lollo och sitter i hennes fina sovrum med musik på och tv ljudet i bakgrunden. Jag överlevde resan även fast jag var lite smått förvirrad då jag inte visste vart jag skulle ta mig och lite pirrig över att komma på fel tåg. Men allt löste sig då jag blev telefon guidad av Lollo, hehe... Vad kan jag säga, det är första gången jag åker till Uppsala och åker HELT själv längre bort än till Stockholm.

Lollos "roommate" Gustav är ute och förkrökar till imorgon så vi tar det lugnt här. Har precis kommit hem från affären där vi köpte hamburgare, bröd, engångsgrill och vindruvor till imorgon. Vet ni vad? Det är 4 timmar kvar tills Valborg och 12 timmar kvar tills firandet börjar! =D Wohoo!

Nu ska jag vara lite social men updates kommer och kan hända lite bilder ;)

shuuplahej!


Glömde ju att berätta om vad som händer på valborg här i Uppsala!

Dagen börjar vid 09.00 då det är champange frukost och efter det är det forsränning (då Uppsala studenter har gjort egna båtar/flottar som de åker och tävlar i. exciting! Sen blir det lite mer skoj och socialt med studenterna och hamburge grillning samt utgång på kvällen.

Så nu vet ni lite mer om min morgondag =) Avis? det skulle jag ha varit ;) haha
puss!

Wohoo!

UPPSALA IMORGON!

Yes imorgon åker jag till Uppsala och till Lollo efter jobbet, ska bli sketakul! så nu måste jag duscha, packa och sova!

P. U. S. S. !.

En ny framåt vecka ska jag möta.

Hejhej!

 Har inte hunnit berätta det här men har varit borta i helgen på den här ungdomsledar kursen som jag berättat om är uppdelad på tre helger. Nu var det min andra helg och i maj är sista kurshelgen. Är riktigt jätte trött i ögonen nu, vet inte riktigt varför men det kan kanske vara för gårdagens singstar underhållning - och jag var underhållningen, hehe, nej det var faktiskt pascal (the one and only) som var underhållningen med sitt otroliga livliga stämma och energi. Haha när han är med kan inget vara tråkigt då han är den mest fascinerande person jag mött (ja som vi alla mött).

I vilket fall som helst så är jag hemma nu och det är superskönt. Men är dock lite nervös inför morgondagen då jag efter jobbet ska ha en ridlektion och min ridlärare/ridskolechef Fia ska se på, uscha. Jag har alltid ogillat att prata och göra saker som redovisningar och sådant.. En ridlektion är nästan som en redovisning då jag ,åste prata inför en massa människor samtidigt som en av dem ska lyssna på mig och sedan dra en slutsats om jag var bra eller inte. fy säger jag bara! Men sen så har jag haft några lektioner innan den här så jag är lite van ändå.

Det glädjande och spännande nyheten är att jag ska fira valborg i Uppsala med Louise (länka till henne så kan ni läsa om hur en valborg ser ut i Uppsala!). Jag åker på tisdag efter jobbet och kommer hem torsdag eftermiddag/kväll. Fy sjutton vad jag längtar! Undrar bara hur det kommer att gå när jag ska försöka ta mig dit bara:P jag är inte så hajj när man väl kommer in till centralen. Jag är en ovan tåg trafikant när jag kommer längre och längre bort från Nynäs. Men det ska väl gå bra?


Nu har jag inte tid med detta längre. Måste packa upp för att sedan kunna packa ner mina Uppsala grejor för det hinner jag inte imorgon då jag kommer komma hem sent.

Ha det bra!

I will Survive!

I will survive
Oh as long as I know how to love
I know I'll stay alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
I will survive
I will survive
Hey hey!



Jag har faktiskt rätt mycket att skriva men har ingen ork för det kommer ta så jäkla många rader att få ur sig allt. I fredags var jag hur som helst väldigt flitig och bjöd mina kollegor på en hembakad äppelpaj med vanilj sås. Fick väldigt mycket cred för den! jäkligt stolt att jag gjort den själv som sagt.
Igår stalljobbade jag hela dagen så på kvällen var jag hemma helt död, så det blev ingen 25 års fest för min del vilket var lite synd då jag gärna gått nu när man för en gångs skull blir bjuden, hehe.. Smart drag att vara hemma ändå, måste ju vara pigg och fräsch hela veckanså jag tjänar mina dyrbara slantar.
Idag hjälpte jag en vän att planera och utföra ett fem års kalas för hennes tvilling syskon vilket enligt mig blev lyckat. Vi åt glass med hallon och blåbär, chokladsås och grädde samt kakor och bullar, mums? sedan lekte vi lekar och hade fiskedamm vilket var mycket uppskattat (främst av tvillingarna själv)

Min faster anette ringde under dagen och frågade om jag ville passa småkusinerna Maddis och bellan en vecka i juni. Glad som jag blev att hon frågade mig svarade jag självklart ja, förstå mig rätt tänk er en stor villa med jacuzzi och egen bastu(!) behöver jag säga mer? hehe och självklart är det roligt att få leka mamma lite med två söta barn som blev superglada att jag ville ha dem=) och självklart ställer jag upp för släkten när det gäller.
Vi skulle höras senare och prata vidare om hur det kommer bli. Ska förhoppningsvis roligt och lättsamt att sköta om allt.

Imorrn är det work again.. men bara fem dagar kvar oxh sen helg igen, yey! då ska jag iväg på ULK (ungdomsledarkurs) igen för att fortsätta att utbilda mig (i 7 dagars kursen som är uppdelad på tre helger). Kul att träffa Michelle och alla andra sköna människor igen =)

Lyssnar mycket  nu på lite blandade låtar, allt från aretha franklin med "i will survive" till Flo-rida med "low" och speciellt alla grease låtarna som är helsköna! (några Rocky låtar med) Alla rekommenderas för det är inte alltid de nyaste som är bäst utan även de gamla godingarna kan komma tillbaka efter alla dessa år!

Good Night World!

apelpapelpironPAJ

Tjena hej!

Har haft en riktigt skön dag idag. Jobbade med två helt underbara personer, Sara och Lotta. Vi har så jäkla kul tillsammans och trivs svinbra! Idag skrattade vi så vi fick kramp och jag har till och med hunnit få en del smeknamn då jag är "lammköttet" eftersom jag är yngst och får då ta alla smällar och klagomål, hehe. Inget jag ska ta personligt då de bara gillar att retas. "hålet" och "trekanten" är även två andra små smeknamn vi haft roligt med som är "interna jokes". Som sagt så trivs jag rätt bra med hur det är just nu. Får se hur det blir sen... Suck..

I slutet av dagen, av en ren olyckshändelse, fick jag ett järngaller på höger foten. Kan säga att det inte var vidare mysigt men som tur är har vi rätt bra skor som skyddar en hel del så jag har bara en öm och lite svullen fot som jag kan gå på. Jag kunde faktiskt även rida med den också =)

Imorgon ska jag bjuda tjejorna på äppelpaj med vaniljsås! Min första paj som jag bakat själv ever snackar vi om här. Jag är rätt så stolt över den för den luktar gott så det kan omöjligt gå att inte gilla, hehe.. Att jag ska bjuda på just äppelpaj med vaniljsås är då en lång historia, men för att ni ska orka läsa så gör jag historian kort:
Lotta hade med sig en sjukt god yoghurt med smak av vanilj, kanel och  äpple som smakade precis som en äppelpaj med vaniljsås. Jag och Sara gillade den skarpt och jag var mer eller mindre besatt av att äta just äppelpaj med vaniljsås. Lotta sa adå att jag skulle göra en paj då och sedan bestämde Sara och Lotta att jag skulle göra en och bjuda dem på imorgon då. Så nu har jag köpt vaniljsås och bakat en paj som ska smaskas på under fredags fikan. Yummi! =D

Hoppsan, jag måste springa upp till badkaret och skölja ur hårinpackningen jag sitter med. See you some other time!


"skratta hysteriskt"

Fick det här i ett mess av min kära partybrud Elin och var tvungen att dela med mig till er för det var lite småkul att läsa, hehe..

Hej o hallå...det här gillar jag - vet inte varför men det vet kanske ni!?   Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: Jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

6) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.

7) Avsluta alla dina meningar med: 'I enlighet med profetian.'

8) Använd inte punkt

9) Så ofta som möjligt: Hoppa istället för gå.

10) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.

11) Specificera att din drive-in order är för att 'ta med'.

12) Sjung med på Operan

13) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

14) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

15) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

16) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

17) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik 'Jag vann! Jag vann! Tredje gången denna vecka!!!'

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap:

18) Skicka detta e-mail till alla i din adressbok, även om de har skickat det till dig eller uttryckligen bett dig att INTE skicka dem sådana här e-mail.
Fniss.

Jag funderar på att prova nr.1 eller nr.2 och se om det funkar, hehehe.. =P



Idag!
jäklar vilken dag säger jag bara! =D Lilla Nynäs hade besök av ett Militärkompani med unga  militärgrabbar som skulle ha övning, eller som hade övning här i stan. Och lilla jag som är så jäkla svag för män i uniform tappade självklart andan och var på väg ur bilen bara för att få träffa dem, haah. ja en galning "on the road" är jag hehe.. Synd bara att jag efter jobbet åkte åt fel håll och inte hann se dem igen..=(

Nu sist men inte sämst lite nya och gamla bra låtar som håller på att spelas sönder av moi=
* Adam Tensta - before you know it
* Flo-rida - Low
* Britney Spears - break the Ice
* Usher - Love in this club
* Mase - All i ever wanted
* Bryan Adams - run to you
*Grease mega mix

Hejdå, Goodbye, Aufwiederzehn!

Take a deep breath.

Jaha... Nu sitter man här och ska försöka skriva lite om feelings man går runt och bär på. Det är inte lätt att få fram ord men jag ska försöka komma med en djup filosofisk diskution.

Ibland kan jag komma in i en liten deppig situation när allt är skit och jag bara vill härifrån. Göra något som jag alltid kommer att minnas. Prova på något nytt med lite adrenalinkickar i som bungyjump, hoppa fallskärm eller åka till ett annat land själv för att bevisa att man kan. Men nej, nu sitter man här först framför Teven och zappar mellan olika kanaler som inte har något bra att komma med för att sedan gå ner till datorn och sitta här i några timmar och försöka underhålla sig själv fast man lika gärna hade kunnat gå och lägga sig i sin nya lite större säng som nu är en vecka gammal(på onsdag). Det är just sådana här tillfällen som jag börjar fundera på livet och dess mening för att sedan börja tänka på allt negativt istället för allt positivt som jag kan göra. Jag är rätt positiv av mig utåt ocgh försöker att vara det även för mig själv så att jag ska må bra. Mina arbetskollegor kan inte säga att jag är negativ eller sorgsen utan snarare glad, skum och lite flummig. Jag får dem i alla fall på bra humör med mina "sköna" och ungdomliga" kommentarer som jag tydligen slänger ur mig till och från enligt Sara, haha. Jag gillar Sara, hon är riktigt skön att arbeta med och Lotta är i samma klass =)

Nej dagsa att göra mackor till Lunch för morgondagen. Vi åt firre idag men jag är inte så sugen på att sitta och pilla ut ben under hela lunchen så det får bli mackor, frukt och grönt.

Kan lägga in en skön bild åtminstonde..
 Jag och Aydan i normalt skick, som alltid. hehe (Det är sånt här som lyser upp i vardagen)


Stay positiv!

"Mördare har även dem grannar"

Fick kommentarer från mitt förra inlägg att det var fel gata jag nämt så nu rättar jag mig och kan härmed tala om att min kusin Marcus bor på Birger jarls gatan. Det var hans lillasyster och min lilla kusin Helene som uppdaterade mig med den rätta gatan så  tack ska du ha, du är super gullig i din blogg med alla små bilder och söta ord du givit mig i den<3 Blir glad över att höra att jag är en hyffsat bra kusin men det kan ju inte stämma att vi aldrig har bråkat, hehe, tur att du inte kommer ihåg något sådant ;) 

Har precis kommit hem från Aydan. Jag cyklade hem skräckslagen i 110 km/h kan jag meddela efter att vi sett Disturbia som var sketa läskig enligt mig. A tyckte att jag var en nörd och blev lite förbannad över att jag tyckte filmen var så läskig. Jag kan väl inte hjälpa att jag föddes så rädd och lätttskrämd? 
I  vilket fall som helst så sitter jag nu och lugnar ner mina nerver då mina ben skakar och jag andas hårt och fort, hjärtat är i högvarv och jag lär vara superrädd för alla mina grannar ett tag framöver. "Mördare har även dem grannar" var en av meningarna på filmens framsida.

Bara så att ni vet, om ni gillar thrillers så är disturbia ett måste, den var riktigt bra även fast jag höll på att avlida flera gånger om. Men jag rekommenderar att se den =)

Nehepp, Jobb imorrn igen. Godnatt!

Dagen efter..

Alltid lika roligt dagen efter då man är i "toppform" efter en väldigt trevlig kväll/natt. Den här gången var jag inne i stockholm (eller rättare sagt på söder) på en club kallad "Clustret". Har ingen aning vad det var för någon men tydligen en uthyrningsclub för till exempel födelsedagsfester? haha. Hade en superrolig/trevlig kväll med drinkar och dans med en del sköna personer som jag aldrig träffat förrut. Jag kände ingen alls förutom födelsedagsbarnen och angelica och Joel´vilket var rätt skönt men ändå lite jobbigt i början innan man hade svept några drinkar och vet ni vad!? jag har fått en drink uppkalald efter mig, wohoo! hur många kan säga att de har en egen drink? ingen vad jag vet. mohaha =D sug på den karamellen vettja! haha ;)

Tråkigt nog så slutade min fest runt 01 då jag , joel och Angelica var tvugna att dra till tunnelbanan till centralen för att inte missa sista hoppet att få komma hem den natten. Ja, jag snackar om den ökända nattbussen. Jobbigt skrikigt, illaluktande 2 timmars resan mot Nynäshamn är inte att leka med, ett rent helvete. Men hem kommer man i alla fall, tack och lov för det! Nästa gång skulle jag dock få sova över hos min älskade Kusin Marcus som flyttat in i en lägenhet i stockholm på regeringsgatan, tror jag mig uppfattat det som? rätta mig om jag har fel, med sin flickvän. Så nästa gång gfår jag slagga där och kan vara ute heela natten om jag vill, haha.

 Nej nu ska jag kila och byta byxor. Sitter nu med mjukisar men ska ner till Aydan och gratta hennens småsyskon som fyller år. Visserligen så fyller dem inte förens i morgon men blir grattade idag av nära och kära och då kan man väl ha på sig ett par jeans tycker jag.

..kilar iväg nu till tårtkalaset, ni får ha de så bra!

puss puss!

Relationsexpert?

Tjena! idag när jag steg upp i ottan och begav mig ner för att äta frukost så märkte jag till min stora fasa att det hade snöat inatt. USCH! nu får vädret ta och skärpa sig för jag är jäkligt trött på snö och blask, vill ha vår, sol och värme nu!!


Jobbigt ibland när man måste leka relationsexpert och coacha andra som har svårt att tyda vissa signaler och hur de ska "feedbackas".. Nu är det så att det är inom familjen så vi går inte in på detaljer. Jobbig jäkel jag är som säger A men inte B.. Vissa dagar önskar jag att jag vore någon helt annan stans, på någon ö i medelhavet sittandes i en solstol med en drink i ena handen och ser upp mot den klarblå himlen. Undrar starkt om jag skulle vara lyckligare själv borta från allt.
Min säng kommer IDAG föresten så jag har städat rummet och dragit ut sängen, bytt påslakan ska jag göra när sängen är här och ja, jag har till och med städat undan saker i hallen för att det ska vara så smidigt som möjligt att ta sig förbi! Inte illa eller vad säger ni? Jag kan ju meddela att sådana här dagar är rarely sällsynta här hemma, men ni förstår nog varför =D

Nej, hoppas den kommer nån timme innan klockan blir för mycket för jag orkar inte vänta längre.


'Your heart is not open so I must go
The spell has been broken, I loved you so
Freedom comes when you learn to let go
Creation comes when you learn to say no

You were my lesson I had to learn
I was your fortress you had to burn
Pain is a warning that something's wrong...


IKEA!

Idag har varit en helt okej dag, lite jobbigt i början av dagen och regningt  men jag lyste upp som en sol då jag åkte till IKEA efter jobbet med mor och far för att hitta mig en ny, större säng. Jag hittade en "princesssäng" alltså en asskön 1:20 säng! det känns som om det vore julafton eller något då jag skuttar och piper av glädje över att jag får hem den imorgon =D 

Jag körde in med far, efter jobbet, till IKEA i kungens kurva vilket inte var det lättaste då jag är ovan att köra längre än till Sorunda. Men det gick  fast jag var rätt död då vi väl kom fram. Jag och mor drog till sängarna direkt för att få hjälp av en verkligen utåtriktad och trevlig tjej i personalen på sängavdelningen som hjälpte mig att hitta rätt! Det sköna var att få provligga sängarna, höhö. Hittade min säng rätt snabbt så vi kunde fortsätta och kolla på andra saker och prylar. Det var jätte länge sedan jag var på IKEA så allt var spännande och jag såg en hel del mumsiga möbler och accesoarer till mitt rum. Far däremot tyckte inte det var lika roligt. Det märktes att han är en liten bondgrabb då han blev helt förstörd av att försöka hitta till allt och inte minst till utgången, haha. Lite roligt är det. Han gick alltså vilse på IKEA! hur lyckas man? HAHAHAH
Nej stackare, han sa att det här var sista gången och aldrig mer som han skulle åka hit! typiskt honom. Det är ju bara att följa anvisningarna på skyltarna som finns överallt. Jämför med vägskyltar liksom, hur svårt kan det vara? för svårt för honom =P

-Jag köpte alltså en resårbotten, bäddmadrass och sängben.-

SULTAN TUVEBO BäddmadrassSULTAN SVANEHOLM Resårbotten
SULTAN Ben(Obs! säng storleken på bilden överensstämmer ej med storleken på den säng jag ska ha. Min säng är storleken större.) 

Nej nu ska jag sooooooooova, då jag inte sov så mycket igår för att jag var och hälsade på Viktor , vi snackade och handlade lite mat till honom. Han tycker att jag ringer alltför lite så får ändra på det. Men tills dess så ska jag försöka sova i några fler timmar än vad jag gjorde igår då jag kom hem lite för sent.

(Imorgon kommer min säng! Den ska komma mellan 18 och 22. Jippi! jag gillar snabbleveransen!)

Puss och Kram

open up your mind and see like me.

-I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours




Glad, uttråkad, trött, lättad, ja jag är på en del olika humör för tillfället.

Jag är glad för att jag verkligen känner hur jäkla skönt det är att kunna prata om nästan allt med mamma och bror(med bror kan jag öppna mig så som han öppnar sig för mig just nu).Uttråkad då jag så gärna vill umgås med en eller flera personer och kolla film eller så. Trött eftersom jag jobbat hela dagen och festade i helgen så allt kommer nu. Lättad för att jag som ovan känner vilket starkt band jag och brorsan har fått på senaste tiden =) Älskar verkligen den där skitungen!<3



Måste lägga till nu att jag just blivit bortskämd av bror som visade sina skills i "att förföra en kvinna", haha. Nej men han höll på med sina händer i mitt hår vilket jag får rysningar av, han kan sina saker må jag säga. Sa till honom att han gärna får öva på mig när han vill! =D

Såhär ser jag ut nu i håret by the way.
image43


Mitt underhår är svart som ni kanske ser pytte lite av? =)

Byebye...

I thought it would be hard but I'm okay

Idag åkte Min älsklings häst Switch till Tyskland för att vara där i en vecka och träna plus tävla så nu är jag häst ledig tills nästa måndag. Lite skönt men oj vad jag lätt hade velat följa med och pysslat om henne och sett på tävlingarna!  

I fredags firade jag 1 års jubileum då jag haft mitt körkort i, ja ett år vill säga. Yey! Igår lördags firade vi Marie som blev en 18åring. Jag, Becka, Marie och Hanna drog till rotundan(stavningsfel?) och åt lite köttplanka och mer samt drack lite "visa leg" dricka, hihi. Efter det blev det att gå hem till mig för förkrök innan vi drog till "Tellen" så M kunde återigen få visa upp sig lite =P

Kvällen var inte sådär magstarkt rolig då det var rätt lite människor, jag har haft det roligare om vi säger så.. Men det var helt okej ändå, jag fick turligt nog skjuts hem av en snäll själ. Danke schööön! Annars hade det tagit mig ca 1 timme att gå hem i kylan och nu tog det istället 10 minuter, woho!

Idag vaknade jag runt 11 snåret men gick inte upp förens 11.30 då jag ansåg att jag i alla fall behövde sova minst 7,5 timmar. helst 8 timmar, och sedan drog jag mig upp och till köket för att äta havregrynsgröt med hallonsylt ,vilket har blivit lite som en nyttig diet vana nuförtiden. Jag inbillar mig att jag ska komma i form på det sättet och att mackor på morgonen är onyttigt. 
När jag satt där och åt frulle så kommer bror och slår sig ner. Helt plötsligt börjar han bli väldigt pratsam om känslor och ställer lite frågor om relatio´ner och så vidare, det var skitkul! så nu känns det som om vi kan vaar helt öppna mot varandra och prata om allt! Kan det bli en bättre syskonrelation eller vad? Stolt syster =)

Förlåt bror men jag behövde få skriva det här så alla vet hur bra relation jag tycker att vi fått på sistonde. Igår när vi tjejer satt och förkrökade så pratade vi om syskon och relationerna till dem och alla har verkligen inte bra relation med sina syson som jag kan säga att jag har till min.

Nu ska jag dra mig till sängs och sova i min lilla säng... Skönt att jag ska köpa en större har tänkt mig en 1.20 säng. det är tillräckligt för mitt lilla rum. Har kollat lite på IKEA's hemsida och sett ut några alternativ som man kan leta upp på tisdag då vi, jag, Mor, Far och kanske bror, tänkt åka in för att fixa sängen. 

Goodnight!

Svart!

Hallelåja bloggfäns! Har precis kommit hem från en kär vän. Vi har käkat Tacodipp med morots -och gurkstavar, tittat på någon svensk film kallad "Blackjack" samt färgat håret! Eller jag har färgat mitt underhår svart =) Lyckat kan jag bara tala om att det blev!

Nu måste jag gå och sova då jag ska upp imorrn men imorgon kväll blir det fullt ös medvetslös för då ska jag och några vänner käka middag, förkröka och sedan dra ut 18- åringen vår på sitt första krogbesök! GRATTIS MARIE! =D

Ses imorgon då?

Natti<3

Drygare än YES!

-"I don't need you if you're gonna be that way
Because with me, it's all or nothing"


Jag är irriterad och känner att jag måste få skriva om det! Allt började idag när jag ringde V och hörde om han ville umgås efter att vi slutat jobba. Han sa att han skulle ringa senare eftersom han inte kunde just då. Jag frågade för att veta lite bättre om exakt hur länge jag skulle få vänta. " 6, 7 eller 8 kanske" blev svaret. Okej men det är ju lignt tänkte jag men sa i alla fall att jag började jobbet tidigt imorgon och kunde då inte vara med honom allt för sent vilket han förstod. Jag sa ändå att han skulle ringa då lite senare.
runt 6 sms:ade jag honom och hörde om han var hemma till 7 för att jag då kunde få skjuts upp till honom istället för att gå i 1½ timme igenom hela Nynäs. Men inget svar där så då ringde jag och berättade hur det låg till och hörde om det funkade och vad han gjorde. Han var tydligen på kullsta och spelade biljard så hans svar var att han inte hade tid. Det kanske inte låter så värst märkvärdigt men han lät jäkligt dryg när han sa rakt ut till mig att han "inte hade tid" ... Jag blev lite stött av hur han la ut det på. Det är klart okej att han hade andra planer som han haft innan vi pratade men han kunde ju ha sagt att han jag inte kunde komma just då på ett lite mer hyggligt sätt än så som han sa det, dryga J*vel. "Jaja, vi får väl ses någon annan dag då", blev mitt svar tillbaka för att sedan säga hejdå och ringa upp A för att klaga ut. Det är ju sådant som bästisen får dras med, mohaha.

Sådär. Nu känns det faktiskt mycket bättre!  Jäkligt skönt för mig att få skriva av mig för en gångs skull om en värdelös händelse.

Myspys framför "Men in trees" nu klockan 8 blir det istället! måste skynda mig å fixa lite innan dess så vi får höras senare..

Tjenamors!

.....!

Hunken Hayden Christensen! lätt hetaste just nu i filmen JUMPER =)

 På högerkanten ser vi en Söt Rachel bilson.

Bloggen här har uppgraderats eller något sådant, så det har inte gått att gå in här på länge. Helgen som varit var super. Hemmafest hos min vän V. Grabbarna bastade när jag och Lollo, Andrea och Marthina kom efter förkröket hemma hos Marthina och sedan Andrea. Jag och lollo stannade stannade medan de andra två drog hem till Andrea och väntade på att de skulle basta klart. V skulle höra av sig till dem när de hade bastat klart men det glömde han bort, inte direkt nyhet heh... Men gillar honom i alla fall! =)  

Jag är faktiskt inte så entusiastisk på att berätta i detalj om allt roligt som hände så det kommer jag inte heller att göra nu. Har slitigt som ett djur idag och på det så hade jag två ridlektioner idag. Var tvungen att ha ett papper med lite schemaplanering för hur jag skulle bygga upp lektionen och vad jag skulle göra. Första passet hade Konditionsträning och andra passet fick träna lite på lite lätta delar i dressyrprogrammet som serpentinbågar och att lägga 15 meters volter. Det var helt ok.. =)

Jahapp. tråk värre. ska ge mig upp till min jobbigt sköna bror en sväng. Han var på bråkhumör och skulle göra allt för att reta upp en till sitt fulla, dampbarn men guld värd!

puss på er!

RSS 2.0