Ljudet Av ett annat hjärta.

Jag kan stanna hela natten, berusande och vild
Jag tog hjärtat, så ge mej kroppen, du får mitt när du vill
Hey jag vill se dej
Hey jag vill höra dej

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, och ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, hey ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ljudet av ett annat hjärta, känna smaken av nån ann'
Ljuset i två andra ögon, värmen från en hand, i hand,
i hand, i hand ....

Fin.

It Don't Make Any Differences To Me What The World Thinks About Us.

Igår dog Tv apparaten eller rättare sagt det blev myrornas krig på teven, GAH! Jag som höll på och se Top MOdelSweden och det var precis  när de blev stylade i håret..=( det är en av den bästa delen av programmet. Fast det ska helst vara Top Model på engelska men Tyra Banks =). Lite sliten som jag var så gick jag och la mig istället, vilket var toppenskönt!
Igår ringde även Maud som ansvarar för vikarielistan så idag fick jag hoppa in och jobba på Viaskolan vilket var helt okej. Jag började 09.30 och slutade 15.00 och imorrn blir det desamma fast då ska en som heter Caroline bjuda oss(MIg och Leje, hon är hur snäll som helst) på kaffebullar på fikarasten och jag slutar 14.30.. Kan det bli skönare?

Efter jobbet blev  det till att åka hem och byta om för att sedan åka upp till stallet där jag red 2 pass efter varandra. På första passet gick det inte så bra men andra passet var det jättekul även fast vi hade en vikare som inte brukar ha lektioner men det var en nödsituation då Sirpa(vår ridlärare) hade fått en pinne i öratoch spräckt trumhinnan (haha, jag vet, skrattretande men äckligt på samma gång) när hon var ute på i skogen med sin häst. Så efter ridingen hjälpte vi till att fodra hö och därefter vid 19.00 åkte jag hem lite utmattad och med träningsvärk i benen.

Så, nu har jag alltså berättat om den hektiska dagen idag. Det är verkligen skönt att alltid ha något att göra under dagen för att sedan kunna njuta av lugnet på kvällen. Man är nöjd med vad man gjort under dagen och så ska det vara. Nu längtar jag till lördag då det blir stockholm nästa med Mickis och Angelica =D Yes nu är det faktiskt bestämt. We're going out and nothing can stop us!


image10

Jag & Kine påväg in till Rhodos stad.

Härlig dag!

Vaknade imorse runt 08.30 och låg och sträckte lite på mig innan jag gick ner till köket för att äta frukost. Idag skulle jag hjälpa Pappa att städa upp lite i en trädgård. Det vi gjorde var att kratta lite gräs och fallfrukt, och så pratade vi hur mycket som helst, det var riktigt skönt att få prata av sig om allt och inget så som vi aldrig brukar göra annars. Vid klockan 1 åkte vi, med mig vid ratten, till thai stället vid kullsta och åt lunch med pappas arbetskamrater (och även mina föredetta arbetskamrater) på parkförvaltningen. Jätte trevligt!

Nu sitter jag och pratar med min norska vän Kine =D fyfan va roligt det är att försöka förstå norska!
Såhär kan det se ut när vi diskuterar:


Jenny säger :

är du bättre nu?

Kine// säger :

jah har ingen feber nå, tror det er bare forkjølelsen som sitter igjen

Kine// säger :

så regner med jeg skal på jobb i morgen

Kine// säger :
:)

Kine// säger :

håper det

Jenny säger :

nu får du översätta

Jenny säger

hoppas du att det regnar imorgon då du ska jobba?

Kine// säger

hehehe :Dnej

Kine// säger

i have no fewer now, i think i just have the cold left, so i hope im going to work tomorrow because im sick and tired of staying at home all the time

Ja såhär kul har vi det varje gång! men vi lär oss bara mer och mer, bättre och bättre =D

För att avsluta det hela så får jag just nu massage av brorsan, väl behövt! =D=D
Tjingeling!


Vatten i örat...!

Jag fryser men som tur är har jag en värmekudde som ligger i micron och bara väntar på att få användas. Att jag fryser är inte mitt största problem. Det största problemet är att jag har vatten i örat som vägrar att komma ut hur mycket jag än hoppar upp och ner med huvudet på sne, som tydligen ska hjälpa men jag har inte märkt något alls. Mormor ringde precis, hon är hur snäll och go som helst, hon hade besök av ett par från tyskland. "Ungdomar" kallade hon dem för då de är runt 50 år kunde jag inte hålla med om att de var "ungdomar" men jämfört med henne är det ju rätt så logiskt då Mormor är ca 20 år äldre.

Jag vill bort. Kanske till Norge ett tag och jobba? Jag har ju en vän där som säkert inte skulle ha något emot lite svenskat sällskap för ett tag. Vi lärde känna varandra på Rhodos och sen dess har vi haft kontakt genom Msn och Sms. Det är trevligt med lite främmande nytt folk omkring sig. Jag blir glad bara av att tänka på att det finns mer därute än bara det jag just nu ser omkring mig, jag vill göra något nytt, åka bort och hitta en ny plats att få andas och njuta i mängder. 

Tv;n är på däruppe. Borde ha stängt av den men trodde såklart att det skulle bli en snabbis ner hit och sen upp igen men jag borde ha lärt mig vid det här laget att jag alltid fastnar vid den här jäkla datorn. Ibland blir det för mycket... 
Igår var det exakt 3 månader till Julafton ovh jag längtar faktiskt lite på att få mysa i soffan med godsaker och kalle anka på teven. Aldrig att man blir för gammal för att se Kalle Anka och hans vänner "fira jul"... ALDRIG! "Det har blivit lite som en tradition"
 

"De tio budorden"

Okej, jag har lite svårt för att påbörja mitt inlägg men såhär är det just nu:


1. sitter här och försöker fördriva tiden.
2. Är beslutsam att hitta på något för att få bort min rastlöshet.
3. Att vara mig och rastlös på samma gång är inget jag kan rekommendera eftersom jag börjar fundera på miljoner saker och ting som slutligen tynger ner mig.
4. ibland är det skönt att vara för mig själv, men det är inte skönt efter si sådär 10-15 minuter.
5. Att lyssna på musik räcker ett tag men sedan går det inte längre.
6. Idag är det en dålig hårdag.
7. Att jag aldrig kan få börja jobba pga det där satans provet!
8. Jag vill veta hur man designar sin egen blogg till lite personligare...Hjälp?!
9. Det enda vettiga jag ska göra idag är att rida, vilket kommer bli superkul då det var ett tag sen sist.
10. Saknar Rhodos och alla som jag träffade och gjorde mina två veckor hur sköna som helst(men mest solen och värmen som den gav)

Sen sitter jag på en hård äcklig stol.


Helgen.

Idag har jag varit i stallet och ridit ut i skogen. Vi har hoppat lite stockar vilket var väldigt kul och om Switchan själv skulle få välja så hade vi fortfarande hoppat och hoppat och... Ja, ni förstår nog vart jag vill komma =P..
Igår var jag och Angelica inne i stockholm och shoppade lite. Jag köpte ett par svarta stövlar, en svart väska och ja en svart/vit tunika(supersnygg!). Är definitivt nöjd med mitt köp. Angelica hittade en snygg långärmad tröja. På kvällen när vi kom hem hyrde vi film och köpte godis samt poppade popcorn för en mysig filmkväll, då det inte blev någon utgång men vi satsar på det nästa helg istället, och filmerna vi såg var "Ice age 2" och "Wild hogs" vilka var riktigt sköna enligt oss. Angelica och jag skarattade så mycket att vi fick ont i magen. Till alla er som sa att "Wild hogs" inte var bra, ni hade fel! den var inte bäst men den var rolig och värd att se. 


 
 Kilbarry Switch =)
För tillfället sitter jag här och lyssnar på lite Roy Orbison(för pappas skull) och lite annat i mer min smak. Det är inte lätt att ha olika låtsmaker men jag är rätt varierad av mig så jag kan lyssna på nästan allt, vilket kan vara rätt bra vid tillfällen som det här.

50-tals rock WTF?!

Jag är jäkligt seg på att skriva något alls här. sanningen är att jag inte orkar skriva något, det var inte lika kul som jag trodde att det skulle vara. Men ibland får jag till vissa rader med väldigt kloka funderingar... heh...

Imorrn hade jag plan på att gå ut men nu imorse när jag såg att det skulle spelas 50-tals låtar av ett band så blev mitt sug som bortblåst. så nu ser planerna ut att bli till en mysig filmkväll med nära och kära =) Nästa helg blir det utgång! kanske sthlm då, men vi får se:)

En riktig nyhet, Igår ville Marika (som ursprungligen är från Södertälje, men flyttat till Nynäshamn) att vi skulle gå och se när A-laget(hockey) spelade match. Hon gillar hockeykarlar och snäll som jag är ska jag såklart ta med henne på nån match eller två. vi får se när det blir, allt hänger på när det är hemma match och när vi kan kolla.

ska träffa Mickis och Angelica nu!

'The pursuit of happiness'

Jag sitter och "borstar tänderna", vilket inte går så bra för tillfället  då jag tycker det är supertråkigt men dock nödvändigt att göra, och kollar in lite olika hemsidor. Just nu läste jag en annan blogg om skoltrötthet och jag är tamefan världens lyckligaste som inte längre går i skolan längre, bara tanken på matte, historia och alla prov gör mig smått deppig. Nu har jag annat att tänka på och jag måste verkligen börja komma igång igen efter veckorna på Rhodos, kan inte säga att jag inte vill tillbaka för det vill jag så in i norden mycket! 

Jag har haft små funderingar och kommit fram till att jag tycker Nynäs ligger i en slags luftkupol/bubbla, har ni sett Star wars filmerna med "den gömda staden" som ligger under vatten så förstår ni ungefär hur jag menar, där alla tankar, funderingar och känslor flyger omkring och nöter i huvudet på en. Men så fort man åker ut från luftbubblan stannar allt kvar och man käner sig friare än någonsin. Det är i alla fall så jag ser det, därför är det skönt att åka härifrån ibland och låta problemen stanna kvar tills man kommer hem med nya krafter att försöka lösa allt bäst man kan. Ibland behöver till och med den bäste en paus ifrån allt och alla. ; )


måste röra mig till centrum nu. hade gärna tagit bilen om den varit hemma. Suck, att det ska vara så kallt ute.

Rhodos, Bilder

image6
Här ser man Rhodos stad längst ut till vänster. Tog högst ca 20 minuter med buss.

image7
Brorsan åker vattenring (jag fegade ur speciellt när jag såg vurperna) 

image8
Hur bra bild är inte det här? Klockren för sjutton!

Hemma igen...

I två helt underbara veckor har jag med familjen vart på Rhodos, vilket var varmt och skönt (temperaturen låg mellan 25-35 grader i skuggan). vi åkte även över till Turkiet på endagstur och kollade runt i Marmaris, ledsen Aydan men Turkiet är inget för mig!
Vi kom till Arlanda vid 03.30 imorse då och kom inte hem till nynäs förens 05.00 och då var man riktigt trött, jag kan fortfarande känna av det. Väl nere på Rhodos träffade jag (och bror)  en jätte trevlig tjej (Kine) från Norge och en skön bartender som jobbade på hotellet. Vi satt ofta nere vid baren när vi inte var nere vid stranden eller åt mat ute vilket kan vara därför vi fick sån bra kontakt allesammans:D 
 Nu sitter man här igen i kalla Sverige och och önskar sig tillbaka till det varma Rhodos. Det känns skönt att vara hemma med en vanlig toa som man kan spola ner pappret i och en skön mjuk säng. Men att kunna gå runt ute i bara bikini var ändå värt det! 

Fy sjutton vad kallt det är inne, burr! nu ska jag nog äta lite och kolla läget på hemmafronten. Nu börjar den gamla vardagen igen vilket innebär jobb, vännerna, ridningen m.m. 

Aydan ringde just och nu ska hon hämta mig med bilen! fråga mig inte vad vi ska göra men antagligen köra runt och bara  umgås! har verkligen saknat vännerna! <3

{Bilder kommer snart}


RSS 2.0