Mys i blaskvädret

Mat. Under hela vägen hem från jobbet(i snöblasket) så kunde jag inte annat än att tänka på mat, mat och mera mat och äggmacka var en av de goda ting jag hade i huvudet så när jag kom hem gjorde jag mig självklart en äggmacka med kaviar på, innan jag satte fart med middagen.

Nu är jag mätt och belåten men måste kila igen för att göra mig iordning till att gå ut i kylan igen och åka med min vän Aydan för att hyra filmer och lite gottigt att tugga på, vi ska nämligen ha filmmys ikväll!

Ha en nice kväll gott folk!




En gammal mys bild enligt mig och den tänkte jag bjuda på ;) hehe


Duktig Idiot!

Galet mysigt väder det var idag då! och vilken tur för mig som hade min lediga dag från jobbet också. Jag och Anne plus Millwa träffades i centrum där jag införskaffade mig en supersnygg liten axelremsväska på Lindex och tro det eller ej men jag slog även till med att köpa mig en kassabok. På senaste tiden har jag kännt att jag spenderat lite väl mycket pengar på shopping, som idag till exempel, och därför tänkte jag försöka hålla bättre koll på vart mina pengar tar vägen genom att anteckna ner precis allt jag köper när jag köpte det och summan som blir från varje kvitto. apropå pengar så hade jag ett möte på banken igår morse innan jobbet. Alla vet att det nu är en rätt saftig lågkonjunktur över hela världen och därav ligger ens pengar lite i riskzonen kan man väl säga och då ville såkalrt min bank "prata lite om riskerna" och att kanske ändra lite på fonderna och aktierna och sånt. Jag kan ju inte kalla mig för den mest begåvade inom ekonomi-kretsen och har stenkoll på börsen, men ett som är säkert är att jag vet att inte ta för stora risker när jag inte är säker på vad jag gör och då inte har så stor koll på vad som händer där ute. På tal om rådgivning så fick jag det Ökända orangea brevet aka "den allmänna pensionen" med posten för någon dag sedan och i den innehöll ett papper med mina intjänade penionspengar som jag måste sättta in någonstans, gud vet vart?! det är ju så svårt att veta i vilken av alla fonder man ska ta, men då jag var på banken så tog jag upp den biten med min väldigt "har lätt att förklara för mig"- rådgivare Pernilla som gav mig några synpunkter och förslag och jag tror jag ska satsa på långsiktigt och the 80's fonden. Jäklar vilket ekonomi snack det blev här helt plötsligt! omväxling förnöjer inte sant? Hehe..



Nu bara för att så ska jag skutta upp och sätta mig framför "lyxfällan" med Mami. Haha

Godzilla

Med tanke på att allt som stod här förrut inte var helt snällt och ganska osäkert för min egen del så blev jag tvungen att ta bort det. Men spelar ändå ingen större roll nu, eller hur?

Gillar't

Har haft en grymt bra helg! saknar att den redan är slut bara.. Jag hoppas att jag får tag i bilderna från helgen och att jag då orkar skriva lite mer men nu måste jag hoppa till sängs. Jobb imorrn ju!


Såhär snygga bilder blev det igår kväll med.
Denna bild är från några utgångar tidigare i år
.

En kväll i juni.

För det första, Grattis på födelsedagen älskade far. Har så gott som kommit hem från pappsen och alla kusiner, vänner och fastrar/farbröder, har inget att klaga på här inte! När man är med S-bergarna så blir det aldrig tråkigt.

Eftersom min helg lär bli fullspäckad så tar jag allt nu. Imorgon(lördag) börjar dagen med en tur till stallet och rida hästen för att sedan dra hem och fräscha upp mig till klockan ett då jag ska på min Vän Angelicas dotters namngivning, Eftersom min kära vän måhända läser denna blogg så kan jag icke dela med mig av min fina dop present eller vad jag skrivit till bebisen, Jag har nämligen skrivit några fina ord till flickebarnet. Senare på kvällen drar jag förhoppningsvis till ett födelsedags firande någonstans i Nynäs och träffar mina underbara vänner men hur det blir får vi helt enkelt se imorrn.

På söndag är det mamis tur att firas och då kommer även min moster och hennes familj på besök, Like it! Nu ska jag ha musiken på högsta volym och njuta lite innann det är dags för tystnaden och drömmarna. Natti natti!


Torsdag

Hemkommen från jobbet nu och är rätt utkörd av allt släpande men nu är alla lådor och skit där det ska vara, hurray!


Dagen började lite surt men övergick sedan till en hyfsad bra dag tack vare en skön målare som trodde han var ensam och därav stod och sköng i med låtarna från radion, hehehe, Thanks dude that made my day! HAHA

Nu kommer pappsen och plockar upp mig  då jag ska rida och vi ska hoppa idag på lektionen(wohoo!).  
Jag har ju körkort men vart fan är min bil?! ;)

Adiam Dymott - Miss you


Flyttgumma?

Hello again. Haft en del att göra på sistonde som att jobba musklerna STORA i och med att vi nu på vår lilla bokhandel håller på att förföytta oss till den nyrenoverade Gallerian.. Igen.. Inte för att det är lite saker att bära inte, jösses vad jag har burit l, dragit  och släpat lådor med romaner, deckare, skönlitteratur, humor- och djur/natur böcker, pennor med stift och bläck, papper, pärmar, adressböcker, fotoalbum.... Ja ni fattar va, jag skulle gissa på att om jag hade haft en stegräknare så hade den för länge sedan varit sönder vid det här laget så läskigt mycket har jag rört mig sen i måndags från morgon till kväll och igår var jag riktigt utmattad men då jobbade jag också hårdast!

Idag har vi nästan flyttat in med alla lådor på det nya stället men allt ligger huller om buller därinne och vi sätter upp bokhyllorna, skrubbar rent hyllorna och har även hunnit börja packa upp böcker men mer finns det kvar att göra färdigt och så gott som allt bör vara klart tills på fredag då vi öppnar igen. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag att jobba hårt och utsätta kroppen för lite extra styrketräning, börjar starkt fundera på att börja jobba som flyttgubbe kanske? njae, jag trivs med att hjälpa till då och då för det får ju inte bli för mycket av det goda, höhö... En annan ärlig grej jag kom att tänka på är ju alla stålarna jag får nu när jag jobbar extra =) Nice som faen!

Nej nu ska jag gå upp till bror och bestämma födelsedags presenter till pappsen och mammsen som fyller år 20;e respektive 22;a mars(alltså nu i helgen som kommer) och apropå helgen så ska jag även gå på namngivning aka dop utan kristen köret. Skönt att ha roliga planer hela helgen för en gångs skull!

BYE!

Planet Earth<3


 Detta gott folk är vad jag kallar "Heartbreaking" =) Me like.




MIN!

Tänk er denna söta (fest)klänning fast i färgen Cerise, tänk er sedan
mig i den klänningen ;) haha japp idag blev den M.I.N. köpte den
från vila med märket "Ciggi corsage dress" för 399 kr för er som
vill veta.

Jag hittade även en vår/sommarjacka en lite längre modell och ett linne
från H&M när jag var inne is tora staden med min vän Anne (utan bebis
vill tilläggas!)













NU: mat!


Ett inte så lätt beslut

Sitter och kollar på The Hills och kom att tänka på vad jag och brorsan satt och snackade om i förmiddags. Eftersom det är hans sista termin innan studenten så får han hem en massa broschyrer om olika högskolor både inom sverige och även utomlands och annat som att bara åka utomlands och leva lite, hitta sig själv och så vidare... Jag har på senaste tiden och faktiskt till och från jag själv tog studenten undrat och funderat över mitt egen tillvaro och allt som jag önskar att jag borde ta itu med, som jag vill göra. Det är svårt att ta ett beslut som att bara dra iväg utomlands och hoppas på det bästa, eller att välja en rhögskole linje och hoppas att man valt rätt linje. Vad är rätt och vad är fel? Jag vågar inte ha en plan alldeles själv. För ikväll nöjer jag mig med att lägga mig i sängen och läsa mig in i den fantastiska världen av "breaking dawn". Kan INTE sluta läsa och snart har jag faktiskt läst ut den tjocka rackarn till bok! -Sorg i min själ-


"Slutligen bestämmde vi oss för att fokusera på lösningar i stället för på de hinder som fanns, och sakta men säkert föll allt på plats."



Du värmer min själ när allt utanför är kallt och blött

.. Kalla mig patetisk men nu syftar jag förstås på min underbara bok som jag nyss skrev att jag köpt, självklart Breking dawn(på svenska dock). Det tog inte många minutrar innan jag slog upp första sidan och det enda som stoppade mitt intensiva läsande var förstås ännu ett avsnitt av the mentalist som även det värmer mitt lilla kalla hjärta. Ska hoppa till sängs nu och fortsätta läsa där jag slutade! Som skrivbenten sa "Varning, vansinnigt beroendeframkallande!"  ...Stämmer indeed.




Breaking dawn!

Smygbloggar just nu på jobbet, får bossen veta så är jag körd! Ville bara säga att nu är sista(?) boken om Edward och Bella min!! Vill bara hem och läsa nu, nu, nu så galet glad är jag =D

Nej shit måste dra! ;)


Mardröm eller verklighet?

En utav mina bästa vänners pojkvän berättade igår för mig exakt vad som hänt för någon dag sedan när han var påväg hem från jobbet. Han hade traskat hem på kvällen vid en preem mack då han plötsligt såg tre killar i ca 20 års åldern som gav sig på en gammal tant. Även då han var ensam och de där killarna hade kniv på sig så tvekade han inte en sekund på att hjälpa damen i nöd, han slog ner en av killarna, den andra sprang därifrån som en ynkrygg och den tredje gav väl upp efter att hans kompis blev slagen. Så jäkla fega kräk säger jag bara!  
"J" kom undan lindrigt även då han fick en hel del ytliga skärsår i hela ansiktet men det kunde förstås ha gått ännu värre för både honom och den gamla damen! Tänk att det finns så jäkla fega kräk överallt som ger sig på en gammal tant som inte kan försvara sig men sen när det kommer en preson som står emot dessa ynkliga människor så sticker de med svansen mellan benen även fast de är tre mot en.



Till "J"

Jag har aldrig varit med om ett sånt hjältemod som jag fick höra (och se) nu. Glädje över att veta att det finns bra människor( riktiga män) här på jorden, även om ni är få.
Jag känner stolthet över att när du kunnat tveka ,då de var fler än du, gav du dig in i striden. Dumdristighet för den fara du själv utsatte dig för och att du inte tänkte på vare sig din familj. Men störst utav allt är att du tog intiativ och gjorde en god gärning för någon okänd person som behövde din hjälp och jag kan tänka mig att hon är evigt dig tacksam för vad du gjorde för henne! En sån som du borde det finnas fler av, Jag är stolt över dig!



Inatt, klockan var runt 2- 2.30, vaknade jag med en föraning om att något skulle hända utanför mitt fönster. Jag hade rätt. Jag låg i sängen, hade precis drömt en dröm och vaknade upp för att sedan försöka somna om då det plötsligt kom ljud utanför huset (Jag bor i ett radhus med en liten utebod precis vid vägen bara 3 meter från dörren in till huset) och från boden, det lät som om någon försökte öppna boddörren vilket var skitläskigt så jag höll om min prydnadskudde hårt och höll nästan andan av rädsla samtidigt som jag tänkte "hjälp! Inbrott på gång?!". Efter en stund tystnade ljuset och jag började så småningom att slappna av igen, men såklart så började allt om igen men nu med bara en snabb ryckning i bod dörren för att sedan försvinna bort då "personen?" i fråga antagligen gav upp. Om det nu var en person jag hörde och om jag hörde rätt så var det nog det läskigare än en mardröm kan jag allt erkänna! Jag var nära att springa in till brorsan i rummet bredvid för att kunna känna mig lite tryggare och inte vågade jag gå till fönstret och kolla ut. Nu undrar jag starkt om jag någonsin vill flytta ut från mitt trygga hem med mamma och bror nära inpå för att istället bo själv, helt ensam i en lägenhet någonstans och känna rädsla över allt som kan hända.. Det är skit att känna rädsla.


GAH! brorsan kom precis in genom ytterdörren och jag som är på helspänn efter min berättelse här hoppade ju nästan av stolen! HAHA fasiken vad illa.. Teven och sängen väntar. Bye

Allt en kvinna behöver veta om en "man"

Satt och kollade på Two and a half men för ca en timme sedan där alan, som är en frånskild, töntig farsa, skulle försöka sig på hans brorsa Charlies liv. Charlie är en charmig ungkarl som har två favorit ämnen: Kvinnor och sprit. Nu ska vi gå lite mer in mot första ämnet, kvinnor, där Alan kommer in i bilden. I detta avsnitt skulle Alan dejta två kvinnor då han "genialiskt" klurat ut att om han nu skulle bli dumpad(som han oftast blir) så skulle han fortfarande ha en annan kvinna på sidan av. Då Charlie är en riktig kvinnokarl som "dejtat" kvinnor från höger till vänster och aldrig tänker gå vidare till steg 2 = förhållande så vet han hur svårt det kan vara att försöka ha flera kvinnor samtidigt utan att råka försäga sig om ena kvinnan till den andra så snäll som han oftast aldrig är och i (detta nuläget full) snackar han med sin hopplösa bror om vad han ska tänka på innan Alan går iväg till första dejten. Den repliken jag la på minnet var den som även stämde in med hur man oftast får ett svar från en kille som bara leker med en: "om hon ställer en fråga så MÅSTE du svara med en fråga".

Är det verkligen såhär en "player" kör? om det är så så ska jag sätta mig framför Two and a half men och suga in en jäkla massa tips som man kan dra nytta av för alla killar som försöker leka lekar! Som sagt tidigare i bloggens historia så är Two and a half men grymt bra!


"I have a dream"

Hej igen! nu har jag kommit på lite smått och gott som hänt eller upplevts från igår till idag.
Ibland kan jobbet verkligen överasska en, som igår när jag jobbade så kom det in en super full man, ställde sig vid ena disksidan och gav mig en blinkning innan han vinglade vidare in mot barnavdelningen där han satte sig på en av barnstolarna och 10 minuter senare ramlade han ner på golvet där han somnade.. Det var jätte mysigt, verkligen... Men något ont som inte har något gott med sig! Polisen kom och hämtade den rackarn så sen var det som vanligt igen.. Suck..



Nytt ämne: Har du drömt någon gång om en person, vaknat upp och sedan tänkt på honom/henne hela dagen och undrat hur man fått just den personen i huvudet? imorse vaknade jag upp och hade en sådan dag! Jobbigt värre när man vet vem personen i drömmen är för ibland kan det ju bara vara en person som man inte alls vet vem denna i fråga är eller om den ens existerar på riktigt. Jag tror nästan att det finns någon mening med alla drömmar som man drömmer och sedan komer ihåg på morgonen men vad är då meningen och när slår den drömmen in for real?! Weird.. 
By the way, fikade med min A och hennes Bebbe idag ! vi är ena fikar nördar men sånt kan inte hjälpas då det är avslappnande och gott!
 
-->Nu kallar duschen!

5 mars




>>För hela året har jag väntat på Juni, Juli, Augusti för vindarna är varma då<<



[Imorgon släpps fjärde boken i twilight serien på svenska, can't wait longer!]

En rätt självklarhet..


..CityMail gillar mig skarpt! ;)


Imorse hade jag fått en liten hälsning från "citymail" rätt roligt.
 Hur många av er har fått en liten signatur med posten?

(för er som inte ser texten så står det "Hälsa dottern från citymail =) )

Let's talk

THE MENTALIST!
Jajemen! den dagen som jag väntat på är nu här, ikväll är det ännu ett avsnitt av the mentalist klockan 21 på teve3 och det får icke missas och kommer garanterat inte missas från mig eller JL (am i right?!)


Nu sitter jag och inviger brors dator med mitt bloggande, den är så jäkla fin! så fin och så bra att jag blir riktigt sugen på att själv skaffa en likadan.
Bror ville fika så ja nu sitter vi i köket, jag framför denna ljuvliga bärbara och dricker kaffe samt pratar om livet. Ibland har brorsan en hel del saker som han vill ta upp med mig om till exempel hur jobbigt det är i skolan nu i och med att han inte bara är trött på allt pluggande utan också för att han kommit efter med det på grund av all fotbollsträning, cuper, matcher och att hinna spendera tid med flickvännen och självklart sina nära och kära. Ja, livet är inte alltid lätt för någon(fast för honom brukar det vara så). En rätt trevlig överasskning som även togs upp nyss var det att han tyckte vi, dvs bara han och jag, skulle åka utomlands snart och jag drog då till med utomlands i en eller två månader. Visst låter det härligt va? Det tycker jag då det inte händer ofta att man får höra något sådant av den lilla korven! Dags att börja planera en semester tripp till solen kanske?

ska vara lite mer social med R nu. puss

Räddare i nöden

*I see your dirty face
High behind your collar
What is done in vain
Truth is hard to swallow
So you pray to God
To justify the way you live a lie
And you take your time
And you do your crime
Well you made your bed,
I'm in mine*


Måndag och jag har nyss ätit middag. Till min stora förtjusning hade mamma lagat blåbärspaj och äppelpaj, Säg hej till efterrätt alltså, mohaha... Det blir även till att mysa ner sig i soffan för att fortsätta läsa i den riktigt bra boken om Anne Franks dagbok om hennes liv då hon ch hennes familj "gick under jorden" under Andra världskriget och Jude-utrotningen. Igår kväll hade jag svårt att sluta läsa även fast jag var riktigt riktigt trött i ögonen från lördags natten. Det var roligt att dra in till stockholm och känna på det utelivet, fast jag måste erkänna att jag fortfarande inte har fått en riktig energikick, dansa så du stuper m.m. men det komer väl. Ett stort minus måste jag ändå ge jäkla SL skiten som hade dragit in på den enda chansen för oss, som bor långt åt helvete, att komma hem under en hyfsat låg summa pengar dvs nattbussen. Jag och E drog lite tidigare för att slippa ta taxi hem som kostar skjortan från stockholm till oss. E hade även kollat upp bussen dagen innan och där på SL stod det inget om att Nattbussen var inställd?? så vi blev ju inte  glada över den nyheten.Jag funderar starkt på att ringa eller skicka in en klagan till SL eller skriva in till posten och skälla ut SL för att dra in den enda tillgången för oss Nynäshamnare att kunna komma hem under en och samma natt utan att behöva betala 1000 spänn eller invänta morgon tåget som några fulla uteliggare på perrongen.. Men men nu ska man ju se det hela positivt tack vare en svart taxi så behövde vi bara pejja 350 kr till V-H och sedan bli upph'mtade av en snäll far som verkligen bryr sig om en, Pappa du är underbar!

Nu när jag tänker tillbaka till i lördags kväll får jag en sån lust att titta på Sunes sommer/jul, det kan bero på att vi såg några avsnitt från Sunes Jul hemma där vi förfestade. Jag hade glömt hur rolig Sune och den familjen är! Fan vad alla skrattade så man fick andnöd(det fick iaf jag). Aaah vad lovely...

Nej nu börjar jag bli smått sugen på paj! Tjingalong

RSS 2.0