I Manchester

Hej bloggen! Jag har det toppen kul här i manchester och har därav inte hunnit skriva något. Igår var det min födelsedag som ni alla blivit uppmärksammade på och dagen började med att gullegummsorna hade bakat en pannkakstårta till mig! söta va? Sedan på dagen shoppade vi lite i centrum och på kvällen drog vi ut på en mysig restaurang där jag fick många blickar från servitören, små kul var det när tjejerna tänkte skriva upp mitt nummer till killen på baksidan av kvittot, som tur var gjorde de inte det, haha. ännu senare på kvällen drog vi ut på en klubb som heter "The Venue" där vi skakade loss och jag invigde mina nya High-heels. Bilder kommer så fort jag kommit hem, vilket lär bli på måndag någon gång eller tisdag. Så fort jag får bilderna av B2 vill säga för det är med hennes kamera vi tagit de roligaste bilderna.

Idag har vi vart på en busstrip till ett stort  som gallerian i stockholm! Tänk er då hur stort hela centret är då med alla affärer både kända och mindre kända kedjor finns. För en stund sedan kom vi hem igen från centrumet och tror ni inte då att det började regna när vi klev av bussen. Jomen visst det tyckte vi var helfestligt och tjejerna började allvarligt talat hoppa i alla vattenpölarna då vi alla ändå var helt dyngsura så nu sitter vi och torkar med musik, Wkd, kortleken och varandra.

Hur ser vädret ut i Sverige idag då?

Ikväll blir det förhoppningsvis utgång på The Venue igen! Hoppas ni kommer ha en härlig lördags natt som vi kommer att ha!

Nu ropar tjeerna så dags att vara social!
Love, J

Varför vänta till sista minut?

I morgon vid 10.00 svensk tid landar jag i Manchester, England. Diskmaskinen är påsatt, jag har två toaletter att städa och jag har ännu inte packat ner allt jag ska ha med mig än( vet heller inte vad som behövs så nu är det lite smått panik i huset) Varför ska jag göra allt i sista minuten? Det är alltid så när jag ska någonstans för om man tänker efter så går ju inte allt att packa ner förrän samma dag. Speciellt någon som mig som ska ha på mig linsorna på morgonen och sedan ta med linsgrejerna i bagaget.


Time to do some work!





PSST...  Får icke glömma att säga: HEJDÅ SWEDEN SES OM FYRA DAGAR OCH KOM IHÅG ATT GRATULERA MIG PÅ FREDAG! :D


Tre och fyra dagar kvar nu!

Har haft ett väldans flyt idag. Jag och Angelica, Millwa och A,s syster drog in med halv tio.. Eller vänta nu jag menar tio tåget( tågen har tydligen slutat gå varje halvtimme nu på sommaren) in till Handen då jag och A skulle växla kronor till pund inför England resan och därefter drog vi till donken då vi hade en halvtimme innan tåget skulle ta oss hem. Jag kom till stationen vid halv två och då var det bara att gå direkt upp till Sara och Hennes son Seanie som hade tre års- kalas. Den lille killen blev supernöjd med sina tre bilar jag köpt åt honom och han lekte för fullt med dem. Roligt när saker uppskattas som man köpt!

Nedräkning: Idag är det tre dagar kvar tills jag och Angelica är i Manchester, England och BARA fyra dagar kvar tills min egna födelsedag!


...Nu blir det att packa lite paket, hoho..


Jag, brun och fin i solen alldeles nyss.


Jag kan när jag vill!

Ujujuj vad fint eftermiddagsväder vi har då!
Idag på frmiddagen var jag med Angelica och hennes dotter Millwa på BVC (barnvårdscentralen eller nått liknande) och kollade Millwas statistik typ hur mycket hon väger nu och om hon följer sin tillväxt bra. Allt är som det ska med henne och hon växer så det knakar. Charmtrollet.
Efter besöket så tog vi en prommis till nya coop forum och handlade lite nödvändigt och superonödigt. Kan inte disskutera vad ifall att någon obehörig läser detta, höhö.. Därefter tog vi bussen hem till mig där jag lagade till en festlunchmåltid av bulgur och vårulle med en god sallad óch sedan efterätt bestående Vaniljglass med jordgubbar och kaffe till. Mycket uppskattat. Jag kan när jag vill.

Nu är det middag som bror och mor fixat, CIAO!

Glass i hamnbodarna.

Mums! Jag och Steve var nyss nere i hamnbodarna och tog oss en glass i solen som fortfarande värmer en gnutta. Super trevligt hade vi fast jag tyckte dock att han i glassbaren var lite snål med glasskulorna då det kostade 30 spänn för två små klickar glass.. Jag skulle väntat och beställt glassen av tjejen istället, hon verkade mer generös om man kollade på Steves glass. Typiskt.
När vi satt på kajen så kom en liten fågel flygandes och gjorde verkligen allt i sin makt för att få tag på våra glassar. Det bästa var när Steve käkade på glassen och fågeln flög upp i ansiktet på honom, då tyckte vi det var dags att flytta oss därifrån, Creepy birdie.

Njae, nu är det dags att dricka lite teh och kanske spela lite spel för på teven är det inge vidare program eller filmer..




I Solen, underbara solen!

Hej hopp!

Igår kväll drog jag till Lotta med brudarna, som sagt var, där vi åt pizza, drack drinkar,  käkade chips och godis samt dansade till gamla som nya låtar. För att sammanfatta så var det en lyckad kväll om man bortser från slutet då vi skulle dra oss till en krog som var stängd men inte blev jag bitter för det, min mage var helt slut av allt jag proppat i mig så den mådde inge bra. skönt att sova i sin egen säng kan jag också meddela!

Idag har äntligen solen hittat fram och solgalen som jag är så blev det att slappa i solstolen på baksidan. Jag vaknade vid tio och tänkte att det säkert var dåligt väder så jag låg kvar i sängen till halv elva för att sedan dra mig upp och hissa upp rullgarden därav jag ser att det är grymt fint väder. Får små panik och springer nästan ner till köket, drar fram frukosten och byter om till bikini. Sedan beger jag mig upp igen, till baksidan och kastar mig (bokstavligt talat) i solstolen där jag fram tills nu har legat mer eller mindre, om man bortser från lunchen och toa besök, Hehe.. Sista timmarna fick jag sällskap av älskade bror och sedan kom även Anton ner och umgicks, härligare killar får man leta efter!


Undrar vad jag ska hitta på nu då? Känner inte riktigt för att ligga i solen mer men inte heller att vara inne. Någon som har lust att hitta på något? jag är fri!


På Nissi Beach i Ayia Napa hade man både fint väder alla dagar och underhållning!

Svacka i midsommar planerna..

Midsommarlunch med familjen är underskattat! Det var en av de få höjdpunkterna igår♥

Jag velar fram och tillbaka om jag verkligen ska skriva något inlägg eller inte och isåfall vad jag ska skriva och om jag verkligen har något speciellt att lägga fram för er. Jag skulle kunna berätta om hur jag nästan missade bussen till sorunda eller hur få folk som var på festen där när jag äntligen kom fram och om hur jag fick bada jacuzzi med en svart tantig baddräkt medans de andra fick låna bikinis men det skulle ta alldeles för mycket tid för mig att skriva så jag har fan ingen ork till det nu, men ändå så vill jag ju det men ja, jag velar som sagt..

ÄRSH! Snart ska jag plockas upp av Linda, Sara och Lisa och bege oss till Lotta på lite socialt mys med middag, dricka, prat och snacks. Ska bli väldigt trevligt! så nu är det bara för mig att fräscha till sig lite och sen är jag fit for fight till en afton i Trångkan.




There's nothing else I can say

Vet ni vad det absolut värsta är med att bo i Nynäshamn? Jo det ska jag tala om, Har man ingen musik att lyssna på eller någon att terrorisera via sms så klättrar man snart på väggarna i tåget till och från Stockholm! Det är SÅ HIMLA JOBBIGT att sitta själv i hela sjuttio  j**la minuter och inte hjälper det heller sen att gå hem från perrongen med skavsår. 
Efter regn kommer solsken och därav är resan värd besväret när man väl är i den stora vackra staden och njuter av en Latte från Espresso House. Köpte även två enkla klänningar från Gina och ett par svarta sommarskor som ser ut som de rosa jag  köpte förra året om jag minns rätt.


Imorrn är det ju som ni vet Midsommarafton och jag har en hel del att göra då. Först plockar kusinerna upp mig för att sedan åka ut till vårat sommarställe och äta sill och potatis, sedan drar jag hem på eftermiddagen där jag förbereder mig inför kvällen. Det blir nog Sorunda med Tjejerna. Hoppas som in i norden att det blir hyfsat bra väder. Mindre skoj att frysa..


Nej nu jäklar måste jag kuta till affären och handla en bussremsa tills imorrn!


Stockholm i mitt hjärta

Godmorgon! Pigg och snart mätt ska jag snart bege mig till stockholm för att träffa Louise och inhandla nya sandaler för de jag hade med mig till Cypern är antingen sönder och slängda eller jäkligt smutsiga(det gick ju lite vilt till då och då därborta).. Hehe..


Min macka är klar nu så jag måste kila och käka! Måste även hinna till banken också!

Bild tagen på djurgården i stockholm förra sommaren. "Michelle och fåglarna".


The Sims 3

Ååååå!

Innan jag ens hade en egen dator så spelade jag the sims hos alla andra och blev rätt besatt av det. Nu flera år och flera uppgraderingar senare så tycker jag att det är minst lika roligt att bygga och inreda husen och att hitta på familjer till dem. Jag skiter i't! The Sims 3 som är den nyaste uppgraderingen är släppt och ska bli mitt om jag så mycket som får köpa det själv! Men jag tänker önska mig det i födelsedags present för vet ni vad, nästa fredag fyller jag år!



Kom igen nu gott folk, give me some love!

Dumma Blogg!

Nu har jag fått nog! publiceras inte detta inlägg nu så slänger jag datan i soporna! (vilket jag naturligtvis inte gör men ändå) Sen imorse har jag försökt skriva ett inlägg men varje jäkla gång har det blivit något fel och allt försvinner och då menar jag allt så nu hoppas jag att detta, och lägg på minnet, fjärde inlägget ska publiceras.

Gick upp nio imorse då det är en jäkla synd att sova längre än i alla fall halv tio på sommaren. Efter frukosten satte jag mig vid datan och brännde en cd skiva som får gå under namnet "sommarplågan a la Ayia Napa" för några av låtarna lyssnades nästan sönder därborta. Efter bränningen och mina försök till att blogga så hann jag nästan äta färdigt min lunch innan Aydan kom över och solade, lyssnade på musik och myste på baksidan.

Måste njuta av Sverige solen när den idag tittade fram, det sägs att det ska bli piss väder igen så..


Mätt på mammas super goda fetaost och broccoli paj sitter jag nu här och lyssnar på den brända cd;n och inväntar att mina kort som jag haft på kameran ska överföras.. och tänka sig, nu är de överförda! Kom på nu i stunden att jag ju inte lagt ut några bilder på stilige bror som tog studenten den 6 juni. Hann lixom inte med det när jag åkte till Cypern, Ayia Napa.


Redo för flaket, hehe..


Grym på att fånga bojar!

Fina plakatet med lillskiten <3



YES BLOGGEN FUNGERAR NU!!!

"Det som inte finns på bild går att neka"

Tiden går fort när man har kul eller vad säger ni?

Det känns som om det vore igår då vi landade på Larnaca flygplats på Cypern, varmt och svettigt var det. Det tog cirka en timme med bussen till hotellet Pavlinia där vi skulle bo och det var bättre än jag förväntat mig då när vi beställde resan. Rummet där vi bodde var även det helt okej och det tog inte lång tid innan vi kände oss som hemma och därmed spridit ut alla våra medtagna ägodelar i hela lägenheten, som bestod av två rum och ett badrum. 


När vi sedan kollat in rummet, som låg högst upp i huvudbyggnaden, och bytt om till bikini så drog vi ner till poolen och slappade en stund innan reseledarna samlade ihop oss alla nyinkomna ungdomar för ett litet snack med information och regler. Man fick dricka, ha hög musik och försöka att inte förstöra hotellet för mycket men det viktigaste var tydligen att INTE ha sex med Bartendrarna på klubbarna. 

Runt 17-18 samma kväll så drog vi och handlade vatten, nudlar och frukost och alkohol.  När kvällen närmade sig bytte vi om till partyoutfiten och började förkröka lite smått i vårt rum, då vi inte kände nån som bodde där på hotellet så hade vi inte så mycket att hitta på men vi blandade ihop lite drinkar och begav oss ut i korridoren för att försöka se vilka våra festglada grannar var. Vi kom ner till undervåningen och gick förbi ett av rummen som var öppet och där började vårt festande med några av de goa grabbarna från göteborg som bjöd in oss på förfestdär det bjöds på dricka, bra musik och snack då alla hälsade på varandra och lärde känna varandra lite bättre. Att vi ens kom in i gemenskapen får vi nog tacka Martin för, skönare kille får man leta efter.

Under hela vistelsen har vi som sagt solat och badat, förfestat med grabbarna och sedan vart på klubbar som "grabbarna grus" och "Blue Moon bar".  Jag orkar nog inte skriva om varenda dag så vi mest solade och badade på dagen och sedan gick ut och åt och sedan festade på kvällen, med undantag en dag då vi faktiskt åkte ut på en "lazy day boattrip" och chillade på däck. 

 

Så hääär ledsna är vi över att den underbara veckan på Ayia Napa och värmen är över!

When it was good!

Hej bloggen i'm back in town!
Otroligt tråkigt väder ni har det här i Svedala då. Jag kan inte påstå att jag var glad åt det när vi landade på Arlanda idag vir 18 tiden och jag ljuger inte heller när jag säger att jag längtar tillbaka så jävla hårt! 

Under hela denna underbara veckan som nu gått har jag och lollo träffat flera sköna människor, festat, solat och badat, ätit och bara levt livet fullt ut. med runt 30 grader varje dag har vi njutit och bränt våra svenska kroppar och nu är man hemma brun och fin när de andra är bleka som snö, mohaha! Fick en mega kram och puss av lillebror samt en bamse kram av far som tyckte det var oerhört skönt att hans "lilla flicka" var hemma igen. haha, jag säger då det vilken farsa man har. Och ja, jag lever!

För att göra denna resa lätt att förklara så ska jag lägga in lite bilder men det blir när jag får dem av Lollo. Wait and see!

Nu dags för sängen, jag är dödstrött men det beror väl på att man kanske sovit för lite i veckan, Hihi.. Godnatt!
  

KOM IHÅG!

I morgon är det min Brors STORA dag. Då tar han nämligen studenten (och vad jag hört så går han ut med fina betyg, mitt lilla troll!) Idag har jag alltså haft "fullt ös medvetslös" hela dagen. Började med att jag cyklade ner till skotten och handla socker, vispgrädde och mjölk . Fast jag kan ju stryka att cykla för så bra gick inte det, det började fint men slutade med att kedjan hoppade av  5 meter från start när jag stod upp och cyklade så både jag och cykeln hamnade i buskaget och jag fick ont i "muttan". Det räcker tydligen inte att bara ha mens! Bitter när jag sedan kom hem var det bara att vända om och åka och tanka bilen lite för att sedan dra till stallet och rida Switch. Efter stallet drog jag direkt till mormor och plockade ihop bestick, vinglas och champange glas som vi behövde låna hem. När jag kommit hem och packat ut allt så var det bara att sätta igång att hjälpa till med planering av "the big day tomorrow" och efter det hämtade jag en liten del av min roliga present hos Angelica, Tackar så mycket babe!  
Nu är min Student gåva färdig och inpaketerad, den fick till och med ett litet rim, det ni! För att inte tala om att jag snart har packat färdigt resväskan oxå, det enda som fattas som jag inte kan packa ner än har jag iaf skrivit upp på en post-it som jag ska sätta på resväskan eller nånstans där den inte kan komma bort.



Imorgon är det Lillebrors dag men så länge nöjer vi oss med mig! Hihihi


Vi hoppas på en lika fin dag imorgon som min var, för två år sedan!

>>Tjingeling<<

Bokat och klart!

Nu är det bestämmt och allt är bokat! På måndag reser jag och Lollo till Cypern och Ayia Napa i en vecka där vi ska sola , bada och festa. Så som vädret ser ut idag här i Sverige så kan jag knappt bärga mig tills vi sitter på planet över havet och närmar oss vårt mål! Jag har så många blandade känslor just nu. Nervös, glad, sprallig, nipprig, spänd, ja allt och lite till! men kul hoppas jag att det blir och att hotellet är hyfsat fint och mysigt även fast det är så billigt, runt 2-3 lakan per person. Men hey! så länge det finns rent vatten i dusch och handfat så är jag nöjd!

Vad tycker ni? jag tycker det ser helt okej ut (om det nu inte är fejk men eftersom det är Ving resor vi åker med så lär det vara en bra deal)





Nedräkning

Idag(snart imorgon) är det 3 dagar kvar tills min käre bror tar studenten. 22 dagar kvar tills jag och Angelica drar till manchester. 23 dagar kvar tills jag fyller 21 och äntligen får åka på kryssningar. 26 dagar kvar tills bror är ett år närmre vuxen och därmed inte kan kallas tonåring längre, alltså 19 år.
Kanske är det 2 eller 3 dagar kvar tlls man ligger på en sandstrand med lollo oxå? vem vet vad vi planerar att göra för att slippa Sveriges regniga dagar.. Men hur detta planerande går lär upptäckas inom kort. Nu ska jag göra vad jag egentligen sa att jag skulle göra för länge sedan, alltså gå och lägga mig i otid(vilket jag nog inte kommer göra ändå eftersom det är SATC på teven nu) Typiskt!


När man själv var student. Bästa dagen av mitt liv tror jag.. Suck

Snart är det dags!

Nu har Trailern till Den andra filmen i Twilight sagan släppts! Det är nästan, nästan bara, som jag önskar att det vore november nu så man slipper vänta på att få se "New Moon". Men faktiskt så får jag klara av att vänta några månader för just för tillfället njuter jag av sommarvärmen som är.   



THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



Wuuhuu!

RSS 2.0