31 oktober -premiären är nära

Okej! Taggad och redo för kvällen. Tänk att ett bio besök kan göra så mycket? Jag är så exalterad nu när jag vet att vi har bokat biljetterna och alltså är säker på att jag nu kommer att vara en av flera hundra som ska få se James Bond filmen "Quantum of Solance "som har premiär just precis idag. Det finns ingen bättre känsla än den jag känner nu. Det som gör mig ännu gladare är att min käre bror kommer hem idag =) welcome home baby!

Något som är lite tråkigt idag bortsett från vädret är dock att Shira, "vår" lilla  hund ska hem till sin familj igen. Det kommer kännas lite tomt utan henne faktiskt. Inga fler gnylande läten på morgonen vid sängkanten som säger "jenny gå ut med mig nu, du har sovit klart" eller hennes skällande och glada svingande svans som kommer mot en när man kommer hem från en lång dag. Nej det är lite synd men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till det vanliga när man kan sova utan att bli väckt klockan 07.00 på morgonen eller behöva ta just den där långa promenaden när det regnar och blåser kallt utanför.

Aotsch! nu har jag lite bråttom. Ska nämligen lämna bilen hos far, gå upp till centrum och köpa teh till mor och sedan ta mig till Lotta till halv ett. Wish me luck cuz im gonna need it!

 Ha en härlig fredag!

My name is Bond.. James Bond

Äntligen!

Ja nu undrar ni kanske vad det är som är så efterlängtat? imorgon är dagen då jag äntligen ska få se den nya James Bond filmen om allt går som planerat =) Det ska bli så jääkla kul! Jag och stall crewet bestämde oss bara för några timmar sedan att vi skulle ta och kolla på bio. Guess what? vi ska inte åka in till estocolmo utan här går det lika bra att se den i vår kära hemstad "NewNoseHarbour" och det är väl lika bra då det sägs att det ska bli snö och kyla imorgon, hua, då vet vi alla vad som väntar oss. Snökaos och stopp i trafiken! Inget ovanligt direkt så det är nog bästa tt stanna i gång och cykel avstånd hem kan jag tänka mig.
Innan dess ska jag fika och prata lite intressanta saker med Lotta och förhoppningsvis Sara imorgon på dagen. Självklart så saknar dem mig så in i norden mycket nu när jag inte jobbar, haha.. hrrm.. Skämt å sido så ska det bli trevligt att träffa dem imorgon.

BTW hörrni! Idag var jag på A;s skola och fick en rejält makeover så nu har jag röttbrunt underhår och en fräschare blond färg på överhåret som ni ska få se när jag får tillbaka min kamera som nu är inne på lagning. Spännande va? *blink*

Time to say goodbye!

Lättnad

Hello folks!

Det här med att vara hundvakt går faktiskt alldeles utmärkt! Jag tror att det var något av ett test från Shira (hunden) första dagen hon var här hemma hos oss men nu flyter det på och hon är riktigt sweet. Just nu la sig det lilla charmtrollet sig i trappan, alltså mitt i trappan(!).. Eller vänta, nu kom hon ner igen och ligger bredvid mig i ett hörn på en filt som vi lagt ut åt söthjärtat. Smälter för ett ögonblick. Min kamera har blivit skum och vägrar fungera så oturligt nog kan jag inte lägga upp alla bilder som jag tagit på den lilla rackarhunden och jag kan heller inte ta några kort nu och visa vad söt hon har varit hela dagen. Först tog vi en liten morgonrunda vid åtta i morse sedan gick vi ut lite senare i en timme och därefter skulle jag ner till centrum med Angelica och hennes lilla dotter, som bara är två veckor på fredag, Millwa för att lämna in kameran och ett papper till kommunhuset. Eftersom mamma låg och sov då hon jobbat natt inatt så fick Shira följa med ner till centrum så hon slapp ligga hemma och ha tråkigt(vilket uppskattades).
Då vi skulle hemåt igen var Angelica trött så vi tog bussen tillbaka, jag tror det är första gången för Shira att åka buss idag och hon var jätteduktig! Engångs grej var det kan jag ändå lova för nog gillar hon bättre att gå än att åka buss, som jag då.
Idag har Shira även fått duscha så nu är hon hyffsat ren och fin och vilken tajming att städa rent hela badrummet på samma gång då. Jag kan meddela att hela huset skulle behövas storstädas då man har ett hårigt djur boendes här hemma nu.

Träffade som sagt min kära vän Angelica, hon som jag berättat att hon var gravid, som nu fått sin lilla ögonsten Millwa. Jag har aldrig sett en så liten och skör sak i hela mitt liv och jag kände mig så stor och stark när jag fick hålla det lilla knytet i min famn idag. 

Imorgon ska jag in till frisörskolan på östermalm där Aydan går och lär sig klippa och greja, hon vill ju bli frisör. Jag ska vara hårmodell och få lite färg i håret för de ska týdligen ta med sig en varsin kompis och fixa med deras hår för att lära sig eller något sådant. Då jag är hyffsat nyklippt så blir det enbart färgning för min del.

Dags att dra sig uppåt till soffan eller kanske till och med sängen? Känner mig lite trött och seg i kroppen och sen så ska jag upp imorrn för en promenad med den lilla mys hunden och därefter sätta mig på tåget in till Ö.

Hälsningar från en vän. // J


If I were a boy...

...Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I could turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy..


Quantum of Solace.

Jag vill verkligen se den tjugonde eller tjugoförsta bondfilmen! Någon som vill se den på bio med mig? =) 

 
Det är fredag ida hörrni! och jag kan inte fatta att jag säger det här.. Men jag tänkte faktiskt ta och dricka lite teh och sedan knoppa, dvs sova(!) Den här veckan har varit hård så jag är slutkörd så det kommer bli skönt att få lägga sig tidigt eftersom jag ändå inte kommer vara mycket till sällskap när jag är så trött som jag är.

- Sleep tight.

Inte lätt när det är svårt

Det märks att man inte är någon hundägare. Jag, mamma och bror tar just nu hand om mina kusiners hund Shira då dem är i USA, florida och njuter av sol och värme så här hemma i regniga Sverige, Nynäshamn sitter jag och försöker lära mig hund språket, eller rättare sagt Shiras språk, vilket inte är det lättaste! Visste ni att hundar har olika morrningar för lek och allvar? Hur fan ska man kunna skilja på dem om man inte levt ihop med hunden sen den var en liten valp?!

Misstag 1. Jag hade varit ute med henne och när jag sen kom in och skulle ta av kopplet och torka henne så börjar hon morra som ett åskmoln. Klart man då tror att Shira  är "arg" och undrar för vad? Sen visade det sig att hon morrade för att hon ville leka med hannduken.. gahaa?!

Misstag 2. Att jag då i hettans stund "skällde" ut henne för att hon ville leka känns rent ut sagt grymt =(.. Suck..Hoppas hon förlåter mig för det lilla snedsteget.

Annars då? Min dag har varit som igår, riktigt trevligt vill säga! synd att det är lov nästa vecka för jag trivs i gemenskapen nu och alla är så sköna att jobba med. Blir så glad.
På tal om annat så är det just nu nästan mörkt utanför fönstret och det regnar lite smått och blåser kyliga vindar ute men man överlever väl, så länge världen inte går under så bör man inte klaga så mycket. Nu är det på känn att mysa i soffan med kanske något att tugga på tills maten är klar, ibland är det skönt att bo hemma med en mamma som lagar mat.

Klart slut, over and out.

Jag skämtar inte!

Idag, torsdag, är den längsta dagen på mina veckodagar då jag (när jag jobbar) inte kommer hem till familjen förens  20- 20.30. Oftast börjar jag dagen klockan 05.30 om jag jobbar och sedan jobbar jag till ca 13.30/15.30 beroende på hur många timmar jag fått. Efter jobbet sticker jag direkt till stallet där jag rider antingen två pass eller ett. Den här torsdagen tränade jag så många gånger att jag nu har ont i så gott som alla delar av kropppen, stora som små! plus på det är skavsår mellan fingrarna vilket också är från dagens ridning. Jag är så utkörd att jag knappt kan hålla händerna på tangentbordet utan att få kramp i fingrarna. Jag är glad att jag ens orkade hålla fötterna på pedalerna i bilen... Och det ni mitt herrskap, det kallar jag ett rejält träningspass! Imorgon lär jag inte vara så pigg, om jag kommer orka masa mig ur sängen som jag haft svårt att göra utan träning de senaste dagarna.. Jaja, det återstår att se. Men en sak ska ni ha klart för er att jag skämtar verkligen inte nu. Seriöst.




Om 20 minuter är det sängdags. Sov så gott.

Ta ett djupt andetag och... Andas ut

Hej hej!

Har haft en rätt rolig dag idag med mycket skratt och fånerier och allt detta är på grund av mina sköna kollegor. Det är nu man förstår att pengar inte gör någon lycklig om man inte har bra arbetskollegor som man kan ha kul med! Missförstå mig inte nu, pengar är en viktig del av livet, jag själv anser att utan pengar kan man lika gärna dra en påse över huvudet och kväva sig själv  med den, om man inte hellre gillar livet som tiggare ute i stockholms kalla gator med de andra hemlösa och narkomanerna.

På tal om annat. Imorgon börjar dagen som hundägare för 10 dagar framåt då familjen ska ta hand om mina kusiners hund Shira så håll utkik på gatorna. Några dagar framöver kommer jag och en supersöt vovve patrullera  nynäs runt, hehe..
PÅ onsdag blir det ett "seriöst" snack med Simon om lägenheten som jag antagligen ska bo i ettt halvår framöver då han åker utomlands. Pirr, dirr, awsome!

Dags att hoppa till sängs och börja leva igen då, Good night folks!



Hon som tänkte för mycket.

En nyklippt tjej.
Hon är trött och fortfarande inte helt bra från sin dumma förkylning som hon haft ett bra tag nu därav ska hon icke gå ut och roa sig med sina vänner som nu är hemma och förfestar innan utgången i stockholm. Hon känner sig deppig utav bara den av att sitta, på sina nya jeans som köptes för någon vecka sedan, och glo in i burken. Vad ska hon göra när man inte är pigg nog att festa men för deppig för att sitta hemma och inget göra på en lördag kväll? Jag ska i alla fall lägga mig tidigt så att det snart blir söndag och närmre en ny vecka. Ja ni hörde rätt! jag måste ha feber eller något som längtar tills jag får jobba igen, hehe.. :S


Jag och min nya frilla i det blåsiga vädret på trehörningen idag. 


-Jag gillar naturen-

Jag vill ha en egen måne som jag kan sitta på.

Hej halloj!

Idag spöregnade det ute, som tur var inte hela dagen utan mest på förmiddagen vilket var jäätte perfekt för mig som hojjar mig fram överallt(inge roligt att behöva vara blöt hela kvällen innan jag kommer hem från stallet)
Nu är jag hemma och ridningen idag gick segt i starten men slutade riktigt bra! Jag red en liten fux vid namn Bilbo och han är en slö rackare, man kan jämnföra honom med en skruttig bil som måste varmköras innan den blir varm och körbar. Haha..

Imorgon gott folk är det dags för mig att äntligen få mitt hår lite mer välvårdat! Jag ska nämligen klippa mig men vette tusan hur jag har tänkt att det ska se ut.. Hmm.. Måste nog ta och sova igenom detta så jag har en idé imorgon.
I helgen blir det nog en vit helg med mycket träning. För det första känns stället där min lever sitter inte riktigt okej och för det andra behöver jag eller rättare sagt kräver jag att få känna mig belåten med min figur. Nästa vecka blir det utmärkt med motion då jag och familjen ska vara hundvakt åt mina kusiners hund Shira som jag talat om förrut (har t.o.m. visat bilder på henne). Ni kan få ett till smakprov på denna sköna böna.


Nej nu är det dags att göra sig redo för kojen.by the way, jag är fortfarande förkyld och det suger litegrann nu när jag har planer på att träna.. Men det som inte dödar, härdar en eller vad säger ni? 
Ska upp imorrn tidigt tidigt så jag tackar för mig och säger God natt.
God natt!

Bara för att..

Från mitt fönster. Lovely isn't it?

Min älskade och jag idag =)

Förbannad.

För att börja inlägget lite glatt måste jag gratulera min vän Aydan på sin 20 års dag =) grattis babe!<3



Annars då? jo jag är på bättringsvägen och jobbade idag vilket gick rätt bra för att vara lite halvt pigg, min slem/rethosta är fortfarande inte borta så det har jag dragits med hela dagen. Mitt humör just nu är inte på topp då jag och A skulle hämta tillbaka hennes ipod från en dum fan som säger att han inte har den utan det är ett annat dumt fanskap utan säger sig ha lämnat hennes ipod till kille nummer 1. GE HENNE BARA DEN JÄKLA IPODEN! hur svårt kan det vara ?!! tydligen jävligt svårt eftersom de inte verkar förstå allvaret i att låna saker som man sen inte tänker ge tillbaka. Inte kommer Aydan låna ut något till dem mer, inte så länge jag får bestämma.. Föresten har jag aldrig gillat de där klantarschlena och kommer aldrig att göra det för den delen heller (!!)
Det värsta med hela den här dumma historien är att nummer 1 kallade oss fula ord när vi gick till honom och skulle reda ut allting och sådant accepteras inte! Jag kokar snart över, arg som ett bi som snart ska til att sticka. Så känner jag mig för tillfället så det är väl bäst att avsluta det här "otroligt givande" bloggandet för ikväll och nöja mig med att jag i alla fall fått ur mig lite av vreden.

 God natt

R.I.P.



Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått


Idag förlorade min mosters man sin mamma och mina kusiner sin farmor. Jag vet inte hur det känns att förlora någon så nära då jag haft turen att fortfarande ha mina närmsta i livet. Min Farfar dog när jag var liten och Morfar dog innan jag ens var påtänkt, så den sorgen och känslan av att förlora någon som stått mig nära har inte varit densamma då jag aldrig ens fick chansen att lära känna dem.


Det är nästan 10 mil till kusinerna så att inte kunna vara där för dem och trösta, visa att man bryr sig och hjälpa dem i deras sorg nu, idag är extremt svårt. Det får duga att tala med dem på avstånd och säga att vi tänker på er. Förhoppningsvis hjälper det lite..

Tusen kramar till er! (ni vet vilka ni är)

Gratulerar på födelsedagen!

Min kära vän Jenny Louise Hultqvist (japp hela ditt namn är inprintat i mitt minne nu)som nu är på Malta och tränar upp sin engelska är idag ett år äldre än igår, skumt va ;)
Så grattis på 21 års dagen stumpan!
Ps. Du ska vara glad att jag valde den här bilden och inte någon av de andra alternativen ;) ds.



Saknar & Undrar, väntar tills vi ses och när vi ses ska vi fira! =D


Allt går som planerat...

.. Eller inte!

Hade inte tänkt sitta här alls idag för det är jäkligt skönt att inte vara nära datorn när man oftast annars sitter här, men nu när jag gick upp och satte på teven, tror ni inte då att myrornas krig är igång?! Så vad kan man annars göra när man är hemma och gör lagom mycket ingenting alls? Har ingen bra bok för tillfället och allt är så jäkla dötyst så jag kan nästan höra mina egna andetag. Nejtack! då fick det bli datorn och se film på den(efter att jag kollat på dirty dancing 2 på teven vill säga).

Igår var det meningen att jag skulle klippa mig men fick omboka tiden till nästa fredag istället då jag åkt på någon blandning av ont i halsen/feber osv.. Det är ju inte ovanligt att jag blir sjuk :(
så mina planer idag sprack ju självklart dem med, jag som skulle rida switch idag! och igår skulle jag ha jobbat och gått ner till centrum och kollat upp mina jobbansäkningar. Jahapp! så länge jag blir bra tills imorgon då jag ska rida lektion(vi ska hoppa, wiiihoo!) och tills på lördag då jag har lektion med barnen i stallet och sedan åka till min mosters man som fyller hela 50 år så går det väl an attt vara sjuk idag. Men bara idag!


You don't wanna be in my shoes and I don't wanna be in my shoes either! Not today.



Namnsdag!

Glömde helt bort att DET ÄR JU MIN NAMNSDAG IDAG! så GRATTIS till mig och alla där ute som också heter Jenny (eller Jennifer) =D


A very OOOld picture!! tog den fulaste/skönaste bilden jag kunde hitta bara för er skull ;)

Klippas bör man .. Oftare...

If love is blind, then i don't wanna see... He's a mystery to me.



I helgen sprack absolut alla mina planer, det var jäkligt surt ska ni vet... Men istället så bestämde jag nya planer vilket innebar att åka in och "shoppa" med Lotta på lördagen och sedan dra in igen på söndagen med Aydan.
Vi åkte in till Handen där jag hittade min nya vinterhöstkappa(vet inte riktigt om den duger för vintern men snygg och i Ull är den allt av! En svart från H&M och ett par helfodrade bruna stövlar från Dinsko som jag då tyckte var alldeles lagom stora, fast de var 36:or(!) ,och jag brukar i alla fall ha minst 37 i storlek så när jag väl kom hem och testade dem igen så blev det till att åka till baka in på söndagen(och nu med Aydan) för att byta till 37:orna då jag även hittade ett par super snygga jeans från JC, jag rekommenderar JC i handen då det är riktigt många jeans att välja bland som alla sitter hur bra som helst!

DS_235804_A.tif


Imorgon ska jag klippa mig, finally! Mitt hår är katastrof och luggen min bara hänger ner som en gardin, topparna är lite slitna och allt är bara jobbigt.. Sist jag klippte mig var i slutet av Juni och innan dess var det kanske ett halvår sedan. Det sägs att man ska klippa sig varannan månad.. Hmm.. är jag seg eller vad?!

NU: the, soffa och teve<3

God natt!

"No matter how you treat him, the man will never be satisfied"

Sometimes solutions aren't so simple
Sometimes goodbye's the only way


Det räcker! det är nog!
Vart ska jag ta vägen för att få ett riktigt slut på allt som är så oundvikligt?  Är den enda lösningen att flytta? packa mina saker och sticka? ignorera? radera? vad ska du göra när ens lycka kretsar runt en person som du vet inte är bra för dig men som du inte kan släppa?



Idag var jag "ledig" så då bestämde jag en date med Angelica, vi var i hennes och Joels nya lya där dem just nu håller på att tapetsera om och fixa lite innan de kan flytta in med allt. Lägenheten var riktigt stor och rymlig för att vara en tvåa, superfin! längtar tills alla tapeterna är uppe och allt är inflyttat.. Och tills bebisen anländer! (fick se de små baby kläderna som Anne köpt i förväg i baby väskan och de klår allt för dem var rent ut sagt för jävla söta!)
Efter besöket i lägenheten drog vi upp till Centrum och kollade lite i affärer, jag köpte två tunna långärmade tröjor och två svarta fingervantar på Lindex och träffade Min busiga vän Sara som hoppade fram bakom mig när jag stod i min egna lilla värld och kollade in kläder. Sist beslöt vi oss att fika dvs. att köpa en smarrig latte. Dagen kunde inte blivit bättre när man sedan hade hopplektion på ridningen på kvällen. Bra avslut på en bra dag.  

Livet enligt Shira =)

Livet på den gamla sköna tiden när Pappa  var den enda mannen i mitt liv.

Tack & hej!

Konsten att trä på en "mini-kondom"

Idag fick mig att tänka tillbaka till när jag gick i grundskolan och då vi började med sexualkunskap. Alla tyckte det var så jäkla pinsamt och blev generade när läraren skulle visa oss vad en kondom var och hur man trädde på den(vi använde då oss av en banan som träningsredskap) men jag antar att alla kunskap är bra kunskap?
För att komma till poängen. Jag var på jobbet och stod inne i grönsaksrummet och skivade grönsaker med våran grönsaksmaskin när olyckan inträffade och jag skar mig i fingret så det blev som en liten flärp mellan hud och kött. Mina snälla arbetskamrater kom såklart direkt till undsättning och plåstrade om min lilla tumme, först satte Sanna på strips som ska hålla ihop huden (ett nadra alternativ istället för att behöva sy då det inte var så akut) så det läks ihop igen. Sedan kom en slags gasbinda som skulle funka som en uppsugnings hjälp för det eventuella blodet, och till sist trädde hon på min tumme en gummihuva(eller som jag kallar det en mini-kondom). Jag kan meddela att det inte var det lättaste att få på gummit fast sen kom jag på knepet, vilket var just att rulla på den över tummen, haha.. Hrrmm..

Tummen upp för mig!


Annars har dagen rullat på med rätt högt tempo och om nån timme ska jag ner till tandläkaren och kolla till tänderna mina.

Wish me luck!

RSS 2.0