Nyårsafton.

Hej hej. Idag är det Nyårsafton och jag är inte speciellt på hugget för att fira in ett nytt år. Egentligen borde jag kanske vara det eftersom det här året har varit en riktig plåga om man bortser från De två sköna veckorna på Rhodos.
Jag borde vara glad och full av liv, men allt känns bara deppigt och livlöst... Det är inte det att jag inte gillar att partaja, för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gjorde det, men allt är så upp och ner i min familj just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen och nyår har aldrig vart en höjdpunkt i mitt liv då det bara är ännu ett år som rinner iväg.. 

Men nu ska jag inte fortsätta denna klagovisa för er, eftersom jag måste pigga upp mig lite för snart kommer Angelica min söta underbara vän =)  hon ska slinga mitt hår och vi ska fixa oss för att gå till hennes pojkvän där vi ska äta middag och börja fira. Har även tänkt att dra vidare till sorunda på fest sen efter några timmar hos några andra vänner, jag och min Angelica =)

Även om inte livet alltid lyckas, så finns det några personer som förgyller ens vardag och Angelica, du är en av dem! <3

Elvis has left the building!

.. Ja det är så att nu är min käre bror på Mallorca den lilla skiten. Han blev nämligen medbjuden dit av hans käre vän Johan som har en morbror därborta. Varför kan inte jag ha sådana kontakter för?! Iofs så är det knappast badväder och bara 14-15 grader varmt där borta just nu så det är ingen sommarvärme där heller, men fan så mycket varmare än vad det är här!

Nej tänk vad tiden går fort när ma inget skriver. nu måste jag kila och sova för att orka åka in till stan å rea handla på mellandags reorna. Får ta och fortsätta skriva någon annan dag istället.

"peace out!"

Dan före doparedagen!

Ja så var dagen vi alla väntat på väldigt nära. Idag den 23 december åker jag och pappa till kusinerna i Danderyd. Mamma jobbar så hon kommer imorrn istället och brorsan är redan där.

 Allt står framme. Resväskor, väskorna med Julmaten, och julklapparna. Granen står utanför och väntar på att få slängas upp på biltaket och bindas fast.  Jag ska gå och diska medan pappa packar sin egen resväska.

Jag läängtar så in i norden på att få köra iväg och träffa mina underbara kusiner och moster och morbror samt hunden!

 


dan före dan före dan före doparedagen!

Fredag och 3 dagar kvar tills själva julafton..WOW!

Idag har vart en bra dag, ridningen gick superduperbra. Känner mig riktigt nöjd! Sedan var jag på jullundh hos Farmor vilket var trevligt. Hon har kattungar som inte heller är helt fel att gulla med då jag älskar de små liven!
När jag kom hem tog det inte lång tid innan jag drog ner till min kära väninna A. Vi kollade på "flashdance" och bytte julklappar.

Imorrn blir det stallet igen för avslutning med småttingarna som rider på lekispassen och sedan ska jag själv få mig en ridtur ut i skogen. Uscha, jag har träningsvärk och skavsår på det mest skumma stället(vilket jag inte tänker diskutera här) ..hihi.. Ska även byta julklappar med min andra bästa vän som även heter A ;D

- God Jul & Gott Nytt År till er alla!




Julklappar och "på Smällen"

Idag var jag och Angelica inne och köpte julklappar, fixade nästan alla, de som är kvar är bror, mormor å farmor så jag är nöjd. Det var supermysigt, vi åt på Sandy's vilket var supergott och efter det fortsatte vi att kolla lite i affärer för att sedan ta oss till tåget där vi satte oss på ett litet café och tog oss en varsin "tomtelatte"(faktiskt god men lite sliskig) och jag tog mig friheten att beställa en pepparkaksmuffins till som vi två delade på då den var gigantisk men även den väldigt god(smakade pepparkaksdeg, yummi!). Sedan tog vi tåget hem och hyrde den nya filmen "på smällen" som vi båda var sugna på att se. Fast den var inte såå rolig som jag hade trott, men ändå inte tråkig =) men se den, gör det.

Nu är jag hemma, hungrig och trött... (Min mage låter som ett helt lokomotiv)

ska väl ta och avsluta det hela en gång för alla med att säga godnatt och på återseende, om ca 30 minuter är det tredje advent, jisses vad tiden rullar iväg!


HavregrynsGUMMIgröt!

Klockan är lite efter 09.00 och med RixFM på webben i bakgrunden och en diskmaskin i full fart på andra sidan köket så tar jag en liten paus här för att låta er ta del av min dag idag... Kanske inte den roligaste dagen för er att läsa om, men för mig lär det bli en rätt häftig dag. Har jobbat själv i ett dagis kök en gång förut, så är ju inte helt borta. Idag gjorde jag för första gången havregrynsgröt till ett helt kompani med hungriga barn, den gröten var tydligen inge god då jag fick tillbaka rätt mycket,så att säga.. För att ge er en mer detaljerad förklaring av min "goda" gröt så var dens konsistens lite som gummi, tro det eller ej... Höhöhö...  =( Men man kan ju inte alltid lyckas, eller?
Att göra mat är enligt mig rätt jobbigt, lite svårt och allmänt tråkigt men när man väl lyckas så är det väldigt roligt och man blir rätt så stolt =)

Nej nu ska jag återgå till disken och börja planera vad jag ska använda för skålar till mat och vilka grönskader jag ska använda/ hur mycket grönsaker jag behöver... En liten tröst är att man inte (kan) borde misslyckas med att skära grönsakerna.



Tillbaka again! Det har gått smärtfritt tills nu och jag hoppas att det fortsätter. Har tagit lite Lunch medans man väntar på att barnen ska äta opp sin mat. Har även bytt webbkanal till NRJ då Rix morron zoo tog slut vid 10.00. Har inte så mycket mer att tillägga just nu så vi ses och hörs senare! kanske.. den som läser får se ; )

Btw så kom det en liten vagn med disk nu, yeye.. Tjingeling!

Jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns.

Kollar alla på Idol nu för tiden?! Jag vet inte jag, men tycker inte att det är så speciellt. Nu är det verkligen inga bra kvar, då jag hejade lite på Daniel fastän jag aldrig har hängt med så mycket..

Ja här sitter jag... igen.. Det blev Inget besök till A. Man kan säga att hon har lite mycket just nu och jag önskar att det fanns något som jag kunde göra för att få henne att få det liv hon förtjänar. Hennes familj förstår inte att hon inte mår bra av att bo i det där huset med dem hängandes som en tung stenklump runt halsen på henne... Uscha jag mår inte bra av att hon mår så dåligt. Kommer alltid finnas där för dig hjärtat!<3


Per Gessle - Om du bara vill. Lyssna ta in orden i ditt hjärta och tänk dig att du just nu lyssnar på den finaste låten som finns i mitt innersta. Det måste vara min låt, till mig.


I ett regningt N-Hamn

Hoppsan sa! Min dag började inte direkt på bästa sett då jag försov mig till jobbet så pappa var tvungen att skjutsa mig ända till sorunda, Gah! men tacka vet jag sovmorgonen som blev då, hehe.. För att inte tala om när jag skulle åka hem, iom att jag fick stressa upp imorse så fick jag med allt nödvändigt förutom det viktigaste, mina hörlurar till mobilen så att jag hade något att lyssna på på bussen hem som tog minst trekvart om inte mer att komma hem med. Men! tur i oturen när Micke dök upp på bussen och skulle till sin Lilla pojke Leo och sen vidare till sin Lollo som är i Uppsala och pluggar på=) men men. för att komma tillbaka till den röda tråden så iaf, det var roligt att ha någon att prata med när jag inte hade någon musik att lyssna på.

BtW så skickade jag faktiskt ett sms till Bolle för att han oftast brukar vara rolig att prata med när man har tråkigt, men idag var han inte speciellt rolig.. Kan det bero på det tråkiga vädret, att han jobbat hela dagen och lite till? eller är det bara ett sätt att säga att "nej Jenny idag är inte din dag helt enkelt"?  Han kommer aldrig få tillbaka sin mössa!=D weehoo!
Väl hemma var jag blöt som ett murmeldjur? ja jag var iaf ganska rätt mycket så blöt men jag har torkat sen dess, lucky me.. =P

Så fort A ringer ska jag dra ner till henne och träna Aylin med talet, då lilla sötnosen stammar lite väl mycket. Just fasiken! jag måste kolla upp om vi har något spel hemma som vi kan använda! tack för att jag påminde mig själv om det. =D



2 DEC

Jahapp. Ännu en dag har gått och det jag har gjort var då att diskutera "saker att göra tills det slutar regna så jag kan gå ut och gå" med "min slav" Bolle. Inget av hans förslag dög så han tyckte jag skulle komma på något själv då, hehe. Lätt? svar nej. Men jag kunde tänka mig att gå ut och gå i regnet om han gjorde mig sällskap fast såklart så jobbade han till 18.15 (ca). Skulle fundera på det men allt slutade med att jag gick till centrum och tillbaka. Han ville ändå inte gå ut efter 19 då det var "lite för sent" så det var ju det.. Mupp =P Även fast han är charmig, säg det för guds skull inte till honom, då får han bara för mycket luft) så är han inte direkt guds bästa barn. Men vem fan är det?

Gårdagen var superkul! Jag var ju inne på Globen Horse Show med Tjejerna, Bilkörningen gick suveränt medans det blev lite krångel med inbetalningen för p-platserna under globen. Ingen av oss hade ett funkande kort som behövdes för att betala P-platsen och när inte det funkade så kunde vi då inte åka in då det var en bom i vägen. Det löste sig i alla fall till slut och vi kom in( bilarna bakom lär ha varit riktigt irriterade på oss). Problemet vi fick sen var att hitta en plats att stå på nu när vi väl var inne, tur igen hade vi och kunde snabbt parkera och bege oss upp till själva globen och invänta att showen skulle börja. Som alltid började showen perfekt och den här gången med en riktig liten "Pegasus- häst" jätte fiin! sen var det  lite inledningsshow med hästar, Islandshästar och shettisar. 
Efter inledningen drog jag och Emma till annexet dit alla hästprylarna var, vi hittade båda ett varsitt par täckridningsbyxor, superbra då det var precis vad jag behövde. Sen drog vi runt och kollade in allt annat i hästväg för att sedan bege oss tillbaka till showen.

Jag tror att ingen hade så kul som vi hade att försöka hitta en väg till plan 3 (då dörren dit var låst) och sedan komma ut från parkeringen igen. Det ble vsom påvägen in fast med mindre bilar bakom(ingen bil bakom) då vi egentligen var tvugna att beatla på vägen ut, men vi hade ju inga kort och där vi skulle ha betalat med kontanter låg på andra sidan av parkeringen så parkeringsvakterna lät oss åka ut utan att ha betalat alls. Ett stort TACK ska ni ha grabbar! ;) Sen gick iaf allting som smort, thank goood!

En lyckad kväll med andra ord var det allt och jag är stolt över mig själv för första bilturen, utan en vuxen, utanför nynäshamns gränser!(vilket är en bra bit) =)

Så, nu har jag skrivit av mig lite och ska återgå till att dricka lite te och äta lite Lussebulle, Yummi! Jag gillar att det snart är julkul =)


Ännu ett år!

Idag är det den speciella dagen, nämligen Lördagen den 1 december. Har grattat Bolle som fyller år men det är inte därför jag kallar dagen för speciell, det är ju Globen Horse Show idag som är en nästan traditionell dag för oss häst tjejer att åka in på! Fast själva Globen Horse show började redan igår, men det är idag som den stora höjdpunkten är för mig. Den här helgen kommer människor från hela landet bara för att gå och fynda häst grejer i en stor lokal innan det är dags för att gå in till själva globen arenan och se på en fullspäckad show med hästar och hästfolket samlade under samma tak.

Nej jag borde fixa mig nu. Klockan är redan tio i 2 och om ca två timmar ska jag hämta upp tjejerna och bege oss till Globen. Det pirrar i magen av spänning...! =D

Ha en Bra 1 december dag och försök att njuta lika mycket som jag kommer göra! =D

RSS 2.0