A never ending Dream

Go'kväll gott folk!

Fredag kväll och jag mår mycket bättre(har jag inte berättat det så har jag varit sjuk i några dagar) imorgon är det min första dag som lekislärare i stallet för andra eller tredje terminen, inte stenkoll på något alls! Vad jag dock är 100 procent säker på är att "27 Dresses" är  vacker, sorglig, komisk och ärligt talat bättre än vad jag hört att den ska vara. Antagligen beror det på att Katherine Heigl är en så bra skådespelerska eller att jag är en av många kvinnor som ser mig själv i den där filmen med allt som kan gå snett och att finna lyckan/den lycklige i en relation... A never ending dream det är vad det är.
Imorgon kväll blir sista utgången med Marthina, Stefan och min älskade Louise innan de tre beger sig till Norge, Uppsala och Malta(det är i den ordningen) och jag min stackare får nöja mig med att leva mitt vanliga liv här i Nynäs och bara hoppas att något positivt ska hända mig. Imorrn blir det till att göra det bästa av kvällen och ta många många minnes fulla bilder som jag kan ha 3 månader framöver tills Lollo kommer hem igen =)

 - Varför känns det som om du ska vara borta i flera år även fast du bara blir borta i 3 månader?

Hoppas ni alla har en trevlig kväll, själv ska jag dra mig till sängs, kanske läsa lite av min bok som jag för några dagar sedan påbörjade eller helt enkelt somna direkt och upptäcka att morgondagen står vid dörrkarmen.

En smaksak?

Hur irriterande och otroligt olidligt är det inte att vara frisk i kroppen men sjuk i huvudet? Nu menar jag inte psykist sjuk.. Det är så att jag går runt tung i huvudet med något förkylningsvirus som inte vill ge med sig och inte heller bryta ut, sådant för mig är "pain in the ass" och gör mig galen! Då jag är en aktiv person, som kan gå ut på en "powerwalk" även i regn och rusk och älskar att alltid vara på väg någonstans och omöjligt kan sitta hemma och dega i mer än 10 minuter, så blir jag väldigt frustrerad och rastlös, en liten del deppig och tänker alldeles för mycket vid just dessa tillfällen. Så vad har jag egentligen gjort idag då förutom att sitta vid datorn, kolla på teve och läst lite av min bok som jag påbörjat? Jo, jag har hatat varenda minut som gått och haft alla sorters känslor som jag precis beskrivit..

För att byta samtalsämne så läste jag DN imorse vid frukostbordet och kom till sporten där jag till min förtjusning fick se att Liverpool skulle spela kvalmatch mot Standard Liége klockan 21.00 ikväll (vilket nu håller på eller just slutat) men till min stora sorg så var det på Viasat sport 2 som jag inte har, lite less blev jag allt eftersom jag gärna hade velat se Fernando Torres springa runt på plan och visa upp sig för mig. Eyecandy.  Som jag skrev i förra inlägget så är jag lite småsvag för honom just nu och han är min nya hunk som jag mer än gärna vilar ögonen på. Därefter började jag fundera. Hur många hunkar har jag inte haft under åren som gått? Det är en del som jag fastnat för och som jag nu tänkte dela med mig till er (ja, jag vet, oviktigt vetande för vissa men kanske lite kul eller bara llmänt underhållande för andra? Då får ni en liten försmak på min smak, haha.


Leonardo DiCaprio - vad kan jag säga, Han kunde inte smälta isen i Titanic men våra hjärtan smälte han totalt!


Ashton Kutcher - Ytligt snygg men inte mer än så. Barndomsförälskelse?


Hayden Christensen - Första gången jag såg honom var i Star wars och att jag kollade på alla tre av filmerna var nog mest på grund av honom..


Wentworth Miller - Älskade första perioden av Prison Break och att "W" var en av huvudspelarna gjorde allt så mycket bättre!


River Phoenix - Det är/var något med honom som fick mig att vilja ha mer. Dogfight är grym!


Wesley Scantlin - Från skådis till musiker i Puddle of Mudd, jag vet egentligen vad det är mer än att han verkar intressant, lite rå och har en skön röst.


Tom Kaulitz - Ännu en musiker och ännu vet jag inte vad det är som gjorde att jag fastnade, tyskt i ådrorna kanske?


Zac de la rocha - Musiker, sångare i bandet Rage against the machine och även fast han är några år äldre så är han ytterst intressant på min intresselista.


Fernando Torres - Ja, sist och nyast på min Intresseflagga så har vi Fotbollshunken från spanien men som just nu spelar i Liverpool!


Sådär gott folk, som ni kanske har märkt vid det här laget så har jag en väldigt variernade smak. Vad som märks här på "mina" killar är att jag oftast inte har de snyggaste och hetaste killarna(jag antar att ni undrar vad jag ser som är snyggt med vissa av mina val?) men visst tråkigt nog utgår även jag från hur snygga de är, men främst sedan brukar de jag faller av ha det lite speciella, något som sticker ut i mängden bland alla andra. Något som gör att jag vill veta mer om personen även fast jag bara kan läsa om dem på internet , i tidningar eller se dem på clip från youtube. Jag fastnar på det udda och unika så att säga.

Men nu ska jag sova och drömma ! Nattiii


Segare än segast!

Jaaaa! mitt första inägg på jag vet inte hur många dagar men här kommer ett litet inlägg igen.


Helgen har vart toppen bra och kul som fan! I fredags kommer jag inte ens ihåg vad som hände. Ingen utgång iaf och då finns bara en hemmakväll kvar att chansa på att jag hade(med mig själv). I lördags partajade jag med mina ex-kollegor Lotta aka "fårköttet" och Sara :) Jag drog till Sara runt 18 snåret fr att vi skulle äta middag, vilket blev en falafel med bröd och en cola. Därefter var det tänkt att tajma in Lottas hitkomst då hon inte bor i nynäs men ack så fel vi hade eftersom Lotta ringer vid 19 och säger att hennes skjuts ännu inte har kommit hem så vi bestämmer att hon ska ta 19.30 tåget hit istället så hon är här fortast möjligt!

Efter en timmes väntan dro jag och Sara mot Heimdal där Lottas Kompis bor(där vi ska förfesta då Lotta är kattvakt) Därefter påbörjar vi en kväll med "old school music" och lite cider på det hela (samt en hel del skönt snack och jag får stå för underhålningen dvs jag ÄR underhållningen.... Som vanligt..) Tänkte kort berätta hur det ligger till, de som känner mig väl vet att jag har lätt för att välja helt fel ord i mina meningar och min mun går inte alltid att kontrollera vilka ord meningar och fraser som bör och icke bör förekomma i ett samtal därför blir det att jag ibland säger något himla puckade meningar som helt enkelt inte går att motstå en riktig skrattattack från Lotta och Saras sida. Sen har jag även fått lite smeknamn (vilket jag nu tar som en komplimang då man brukar säga "kärt barn har många namn") Smeknamnen ("lammköttet" - då jag är yngst i trion, "Trekanten" - en av tre och "hålet" - Internt uttryck för när jag skulle stå och servra ungarna i "hålet" som finns ute i salen) under våra veckor tillsammans på Svanis därav Lotta fick sitt smeknamn.. HAH!... Egentligen vet jag faktiskt inte varför jag ens nämnde dessa namn här och nu men lite får man väl ta och bjuda på ;)

För att fortsätta kvällens gång... Efter för kröket så drog vi vidare ner till freja och råtundan där vi träffade både "kändisar" och mindre lyckade människor som trodde vi föll för deras otroligt tråkiga såkallade "flörtiga kommentarer", jag vill inte ens skriva ner replikerna eftersom de är för pinsamma.. Men annars hade jag trevärligt och sketakul då ingen krog hade hotshots så Lotta blev smått irriterad på sitt vanliga roliga sätt, haha hon är fan en av få som är riktigt skön när hon gnäller =) 

Det var definitivt inte mycket folk ute när vi kom ner till freja och råtundan så vi drog vidare till "tellen" där vi blev kvar. Lotta var lite överallt medans jag och Sara tog det lite sällskapligare då vi dansade järnet på dansgolvet nästan hela kvällen. Riiiiktigt skönt att bara dansa, skratta och dricka drinkar med personer som verkligen "made my day"! Tack för den kvällen brudar!!

Vi hoppar vidare till Igår(söndag) då jag steg upp i en rätt hyffsa tid runt 11- 11.30. Ja började med att dricka en hel del vatten och teh för att sedan äta min nyttiga havregrynsgröts frukost och sedan börja ringa upp folk och kolla läget från igår. Kunde ha skippat att ringa till vissa då det bara blev fel och pinsamt frn min sida.. Jag har rätt lätt för att prata först och tänka sen av någon konstig anledning..Suck.. Ringde I alla fall till Lotta som drog med mig till Sara för en liten dagen efter fika och vi snackade klart om lördagens trabalder som handlade om allt från bra till mindre bra händelser.

Nehepp kanske borde fxa lite häromkring då klockan börjar ticka närmre lunch? Idag ska jag bara ta det lugnt i alla fall och kan hända påbörja en ny bok?

By the F*cking way!!! Fernando "El Niño" Torres är en nyfunnnen spansk fotbollschampion och Grymt snygg(!!) karl som jag ärligt talat trånar efter just i detta läge. Vafan sa man annars göra i den eviga väntan? ;) hehe


Ska jag vara helt ärlig..?

Jag gillar inte att ringa dig för det får mig att kännas liten. När du är med dina vänner blir du en annan person än när du är för dig själv.

Jag gillar inte när du pratar om saker och ger löften som du sedan inte håller. Det gör mig frustrerad och jag önskar att du aldrig slagit mitt nummer eller ens tänkt tanken att ringa.

Mitt liv är i kaos, mitt sinne och själ är som sköra trådar och jag känner mig som en bomb redo att explodera.

Jag har en stark fobi för Ormar. Kunde jag så skulle jag bannlysa varenda en.

Det som får mig på bra humör är en lång promenad med en nära vän och bara få prata ut om allt och ingenting.

Jag älskar sommaren och allt som den drar med sig. fick jag bestämma, skulle det vara sommar året om.

Min starkaste dröm är att få åka utomlands, till ex. USA och leva ett helt annat liv för ett år eller så.

Vad skulle jag göra utan hästarna och stallet?. Alla borde ha något som man kan koppla bort vardagen med.
Fråga mig inte vad jag tänkt göra av mitt liv, för det vet jag inte för tillfället. Det jag vet är att jag så småningom tänker börja plugga, bli en viktig person, tjäna pengar, skaffa man, hus, barn djur och leva lycklig i alla mina dagar.


Jag har precis varit ute och gått med A.Y. Vi sitter i nästan samma båt kan man säga och det var verkligen skönt att få gå och prata ut om känslor, tankar och åsikter som kretsar i huvudet på mig. Kan det vara så att en liten del av tyngden som sitter runt hjärtat har släpt?




Önsketänkande.





Pälskling.


Kilbarry Switch!

Ett ljus i mörkret

Idag var nog den första dagen på länge som det varit så gott som sol och varmt hela dagen, supernice! Har sovit rätt dåligt inatt och igår natt och jag vet inte varför men vaknade(för 10:e gången inatt) hyfsat skönt imorse i alla fall, klockan var väl runt 9.30 när jag steg upp och åt frulle, klädde mig och hämtade bilen från pappas jobb för att kunna komma till switch som just nu har lite ledigt från tävlingar och då bor uppe hos hennes ägare Fia i Ösmo. Jag och älsklingen tog en tur i skogen och på ängarna runt torpet ( Fia bor mitt ute i ingenstans ungefär) och därefter blev det pyssel och gos eftersom jag inte sett eller ridit henne på huuur många veckor som helst. Saknad.  Tänk att stallet och hästarna kan göra så mycket och ge så mycket, hade nästan glömt bort hur skönt det är att ha något att försvinna bort till och bara koncentrera sig på hästen och ridningen för en stund, det är för sjutton terapi för hjärnan och kroppen samt träning som jag älskar. =)
Efter några timmar kom hungern och tidspressen att åka hem för att duscha och lämna tillbaka bilen innan pappa slutade jobbet, då jag lovat att han skulle få den tills dess, sen blev det lite solning plus läsning på baksidan medans bror min slet väldigt duktigt med att försöka få tillbaka vår vackra baksida som nu ligger rätt gömd bland massa onödiga plantor och ogräs. När det sedan var dags att klippa gräset och jag låg i vägen så kunde jag lika gärna ge ett handtag och vattna blommorna som skrek efter vatten, passade även på att vattna gräsmattan när den var nyklippt så det gula gräset ska övergå till färgen grön.


Fasiken då! Jag försöker lägga över bilder från idag hos pållen men min kamera och dator vägrar samarbeta så jag får helt enkelt ta och lägga upp en gammal bild så länge.. =( typiiiskt...


Efter vattningen blev det till att vara ännu flitigare då jag ställde mig och gjorde vår middag som fick bli korv och spaghetti för att sedan bli uppplockade av far och bege sig till kvarnängen där bror hade planerat in att se på hans lag (A-laget) som skulle spela match. När vi kom upp(jag, far, bror,  brors två vänner och min vän Aydan)så hade matchen redan börjat och var inne i 17;e minuten och vi hade gjort 3 hela mål redan(!) jisses vilket flyt och fler mål från oss kom kan jag lova!
Drog hem med far innan matchen var slut så vet inte än hur det slutade men vi vann säkert(får man hoppas) och nu har det gått ´ca en timme sedan jag kom hem, funderar på vad man ska sysselsätta kvällen med? några ideér? any at all? det får väl bli att sitta här eller framför teven för att hitta på något är lite väl sent för att göra... Btw så är jag hungrig as usual så ska nog rota lite i kylen efter något att knappra på..





Pälsklingen med vinnarrosett och supersnygg i botkyrka förra sommaren!

 ♥♥♥♥♥♥♥








♥It's all coming back to me now



Gillar den här låten rätt mycket. ♥

Everyone wants what they can't have.

Everyone wants true love, does true love excist or is it just real in fairytales like in the films?


Innan jag går in på frågan över så borde jag nog börja att berätta om helgen. I lördags som var den stora dagen hade vi som sagt kräftskiva hos Freddie vilket var lite segt ibörjan men blev riktigt kul efter bara en stund då vi åt och drack gott samt pratade och pratade, dansade, badade ja allt möjligt! det var iaf en minnesvärd afton vill jag lova. Dagen efter var rätt skön även fast alla (vi som sov över) kände sig rätt äckliga trötta med andra ord bakis och huset såg inte direkt fräscht ut heller med ölburkar och kräftor "överallt" hehe liite överdrivet men ölburkar och flaskor var fajtiskt överallt.. Tack för skivan ni alla underbara män i skor! ;D

I söndags var jag som sagt rätt trött och ville bara ligga i soffan och glo på teven då det ändå var skitväder som alla andra dagar den här veckan och inte nog med det så fick jag min mens som kom med en rejäl värk vill jag lova, Not cool! För er män kan jag bara meddela att det är förjävligt att ha mensvärk,, bläääääää... Men som tur är så överlevde jag den natten med lite alvedon och en varn vätekudde på magen.

Idag drog jag in till stockholm med Mor och Aydan för att hitta mig ett par pumps och ett par stövlar men sådan shopping lycka stod inte på min sida idag inte, trist men sant jag får helt enkelt vänta några veckor så lyckan hinner vända innan jag gör mig en tripp in igen för ett nytt försök.

Så för att gå in på mitt "Intro". I fredags berättade jag ju om att jag sett filmen Tristan och Isolde, det jag inte talade om var att jag missade en stor del av början på filmen och såg därför bara slutet som ni vet att jag grät floder av så för att få se hela berättelsen var jag såklart tvungen att hyra filmen efter att jag kommit hem från stockholm. Vilken film,vilken kärleksberättelse, HELT UNDERBAR och vet ni det bästa? Jag grät som aldrig förr..  I och för sig var det väl inte det bästa men då jag inte hittat den där riktiga förälskelsen/kärleken i livet så får jag nöja mig med att se på den här helt älskvärda filmen som jag kommer gråta till i flera omgångar. Kalla mig vad ni vill men jag är en sådan kärlekskrank så det slår gnistor om mig, jag kan omöjligt se en kärleksfilm som denna utan att bli sorgsen över min egen olycka att inte få ha det som i filmerna(utan död i bilden förstås). Riktig sann kärlek där båda partner älskar varandra utan hämningar, där inget kan stoppa deras hjärtans lust och där inte ens döden kan skilja dem från varandra, där till och med mannen offrar allt för sin kvinna förblindad av sin kärlek. Varför finns bara denna sanna kärlek i berättelser och sagor? Är det helt omöjligt att hitta sin hjälte och tappre riddare?

Vilken kliché... Jag undrar ibland vad som får mig att tro att någon har svar på mina frågor..



Kräftskiva!

kräftskiva ikväll people! =D ... Så nu har jag vart å handlat kräftor och några xides och en sprite som jag kan ha till vinet, fast vin har jag redan hemma, fan va skönt att vara 20 år!! Jag fick samma brud i kassan som jag hade förra gången, hehe och hon var lika snäll nu som då =) good job!

Nu har jag precis avklarat min lunch med mami, vi åt nygjorda pajer vilket var 3 små olika varianter. Ost-och skinkpaj, potatis och lax och en med bara lax det var supergott! försöker nu att ladda hem "Tristan & Isolde" som gick på teven igår kväll efter att jag hade somnat framför invigningen av sommar OS i beijing(peking)... Hehe jag blev väckt av att mamma hojtade  till mig
-"jenny jag pratar med dig varför svarar du inte?!" 
Lätt för mig när jag ligger och sover! =D haha så efter det tyckte jag att det var dags att borsta tänderna och gå till sängs vilket jag gjorde men när jag väl låg i sängen så kände jag mig rätt pigg igen och var tvungen att sätta på teven för att försöka komma in i sömn slummret igen. Jag zappade runt bland kanalerna och fastnade på 6:an där Tristan och Isolde gick. Som vanligt när det är en dramatisk film så började jag självklart att gråta krokodiltårar i slutet av filmen(borde inte gå in på detaljer till er som inte sett filmen, men ni borde då se den). 

Ser fram emot ikväll men nu ser jag fram emot att sluta skriva innan jag avlider av uttråkning.. ha en bra kväll ikväll alla ni där ute i verkligheten!
 

'Wet, but not in a good way'

Att det regnar ute märkte jag när jag skulle ta bussen hem från jobbet och sedan byta från stationen till min cykel som stod och väntade på mig.  Mamma ville att jag skulle åka förbi affären och handla mjölk, vilket inte gick så bra då jag inte hade några kontanter på mig och jag vill ju inte handla för 50 spänn bara för att de inte tar kortköp under 50 kronor. Ibland blir man så jäkla trött på allting som har med kassor och kort och bankomater att göra. I was wet, but not in a good way blir förklaringen för hela åkturen från stationen och hem till mig med.
Som tur är så har jag bara en kort sträcka till affären vilket går på 30 sekunder att cykla ner för den lilla backen till affären, så jag tog hojjen hem för att byta om till regnkläder och gummistövlar och drog ner igen. Nu sitter jag i mjukisar och en lång tjocktröja med kaffe och en äggmacka i högsta hugg!

Jag kan inte direkt hata detta väder då det är mysigt så länge man är inne på "torra land" så att säga. Att krypa upp i soffan med en filt omkring dig och något varmt att dricka är ju inte helt fel för att sedan titta ut och njuta av ljudet av regn som knastrar mot fönstret. Man kan riktigt känna mysfaktorn nu va? haha

Det är just sådana här dagar som man saknar någon att ligga och mysa med ...Right? 


Molnen öppnar sig för mig..

Klockan är strax efter 22.00. Regndroppar kommer fallande ner mot marken utanför. Musikspelaren på mobilen, sköna låtar, träningsoutfiten och skor är det enda som behövs för att jag ska ha lust att gå ut i mörkret och ut i regnet. Kalla mig knäpp men jag älskar att gå i regnet och känna regndropparna mot mitt ansikte, andas in den rena luften som kommer med regnet och bara gå gå dit mina ben tar mig.




RSS 2.0