Hej!

Fredag: Ska klippa mig klockan 15.00. sedan bowla mellan 18-19 med vänninorna =)

Lördag:
Börjar dagen med att rida switch och vi får sällskap av Petra och Lasse. Klockan 11.00 ska jag och Rebecca ha de små lekis barnen och därefter blir det hemåt för att fixa iordning mig för att dra till lövhagen och fira Simon som fyller 25 bast. jeklar säger jag bara! men de blir inget jättefestande för min del då jag ska upp å åka dagen efter.

Söndag: Åka med Bror till Farmor och kalasa för henne och en kusin. Lite släktträff blire väl antar jag..

Inte så mycket mer att tillägga men full helg ser det ut som, hell yeah! =D



Min dag idag började med en efterlängtad promenad i det härliga soliga, nästan vårkänslo-, vädret. Men det var nära på att jag fick gå ut ensam då ingen kunde. Till sist när jag ringde mitt sista hopp hade jag en jäkla tur att hon var hemma och väldigt gärna ville gå med.

image34
Mamma jobbar natt idag så ensam hemma är jag. Bror är som sagt i fjällen och lever livet tills på lördag. Så I'm Miss Lonely right now...

G'night

Monday

Hej alla!

Jag är för tillfället på jobbet och har dukat upp atvagnarna för mellis här på dagiset som jag fick jobba på idag då hon som egentligen skulle ha jobbat blev sjuker... Det är tydligen en massa som är sjuka nu så jag får jobb imorrn och troligen även på onsdag, yey! Lite otur att jag ´måste byta klipptid bara för det.. Ska ju klippa mig på onsdag klockan 11.00 men så kan det då inte bli om jag ska jobba, och jobba säger jag inte nej till, pengar för tusan!! =D

Hallåja vad finfint väder det är ute nu då bara för att an sitter inne och lyssnar på musik, väntar på att få fixa det sista och få bika hemmåt. Jajamensan, jag har cyklat till jobbet idag. Härligt att få röra på sig i det här fina vädret, det behövs då jag håller på att avlida här inne.

Är rätt trött idag. Kan det bero på att jag var tvungen att kolla färdigt på "tolken" med Nicole Kidman och den hyfsat heta Sean Penn? ;) Jag måste erkänna att han var rätt snygg i den filmen för att vara lite åt det äldre hållet.
Filmen i sig var riktigt spännande och lite mystisk, klart man fastnade då.

Nu är klockan lite efter 14.00 och det är ca 1½ h kvar att försöka fördriva tiden med(I alla fall ½h att invänta disken på).

Kom på att det är första dagen på det såkallade "sportlovet". Undrar vad alla tar vägen? som sagt så är min käre bror i fjällen och åker skidor. Men vad ska ni andra göra? =)

- Ha de bra !

Livet genom nyckelhålet.

Dagen idag: Söndag
Eftersom Jag varit väldigt onyttig hela helgen ut så kände jag att idag var det dags för lite motion och nyttigt. Ringde till min kära vän A men hon hade planerat att åka till ett lekställe för barn som hette "Barnadiset" med tvillingarna. Barnadiset låg i en lokal i högdalen (högdalen låter som om det skulle ligga i fjällen någonstans) som innehöll ett café, soffor och bord samt massa lekprylar som ett hopptorn och bollhav. Min motion fick jag när jag hoppade runt med barnen i hopptornet då de inte riktigt har balansen för att kunna stå och hoppa utan att ramla ihop direkt. Sedan tog jag och A en liten rast med en latte och lite snack och lät barnen springa runt och leka själva bland alla de andra barnen där. Efter ett tag gick vi och kollade vart kidsen gjorde men kunde bara hitta ena. den andra var som försvunnen, Man kände hur paniken steg och det första som slog oss vartanken på en pedofil som lurat iväg henne någonstans. Men dramatiken slutade då vi hittade henne när hon kom ut från toan som hon gått till alldeles själv och utan att säga till. Arg och lättad var väl de första känslorna från storasyster A men slutet gott som man säger.



Imorrn åker bror upp till fjällen med sin pal Johan och hans familj som bjudit med honom. Jäkla lyx och orättvisa är det! jag funderar starkt på att bli bästa vän med Johans mamma vilket jag inte lär göra eller blir, haha. Får ta och köra plan B istället som betyder att jag får packa ner mig i brorsans resväska och sedan hoppa ur när vi väl är framme. Varför kan inte jag ha vänner som bjuder mig till Mallorca på nyår och fjällen på sportlovet? va?! nej jag blir fast här och får dras med lilla "byhålan" hela tiden.. Men imorrn ska jag i alla fall jobba och tjäna lite pengar så jag har tills mitt besök i Bergen framöver. Jag och min Norske vän Kine snackar även om att spara till en USA resa. Jiihaa! hoppas på det! =)


Ska för tillfället besöka duschen och TV;n nu.

Back to Life ...

I min nakenhet...

Eller inte helt så naken, har allt på mig förutom strumpor och byxor så naken kan man inte direkt kalla det, haha.. Hmm... Idag har jag jobbat och ridit samt haft lärlingsmöte i stallet direkt efter min riding. Kan inte säga att jag var pigg då, satt och lyssnade så gott jag kunde. Medan tankarna flöt någon annanstans så försökte jag i alla fall hålla mig vid medvetandet! Det är ju även klart att folk ringer exakt då man minst vill att de ska ringa, för jovisst så ringde självklart mobilen ett X antal gånger under en halvtimme plus sms på det. Igen typiskt.

När jag väl  kom hem, för inte så länge sedan(ca 19.30) utsvulten och trött, så såg jag att Mami hade gjort En supergod wok som jag satte pinnarna i, klart man äter kinamat med kinapinnar(och ja, jag anser att det är kinamat).

Har inget mer att tillägga.
Haudi! =)


YES!

Nu har jag äntligen hittat låten jag hört på bandit men inte vetat vad den heter!! Just nu är jag inne i ett halleluja moment tror jag, wiieeee!

SEETHER - FAKE IT var det bannemej! så nu sitter jag och lyssnar intensivt på denna underbara låt. Tacka vet jag att Bandit.se finns så man hittar sin låt =)

Tack för att du iaf försökte, du  =P

Sen kan jag ju tala om att jag idag har vart väldigt nyttig, Det är så att jag har gått,gått, fikat och gått lite mer. E frågade om jag ville gå runt det så kallade ringvägen, för dem som inte vet så är det en väldigt mysig promenadväg vid vattnet, superfint! sen gick vi mot centrum och drog bort till fiket där E bestämmt fikaträff med en annan vän. Det blev en latte för mig och en latte plus en cola light för E, väldigt trevligt var det då vi hade en liten sötnos bebis med oss som då var E's väns baby, supersöt! Tillslut var det dags att röra sig hemmåt så vi sa hejdå och jag vandrade min långa väg hem igen.. När jag väl kom hem vart det att hoppa in i duschen, byta kläder och laga mat tills Mamma och Bror kom hem för att sedan skjutsa bror till körskolan på teori. Nu sitter jag här och väntar på att få åka och avlsuta dagen med att hämta bror från teorin.

-Bye baby bye bye-

I had a dream.

De senaste nätterna har jag haft fullt med drömmar, mardrömmar och helt oförståerliga drömmar där jag till exempel har träffat Beyoncé Knowles. För ca 10 minuter sedan vaknade jag upp av att ha drömt igen! Jag drömde att jag var med min nu utgångna studentklass SPM3 en varm sommardag, faktiskt så var det sista dagen för oss tillsammans. Solen lyste och allt var perfekt! där vi var kunde man se ut mot Stockholm då vi var på ett högt berg med gräs och ett mysigt hus. Jag i drömmen var så lycklig men samtidigt sorgsen över sista gången jag skulle vara här. Kan faktiskt knappt med ord beskriva hur jag kände det. Tack och lov för att vakna upp och känna att man är i verkligheten där inget är perfekt och där ingen kan luras att sommaren kan bli så vacker och otroligt varm som den jag ade i drömmen. Man blev nästan deprimerad över att i drömmen tänka att "snart är den här sommaren slut igen".


En bild på Beyoncé Knowles här för alla som inte riktigt hänger med =) 

Skönt att komma tillbaka till verkligheten!

Morrn Morrn...


Tro det eller ej...

Hej hej! Tänkte uppdatera mig om vad som hänt i helgen och lite tankar samt funderingar jag haft.

I fredags åkte jag och min väninna A samt hennes småsyskon på 4 bast till Sydpolen i södertälje för att bada, vilket jag inte gjort på sisådär 10 år. Både vi och barnen tyckte det var rätt härligt att bada och busa men barnen hade det nog roligast men efter ett tag förstod jag varför jag inte varit och badat i någon simhall på så länge, jag hatar kloret! och 'for the record' så var 90% av badfolket där "bladingar" ( nej jag är inte rasist men jag har fått fel intryck av de flesta av dem vilket mycket av det dåliga intrycket består av deras religion och deras syn på saker och ting). För övrigt måste jag tillägga att A är halv svensk/halv turkkurd och hon är min bästa vän.

Igår, lördags var jag i stallet och hade teorin med mina supergoa lekisbarn och efter det red jag ut med min "knubbsäl tll häst" Switch och M och charity, Frida och Visan. Det var kallt men med det rätta sällskapet övervinner man det mesta!
På kvällen åt jag middag med Mamma innan hon skulle iväg till jobbet, hon jobbar på äldreomsorgen och har börjat jobba natt nu. Vi kom in på döden, det där lät lite illa men vad ska jag säga, genom då hon berättade att det var en gammal man som man bara väntade på att han skulle somna in. För att komma tillbaka till vad jag verkligen skulle komma in på var att vi då började diskutera om att det vore smart att redan nu skriva sitt testamente eftersom man aldrig vet när man kommer dö. Visst tänker jag att jag inte kommer dö på ett bra tag, jag är ju bara barnet än och har flera schyssta år framför mig att leva livet, men det är ju fel att tänka då människor från alla åldrar dör stup i kvarten. Spädbarn som kvävs ihjäl av sin psykiskt sjuka mamma och inte hinner uppleva livet, en ung grabb som precis fått moppe körkort men hinner inte ens till konsum innan han blir ihjälkörd av en full bilist som kör 120 på en 50 väg. det är alltså aldrig fel att du som ung eller i medelåldern gör ditt testamente redan idag för imorgon kan vara den sista... Det är synd att man inte kan få dö en naturlig död men sånt är livet och livet är orättvist. Jag vill inte verka läskig på något sätt eller så men det var bara en tanke jag hade. När jag väl dör vill jag vara säker på att jag blir bränd så att min aska kan spridas ut på något fint ställe, jag har tänkt mig i något tropiskt klimat eller ut från ett flygplan långt över marken bland molnen. det känns så tråkigt att bli begraven under jord..
Så nu är det sagt.

Idag, söndag har jag Bara slappat. tog bilen och bror över till far där vi fikade med min farbror och hans fru. Sen har jag vart en sväng till min andra goda vän som även hon är ett A, hehe. Vi pratade och fikade lite vi med. så jag har alltså fikat hela dagen idag kan man ju konstatera. Nu sitter jag och lyssnar på Bandit och väntar på att få höra en viss låt, som jag inte vet vad den heter men vill gärna veta för den är så himla bra.   

Skiter nog  i det och får hoppas på bättre lycka nästa gång för Mamma ropar att det är en film på tv som hon tror passar mig bra. Ja nu blev man ju nyfiken på vad det kan vara för film så jag ger mig av till Teven för ett tag.

"Have a nice day"
/ J

VÅRfeeling!

Jag hade närstan glömt hur underbart det är när våren kommer. Idag var solen framme och sken så härligt och värmde upp luften. Fåglarna kvittrade och allt var för jäkla härligt! Det får inte komma någon mer snö nu, snön är ICKE välkommen, jag vill ha vår! =D

Jobbar hela denna veckan ut med de underbara människorna på vansta, trivs superbra där! Men idag var jag inte på topp. Jag var i stallet igår och blötte ner mig och blev lite frusen vilket inte är så bra och på det så gick jag och la mig lite sent för att gå upp tidigt. Så här sitter jag med huvudvärk och är väldans trött så ska nog "göra en Pappa" och lägga mig nu, supertidigt vill säga =P

Godnatt!


forts..

Jahapp nu har jag haft världens trevligaste kväll och är mätt och belåten !
Vi såg Cloverfield vilket var en hyffsat bra film, den tog framförallt andan ur en. Det lite smått negativa med filmen var att den utspelades genom en filmkamera, dvs en sådan som vi använder när vi ska spela in något ögonblick i vårat liv. Alla som har sett på en film genom en videokamera vet hur otroligt jobbigt det är när den inte kan hållas stilla i mer än 30 sekunder innan den flyger iväg åt ett annat håll för att filma en annan händelse på annat håll. Och slutet var rätt skumt det med. men även fast filmingen var rätt jobbig så var det väldigt verkligt,det kändes precis som att du själv var med om det hela som inträffade ovh den var otroligt spännande då det hände mycket på en gång i flera omgångar. =) Måste ses speciellt på bio för att få till den där sköna effekten och känslan av att komma in helt i filmen! 

Efter filmen drog vi till en jätte mysig tapas bar och delade på några rätter samt drack lite gott Italienskt vin till (som man enligt min tunga blev blå av, hehe). "Medis kök och bar" heter den och ligger snett till vänster om bion på Södra där vi befann oss. Rekommenderas!

Nej nu ska jag ta mig lite te och kolla lite Tv som avslutning på dagen. Imorrn bitti ska jag rida ut så måste ju tänka på refrängen..

Tack Angelica för en super Nice evening som måste göras om snart igen!! <3

Om en timme...

... Ska jag in och kolla på Bio samt äta på en Tapasbar med min nyfyllda 20åriga vän Angelica =)
Vi ska till Söder och filmerna som står högst på listan att se är antingen Cloverfield eller försoning. Båda verkar vara riktigt spännande och bra men måste ju välja en till å börja med... Tufft! ni får veta vilken film det blev imorrn eller framöver =P Mohaha...

Imorrn ska jag och bror på middag hos pappa i hans lägenhet. Kan ju även det bli trevligt.


Ha en mysig kväll, ciao!

Fit for fight

Idag vaknade jag runt 10 snåret, gick upp och åt frukost, satte på musik på datan och var alllmänt pigg. Det var ett tag sen nu som jag kännt mig så "sprattlig" och energisk. Kan det bero på att jag för första gången på två veckor kunnat somna in skönt och inte vakna flera gånger under en och samma natt? Kan det bero på att all krampaktighet jag kännt när jag ska försöka sova har gått över till avslappning? Kan det bero på att jag igår kväll plötsligt kände för att testa min facemask peeling i tre steg, som jag fått för jätte länge sedan, flera år faktiskt men som jag aldrig orkat använda. Ja, vad det än var så fungerade det faktiskt och för att komma tillbaka till imorse så kände jag mig superfräsch och redo att  påbörja ett sundare liv än det jag haft på ca två veckor då jag varit hemma sjuk och orörlig. Hade ledigt och skulle även upp och rida under dagen så jag bestämde mig för att packa lunch och lite ombyte i ryggsäcken och traska i rask fart till stallet som ligger ca 6.1 kilometer (bilvägen) från där jag bor, vilket är på andra sidan stan. Det tog ca en timme att gå dit men huuuur mycket skönare än att sitta på en jobbig buss som åker igenom precis hela staden som dock är liten, men oerhört plågsam att behöva sitta och lukta häst i 45 minuter.. Nej det var rätt fint väder och min energi var ju som sagt på topp, allt var perfekt för en promenad och självklart med lite bra musik, Underbart helt enkelt! 

Ja i allafall idag har jag varit sund, nyttig och det är så det ska vara, jag ska komma tillbaka i form! Me love it! 

Ridningen gick bra. Red ut och tränade kondition för hästens skull =) Det är inte bara jag som ska träna inte.. hehe

Dags att gå, imorgon är en ny dag. Bye!


Jag är förälskad!

Ja, det är bannemej sant! fast om ni tror att det handlar om en karl så har ni fel. Och nej, det är inte i någon kvinna heller, utan det handlar om  den bästa filmen EVER som heter JUNO =D Den handlar om en tjej som heter Juno, är 16 år och har en störtskön personlighet( en personlighet jag bra gärna skulle vilja ha). Juno blir gravid men en abort kommer inte på tal. Hon Planerar istället att hitta ett par som vill adoptera ungen när den kommer då hon inte är redo att ta hand om ett barn.... SE DEN!  helt fantastisk!

Själva filmen är ovanligt snabbtänkt och kvicka dialoger mellan de fenomenala skådespelarna vilket gör filmen så mycket bättre.




image32

Om ni sett eller ser på filmen så kanske ni förstår hur jag känner?
Ni andra som inte håller med mig om filmen behöver inte säga ett ljud =) I don't care

Natti natti!

RSS 2.0