Love is not blind. It's Retarded!

Jag håller på att lyssna sönder the killers - when you were young. Så sjukt bra!

Helgen blev lyckad, ferre på lördagen, väldigt trevligt, tackar alla som gjorde min kväll till en lyckad kväll! Jag träffade nya människor och kom några närmre som jag inte vart förrut. Jag är glad. Sjuk men glad =)

Nästa helg (nu på lördag) så blire bowling med brudarna och de som vill vara med. Jag och Matilda, älskade Matilda, ska höras i veckan om helgen. får se hur det blir, hoppas mycke folk vill vara med! Jag får ta och fråga runt lite. Bara jag är bra tills dess. 

Nu vet jag nog vad jag vill och det känns lättande. Det gör faktiskt inget om *** skiter i mig. I can take it för om inte min vänskap duger så kan *** dra till skogs och hitta någon annan människa att förstöra för.. Weeeeeeee!

image29
Sometimes life can be beautiful.

"He Doesnt look a thing like Jesus"

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now
Here he comes

He doesnt look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined
When you were young

Can we climb this mountain
I dont know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now
Watch it go

We're burning down the highway skyline
On the back of a hurricane
That started turning
When you were young
When you were young

And sometimes you close your eyes
And see the place where you used to live
When you were young....

[The Killers - When you were young]

-You Make Me Smile If Just Only For A While'


image28

BROR <3

"I just wanna say, I never really loved you anyway"

Allt är inte som det verkar och inget är som det ska kan jag börja säga som inledning. Min värld, mitt liv är upp och ner. Mamma har börjat prata om hur det kommer bli efter förändringarna. Jag borde vara och beté mig som den vuxna 19 åringen jag är, men det är svårt ! Jag vill ju inte men måste acceptera och förstå att det  här är det bästa för allas vår skull. Jag kan erkänna att jag har börjat acceptera det men vill helst inte prata om det.. Än. Men här är det skönt att få skriva av sig när man inte vill prata av sig sånt som trycker inombords.
Pappa har tydligen spekulerat på en lägenhet på nynäsvägen. Mamma sa att den verkade rätt dyr. Skönt när han hittar ett eget så allt kanske kan bli lugnt för en gångs skull. Det är dock lugnt till och från och igår var det första gången på flera veckor som hela familjen åt middag tillsammmans. TREVLIGT.


Har kollat på gamla bilder och ler när jag tänker tillbaka på alla härliga minnen från falkenberg med hästarna å rebecka som jag inte umgåtts med på länge, alla andra vänner som jag inte spenderat tid med på ett tag och på allt som vi gjort och som hänt. Varför ska allt behöva förändras?  

 
Några bilder från då... Oförglömda Minnen.

- Det sägs ju att Bilder säger mer än tusen ord... =)

Open my eyes

Att jag inte lagt märke till det förrut? Är det bara jag som drömmer eller har mina ögon vaknat upp och upptäckt alla snygga karlar som faktiskt finns i min närhet när jag som minst vill att dem ska komma fram och se mig i mina "superläckra" jobbarkläder? I måndags kom en transport med pappersartiklar som vi hade beställt (eller snarare Yvonne på jobbet). Det är inget märkvärdigt då det kommer transporter minst två gånger i veckan, men håll i hatten för det var ingen vanlig gammal skrumplig karl ,med en rund liten ölkagge och skäggbiff i hela ansiktet, som körde. Utan en snygg, ung man med ett utseende som skulle få vem som helst att uppmärksammas(iaf från min sida).
... Och där stod jag som ett fån i mina heta svart/vit rutiga byxor, en scarf, t-shirt som var alltför, ett förkläde som såg ut som någons uråldriga volangklänning och ett par träskor! kan det bli värre? självklart för nu har jag ju blivit förflyttad till ett dagis där det jobbar en till skitsnygg pöjk som man nu träffar varje dag den här veckan ut och mina kläder där är nåågra storlekar för stora, ja till och med skorna är för stora. Så det kan bli värre. Men jag tar det väldigt lättsamt eftersom det inte är jag som väljer vilka kläder jag ska ha då det inte finns så mycket olika stilar att välja bland. Alltid desamma; rutiga eller helsvarta byxor, en scarf eller mössa träskor eller skor och en t-shirt som antingen är i för stor eller bara allmänt ful. Men jag är inte bitter, jag HAR iaf ett jobb och trivs dock rätt bra med mina kollegor och pengarna som rullar in samt runt alla små söta barn =) så att man ser för jävlig ut just då är en världslig sak då man ser förjäkligt bra ut annars ;)  (fick lite för mycket luft där tror jag)

Som sagt så var jag på det här nya inhoppesjobbet idag och det gick hyffsat bra men det var lite segt då det inte finns ngt kök eller disk att sysselsätta sig i. Att de inte existerar än beror på att bygggubbarna inte tagit tag i byggandet än då det är ett nygjort dagis som precis öppnat i Segersäng. Jag slutade iaf hyffsat tidigt, klockan ett om jag ska vara exakt men jobbade ändå till halv fyra på ett annat dagis för att Hon som egentligen skulle jobbat mellis där blev sjuk och gick hem. Snäll som jag är ställer jag ju upp för mina co-workers.. stor del för pengarna...

SItter just nu och lyssnar sönder "lillasyster - Umbrella" så jäkla bra! sista gången för ikväll då jag inte vill tröttna på den.

Nej nu blidde det Teh och TV .. Godkväller...



Nyårsdagen/1 januari

Igår var det alltså sista december, nyårsafton och röjj. Som jag skrev igår så var jag inte sugen innan Angelica kom och hjälpte mig att slinga mitt hår med blonda slingor och sedan fixa i ordning oss inför middagen. Joel (annes pojkvän) bjöd på kokt potatis, beasås och köttbitar att fritera i frityren, jättemumsigt var det och väldigt trevligt så länge inte Jimmie eller den nykallade "glädjedödarn" öppnade munnen och klagade på min frityr förmåga då jag tydligen var som en 5-åring när jag bara var väldigt entusiastisk att få prova på att fritera mer än bara köttet. Sen bara för att jag vill ha rätt och har rätt när han har fel, men aldrig kan erkänna det, så blir jag en 5 åring.. Typiskt karlar.. Nej nu tar jag i lite och du är inte mer glädjedödare än någon annan =)

Efter middagen fixade vi brudar med det sista innan de andra dök upp och vid halv 9 drog jag och Anne till centrum för att ta ut pengar och ta 858 till Sorunda där vi skulle fira in nya året. Kom vi så långt som från Nynäs? nej vår buss som vi trodde skulle gå vid 9, gick inte vid 9 utan halv 9 och vems fel var inte det utan då Jimmie igen som hade givit oss fel tid,  jadu, egentligen var det väl vårt eget fel som inte dubbelkollade tiderna då man tydlligen inte kan lita på någon förutom en själv när det gäller tider och planering. ; )

För att göra en lång historia kort. Anne drog till joel och grabbarna och jag hamnade med underbarnet Matilda och firade nyåret med hon och hennes vänner vilket var jätte trevligt! Men nu har jag och Anne bestämmt att dra in och festa en annan gång och utan att det ska bli trubbel med "att få och inte få åka någonstans"men ni gör bäst i att inte fråga vad det är jag menar med det. Jag längtar i alla fall tills dess!

ps. Det var ingen bra idé eller coolt alls såhär dagen efter att skjuta mig själv med den där häftpistolen ska du veta Jocke. det gör ont! d.s.

Hoppas ni andra haft ett bra nyår och med färre problem än vad jag hade!  Seeya!

RSS 2.0