Last man out.

Lunch. En kopp kaffe med mjölk. Nu är det bara att packa ner det sista och sedan ta tåget in mot stockholm för att fixa det sista inför resan och även ha lite "quality-time" med min moster och hennes familj.
Jag är faktiskt riktigt nojjig nu över att det är så få dagar kvar. För vanlighetens skull är jag ute i sista minuten och kommer på en hel del saker att göra innan utresan. Tummen upp för mig! pöh.
Jaja, nu måste jag svepa kaffet och skynda mig till tåget! ♥

5 dagar kvar tills bye bye Sweden! Hello Hongkong & Australia!

Just idag, just nu gillar jag INTE internet, datorer eller annat tekniskt skit som inte vill fungera korrekt!!
Annars då? tackar som frågar!
Igår var en sjuhelsikes kväll må jag säga. Vad var det för en fest? var det en vanlig fest? Nej, det var ingen vanlig fest för det var ju en DG fest, HURRA HURRA HURRA! (tänk er melodin i födelsedagssången så hänger ni med).
Jag kom inte i säng förrän 5 imorse och då var man allt bra död alltså. Cred till vår kära Ångan som kom förbi i sista sekund även fast hans pappa firade 50 år! Full som en kastrull var han också( vilket resterande efterfestare var! haha!!)
Nu: dags för te och att fortsätta provpacka ryggan för imorgon blir det stockholm och kusinerna och sedan på tisdag hem för att få hjälp med att skaffa norton av den bäste mannen just nu. Mehran är en pärla!




G'night!♥

Obs! DG-bilder kommer så fort Camilla aka kvinnan aka bruden laddar upp dem till mig!



[Påminnelse till mig själv: Ringa angående min satans mobilhelvete imorgon!!!!!!!! :) ]

DG'S årliga sommarfest.

Hello Sunshines!
Solen har tittat fram och min rätt nya vän Camilla har kommit tillbaka till Nynäs för att vara med på Destination Gotlands årliga sommarfest för alla sommarjobbare, nya som gamla,och i år är det "bröllopstema" på schemat(jag tänker inte avslöja vad jag ska klä ut mig till). Jag och Camilla lärde känna varandra under tiden då vi skolade in oss för jobbet här på "DG" och klickade direkt! Nu har hon som sagt kommit hem från Linköping där hon bor och pluggar. Det är rätt sjukt hur vi aldrig sett eller träffats förut och vi är ändå så gott som grannar! Världen är rätt bra stor i alla fall, höhö...
Har så mycket jag egentligen borde göra nu istället för att sitta här och skriva men det är ju så nödvändigt och skönt att få skriva av sig lite. Har man väl fått tillbaka känslan så är det väl lika bra att skriva av sig?
Nej dags att duscha, packa ihop smink och allt för att sedan bege mig upp till C för att börja förvandlingen.
puss!

UPDATE!

Nu har det gått så lång tid sen senast jag skrev något i den här bloggen, så vore det ett landskap hade det säkert hunnit växa upp mossa och ksnske ett träd från ett frö här oxå!
Satt här med min vän Louise och läste igenom lite av de gamla blogginläggen från bloggens start (som var våren 2007). Coolt ju!
Har så mycket att berätta och kände för att det var dags att försöka ta upp den här bloggen igen! Börjar med att förnya utseendet lite med denna fina design.

Detta har hänt sedan jag slutade blogga(vilket var i november 2009):

• Slutade jobba på Städ & allservice där jag jobbat sen sommaren 2009.
• Börjat jobba på städ & allservice igen då de ville ha mig tillbaka! (sjukt bra för självförtroendet!) Började igen i februari.
• Varit i Uppsala och festat med Louise och hennes uppsala vän Sandra som nu även jag lärt känna bättre.
• Planerat och bokat "Work and travel -resa" till Australien, med 4 dagars mellanlandning i Hongkong först, med Louise och Sandra. Vi åker om exakt en vecka dvs den 3 september! resfebern har satt in  idag!
• Pappa har skaffat fästmö vilket är min föredetta bästa väns mamma. Vad är oddsen alltså? :)
• Har åkt till Thailand, phuket med pappa och den lilla familjen. Fast utan min älskade bror då han var tvungen att jobba.
• Bror min har flyttat ut från mamma och bor nu i en etta med flickvän, katt och bil. Stort steg!
• Fått sommarjobb på Destination Gotland där jag jobbat hela sommaren (BÄSTA sommarjobbet ever!!!!♥♥♥♥)


Jaaaa! Nu har ni fått lite mer info om vad som sker i nuet. Nu ska jag hem (sitter i mickes lya på backlura och använder lollos data, höhö) och duscha för att sedan äta middag på thai takeaway med Aydan och Angelica :D

Skriver mer ikväll/imorrn kanske???

F.V Louise, mitten, Sandra och stjärnan själv ;)


RSS 2.0